FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sedinte AISS In Teritoriu

Yoyoyoi18.05.2008 07:48

Cluj Napoca, miercuri, 30 aprilie

Au participat 15 persoane, dintre care 7 s-au inscris in AISS. Restul urmau sa se documenteze/hotarasca si sa-mi trimita datele lor. Oricum am pastrat adresele de mail, pentru a le transmite noi informatii.

Locul de intalnire: Pizzeria MORE, str. Clinicilor nr. 9.

Lucruri bune: am gasit o trupa de tineri entuziasti, cu multe deplasari la activ, dornici de a face mai mult intr-un cadru organizat.

Lucruri rele: ora intalnirii (12:00) a fost nepotrivita, multi potentiali participanti nereusind sa ajunga din cauza serviciului, scolii, etc.

Cluj Napoca, vineri, 9 mai

Sedinta a avut loc la ora 16:00, tocmai pentru ca cei care n-au reusit sa ajunga la sedinta precedenta sa poata ajunge acum. Lucrur ce s-a si intamplat.

Locul de intalnire a fost acelasi, dar de data asta putin mai organizat, mesele fiind asezate de sedinta. De asemenea am reusit sa fac si mapele de prezentare asa cum trebuie, completandu-le cu materialele necesare.

Au participat 20 de persoane, dintre care 5 erau deja inscrisi.

Lucruri bune: cunoscandu-ne deja de saptamana trecuta, discutiile au mers mult mai usor. Am incercat sa-i determin pe cei deja inscrisi sa vorbeasca ei despre AISS cu participantii, sa ii invat sa duca mai departe discursul.

Mi-au lasat actele pentru inscriere 11 persoane, alte patru persoane neavand bani in acel moment pentru inscriere.

Lucruri rele: majoritatea celor prezenti au venit chemati de prieteni, ceea ce ma indeamna sa cred ca popularizarea acestor actiuni nu este cea mai buna.

Eu am plecat de la aceasta sedinta dupa 3 ore, insa baietii au ramas la "distractie" pana spre dimineata.

Baia Mare, miercuri, 14 mai

Nu a fost tocmai o sedinta, dar a fost cea mai frumoasa actiune a noastra - meciul caritabil sustinut de Steaua 1986.

Participanti: din AISS - 6 persoane, care au fost insotite de alti prieteni stelisti, care urmeaza sa se inscrie.

Impactul bannerului AISS la Baia Mare a fost unul foarte mare, multi stelisti prezenti la acest meci dorind sa afle mai multe informatii despre Asociatie. Pentru asta le-am lasat adresa de mail, ca sa discutam in continuare.

Urmeaza zilele astea o sedinta la Dej cu alti potentiali membri, unii neputand ajunge la Cluj la intalnirile precedente. Voi reveni cu informatii.

Pana acum in "AISS Cluj" sunt 20 de persoane inscrise, insa am speranta ca in 2-3 luni sa ajungem la 50 de persoane, poate chiar mai mult daca reusim cooptarea unor membri din judetele invecinate.

novac18.05.2008 12:35

Scriu aici ca sa nu mai "ridic si alt topic" ... sa fie informatia condensata. O sa sterg si sa-l mut (pe comentariu) in alta parte dar :

1. Bravo! pentru cei 20 "brand new" ... deci suntem pe drumul cel bun ... alooo, departamentul de MK (bla-bla) vrem si noi 10K de pliante si ceva carti de vizita! cam 300pcs/ membru HR! - ca avem multa treaba pana la 15 August :)

2. Parerea mea este sa-i lasi sa se dezvolte "loco" pe cei din Baia mare ... la un moment dat pe masuira ce va creste numarul membrilor vom vedea (sau mai bine zis vor vedea :D) daca este necesar sa fie "subordonati" Clujului - ca(,) capitala de provincie. Zic asta pentru ca cei din Urlati/ Baia Sprie pot si (teoretic) doresc sa fie "cineva" in comunitatea locala ... acolo de unde apartin sentimental si ca grup de prieteni/ relatives.

3. Sunt la Bistrita o sapt ... incerc sa ajung si la Dej (da-i drumul cam naspa, poate doar cand ma intorc de la Zalau ... vorbim pe tel!)

LE. FM-ul de la Arad a fost reprogramat pt o data ulterioara (eu nu am terminat treaba aici si doctoru' pleaca la un congres in Austria, plm). In schimb avem un "cap de pod" in Bv :) am vorbit cu "Bandit" si ne va ajuta cel putin pe partea de organizare/inregimentare/adunare cotizatii.

Yoyoyoi18.05.2008 17:47

pot sa vin, chiar si pana la Sibiu, ca am ceva treaba pe acolo :D

mape mai am si eu, dar n-am ce baga in ele :(

novac03.06.2008 12:53

Eu ajung Joi la Arad si probabil ca Vineri sau Sambata voi face adunarea baietilor ... voi posta maine seara (sau telefon la Yoyo si posteaza ea) locatia/data exacta a FM-ului.

novac12.06.2008 18:51

Programul meu s-a dus dracului ... abia aseara am ajuns la Arad/ azi am avut treaba multa si "poate" reusesc maine sa ma vad cu ceva lume. Oricum mapele/ insert-urile& DVD-urile au ajuns si se vor distribuii intre Stelisti. Premisele sunt bune - Aradenii sunt in proportie de 60-70% (cel putin ca formatia nr.2 ca atasament dupa UTA) PRO Steaua.

Despre Iasi ... trebuie sa-l amanam cu 2 saptamani ca nu reusesc sa ajung/ sa ma impart in 2 locuri odata/ si decat facut pe graba mai bine amanat!. Mai povestesc cu Catalin si cand o facem - O FACEM LATA! Fane , te asteptam sa participi (ajuti) la inregimentare/ inscriere/ incasat cotizatii :P

novac14.08.2008 12:17

Se pare ca s-au aliniat planetele si a sosit timpul sa facem FM-ul AISS la Iasi - orasul cu cel mai mare potential (in opinia mea) de viitori membrii AISS (este singurul oras din tara unde am vazut tricouri cu Steaua in vitrina magazinului - si nu oriunde ci la MALL!). Il avem pe Catalin acolo - cap de pod in comunitatea ieseana a Stelistilor, exista un club ROS-ALBASTRU (asa se numeste pre numele lui) cu patron stelist cu care s-a si vorbit de principiu ... avem toate conditiile sa facem o actiune mare si cu reale sanse de reusita! Eu vizez/estimez cam 30-40 de membrii inscrisi in AISS-Iasi direct din prima actiune.

Cam la asta ne-am gandit noi (de fapt de la Catalin vin majoritatea sugestiilor si ... fiind bune le sustin:D):

- facem cerere la Primarie pentru un mars.....din Copou la Palatul Culturii (este un traseu clasic pentru asa ceva)

- in spatele "stelistilor" punem o masina (sau doua?? una in fata /alta in spate) care "difuzeaza"cu boxe imense (d'alea folosite in campania electorala care anunta scopul si durata scandalului ... ceva spot om fi in stare sa "producem", zic eu) ... si in rest cantece de galerie sau "melodiile lui Dima" (btw, cine-i Dima???)

- in fata si in lateral punem gagici si ceva pusti pe role (ideal ar fi sa aiba fusta si top ros albaste!!!, nr) care sa distribuie pliante (din alea 1000 pe care le-am cerut deja) ... un leaflet ceva cu fcsteaua si AISS.ro

-ajungem la Palat .... stam 20 de minute ... si de acolo o taiem la club ros albastru unde vedem returul cu Galatasaray.

Inainte de meci cu juma de ora le strangem copiile de buletine, banii and formularele semnate!:D:D

PS. Asteptam forumurile decizionale ale organizatie sa ne sprijine cu materiale, prezenta lor la eveniment (asta chiar ar fi ideal :P si ... daca nu pot sa lipseasc de meciul din Ghencea ar putea macar sa "trimita" unul sau mai multi reprezentanti in """delegatie""!) iar membrii AISS-ului sa actioneze/comenteze ca un tot unitar pe articolul de pe fcs ... sa nu mai apara vreun bezmetic cu comentarii ca nu-i bine sau sa se certe pe topic!!!!!

SSK15.08.2008 15:22

Cam mare desfasurarea de forte. Sunteti siguri ca are cine sa se ocupe de un asemenea eveniment? Autorizatii de la primarie, majorete, boxe....toate astea necesita multi oameni, multa organizare si destul de multi bani. Si nici timpul nu este in favoarea voastra.

Intalnirea este buna (si probabil necesara, intr-un oras ca Iasul, unde avem un membru de talia lui Soldatino), dar nu stiu daca va va iesi in acesti parametri. Cu pliantele sper s-o rezolvam saptamana viitoare (poate nu chiar 1000, dar suficiente oricum). Cat despre prezenta unui membru "de la centru", pai tu Novac ce esti? :) Personal, nu pot veni si data fiind ocazia, ma indoiesc ca va putea altcineva....dar cine e dispus, cu atat mai bine. Poate-i dam si o mica diurna!

Yoyoyoi29.09.2008 15:17

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti continua intalnirile cu membrii si simpatizantii AISS care locuiesc in provincie.

Dupa infiintarea filialei Cluj a AISS, in aprilie 2008, continuam intalnirile cu suporterii stelisti din zona, din dorinta de a dezvolta acest proiect regional.

Intre realizarile filialei Cluj in scurta sa istorie se pot aminti:

- Deplasarea la meciul caritabil pe care Steaua 1986 l-a disputat la Baia Mare in compania formatiei de amatori FC Prietenia

- Organizare primei editii a Cupei AISS Cluj la fotbal pe teren dintetic, meci disputat intre membrii Asociatiei

- Organizarea deplasarii la partida dintre Steaua si Galatasaray Istanbul, mansa secunda a turului III al Champions League

Urmatoarea actiune a filialei Cluj a AISS este organizarea deplasarii la partida Bayern Munchen-Steaua Bucuresti, intalnire care va avea loc pe data de 25 noiembrie in Germania, plecarea fiind programata cu autocarul in ziua precedenta meciului.

In acest scop organizam in data de 1 octombrie, incepand cu ora 16:00 o noua intalnire la Cluj Napoca. Sunt invitati sa participe atat membrii AISS din Cluj sau judetele invecinate cat si suporterii Stelei care doresc informatii despre AISS sau vor sa ni se alature. De asemenea, sunt asteptati la aceasta intalnire cei care, pur si simplu, doresc sa se intalneasca intr-un cadru restrans cu suporterii stelisti din zona.

Pe langa problemele actuale ale filialei vom dicuta despre activitatile AISS pe plan national dar si regional, proiecte de viitor, modalitati prin care AISS poate ajuta suporterii stelisti din zona, dar si cum pot ajuta stelistii ardeleni Asociatia.

Cei care doresc sa participe si sa se inscrie in AISS sunt rugati sa vina la intalnire cu o copie dupa buletin.