FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat de presa (SteauaFC.com)!

fcsteaua.ro17.05.2008 15:17

FC Steaua a organizat vineri, 16 mai, la stadionul "Steaua" o sedinta in care s-a facut un bilant al activitatii organizatorice din sezonul recent incheiat. La intalnire au participat reprezentanti ai Jandarmeriei Romane si ai Politiei Romane, ai firmei de paza si securitate BGS, responsabilul de ordine si siguranta al FC Steaua si conducerea clubului nostru.

In cadrul sedintei au fost abordate mai multe teme, cum ar fi combaterea speculei cu bilete in jurul stadionului, actiune in care FC Steaua intentioneaza sa se implice puternic in perioada urmatoare sau discutii pe teme organizatorice.

Astfel, s-a stabilit amenajarea unui punct de comanda nou la stadion sau marirea numarului de camere video din interiorul si exteriorul arenei, toate aceste masuri urmand sa ajute la marirea sigurantei spectatorilor.

Participantii la intalnire au facut si o analiza a activitatii din sezonul trecut si au discutat despre problemele organizatorice care trebuie rezolvate in viitor.

MoWeed17.05.2008 15:25

Chiar sunt curios daca o sa actioneze pentru combaterea bisnitei sau e numai vorba de ei...

zoloz200517.05.2008 17:11

de parca ar fi prima data cand zic ca se implica in stoparea speculei ...sa stea linistiti..bisnitarii au ajuns mai puternici decat ei !

Verssace17.05.2008 18:44

putin off topic dar tot in favorul nostru a facut-o <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=BTBicBZ_XCs&hl=en"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=BTBicBZ_XCs&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=BTBicBZ_XCs&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> aici mi-a placut de Becali

makaan17.05.2008 19:48

Mda...deosebit de implicati jandarmii,mai ales cand vand aia bilete la 10 metri de ei....

Astristul17.05.2008 21:40

Ce bine ar fi daca am scapa de bisnitari .... Sunt o pacoste pentru orice club de fotbal! :dry:

w3bmaster18.05.2008 00:35

Eu zic ca daca se rezolva cu bisnita daca (sper) va fi un pas mare in fata mai important decat alte chestii daca nu ai organizare buna nu ai cum sa ai pretentii de performante majore ...

LeoKinG18.05.2008 12:26

Nu o sa se rezolve nik cu bisnita stati linistiti nu va mai agitati asa...

grizzly18.05.2008 15:10

o parte din profitul scos de bisnitari ajunge la conducerea Stelei. asa ca o sa ramana acolo.

dica_e_genial20.05.2008 17:21

Specula cu bilete se face peste tot in Europa, cu jandarmi si politite la 10 metri. Am luat bilete la specula la Madrid si la Paris chiar langa stadion (Bernabeu si Parc de Prince) inainte de meci.

xDaJACKALx20.05.2008 19:24
Ce bine ar fi daca am scapa de bisnitari .... Sunt o pacoste pentru orice club de fotbal! :dry:

Pentru suporteri sunt o pacoste, pentru club nu.De exemplu inainte de meciul cu Rosenborg erau cativa bisnitari cu teancuri de bilete.Mai mult ca sigur nu le-a luat nimeni pentru ca se gaseau si la casierii, dar banii au intrat la club si asa au vandut mai multe bilete decat au fost spectatori la meci :biggrin:

dax4721.05.2008 14:07

N-au cum sa scape de ei, pentru ca bisnitarii au legaturi cu cei care lucreaza la club. Doar nu credeti ca astia stau la cozi ca sa ia bilete. Hai sa fim seriosi. Si la Clubul Faru Constanta e la fel. Cum e meci mare, cum nu gasesti bilete decat la bisnitari. Nu se vrea eradicarea lor, pt ca daca s-ar dori, ar fi usor sa o rezolve.

bijoux_bz21.05.2008 14:59

NICI EU NU SUNT DE ACORD CU BISNITA DAR MACAR PUTIN ACOLO TREBUIE LASATI SI EI SA-SI FACA TREABA. IN PLUS LE RAMAN RECUNOSCATORI PT UN BILET IMPORTANT.

DACA NU ERAU BISNITARII NU MAI AJUNGEAM LA Steaua- Poli ULTIMA ETAPA IN 2005

SteauaToronto21.05.2008 20:18
NICI EU NU SUNT DE ACORD CU BISNITA DAR MACAR PUTIN ACOLO TREBUIE LASATI SI EI SA-SI FACA TREABA. IN PLUS LE RAMAN RECUNOSCATORI PT UN BILET IMPORTANT.

Se vede ca esti de la Buzau !

Harald25.05.2008 07:21

daca nu erau bisnitarii, poate mai erau bilete la case ! nu te-ai gandit la asta ?

MoWeed25.05.2008 15:39

Nu conteaza ca hranesti niste milogi nenorociti care nu au nici o legatura cu Steaua. Poate daca nu erau nenorocitii astia gaseai bilete la casa te-ai gandit la asta?