Cluj Napoca, miercuri, 30 aprilie
Au participat 15 persoane, dintre care 7 s-au inscris in AISS. Restul urmau sa se documenteze/hotarasca si sa-mi trimita datele lor. Oricum am pastrat adresele de mail, pentru a le transmite noi informatii.
Locul de intalnire: Pizzeria MORE, str. Clinicilor nr. 9.
Lucruri bune: am gasit o trupa de tineri entuziasti, cu multe deplasari la activ, dornici de a face mai mult intr-un cadru organizat.
Lucruri rele: ora intalnirii (12:00) a fost nepotrivita, multi potentiali participanti nereusind sa ajunga din cauza serviciului, scolii, etc.
Cluj Napoca, vineri, 9 mai
Sedinta a avut loc la ora 16:00, tocmai pentru ca cei care n-au reusit sa ajunga la sedinta precedenta sa poata ajunge acum. Lucrur ce s-a si intamplat.
Locul de intalnire a fost acelasi, dar de data asta putin mai organizat, mesele fiind asezate de sedinta. De asemenea am reusit sa fac si mapele de prezentare asa cum trebuie, completandu-le cu materialele necesare.
Au participat 20 de persoane, dintre care 5 erau deja inscrisi.
Lucruri bune: cunoscandu-ne deja de saptamana trecuta, discutiile au mers mult mai usor. Am incercat sa-i determin pe cei deja inscrisi sa vorbeasca ei despre AISS cu participantii, sa ii invat sa duca mai departe discursul.
Mi-au lasat actele pentru inscriere 11 persoane, alte patru persoane neavand bani in acel moment pentru inscriere.
Lucruri rele: majoritatea celor prezenti au venit chemati de prieteni, ceea ce ma indeamna sa cred ca popularizarea acestor actiuni nu este cea mai buna.
Eu am plecat de la aceasta sedinta dupa 3 ore, insa baietii au ramas la "distractie" pana spre dimineata.
Baia Mare, miercuri, 14 mai
Nu a fost tocmai o sedinta, dar a fost cea mai frumoasa actiune a noastra - meciul caritabil sustinut de Steaua 1986.
Participanti: din AISS - 6 persoane, care au fost insotite de alti prieteni stelisti, care urmeaza sa se inscrie.
Impactul bannerului AISS la Baia Mare a fost unul foarte mare, multi stelisti prezenti la acest meci dorind sa afle mai multe informatii despre Asociatie. Pentru asta le-am lasat adresa de mail, ca sa discutam in continuare.
Urmeaza zilele astea o sedinta la Dej cu alti potentiali membri, unii neputand ajunge la Cluj la intalnirile precedente. Voi reveni cu informatii.
Pana acum in "AISS Cluj" sunt 20 de persoane inscrise, insa am speranta ca in 2-3 luni sa ajungem la 50 de persoane, poate chiar mai mult daca reusim cooptarea unor membri din judetele invecinate.