FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Program de pregatire de vara (SteauaFC.com)!

fcsteaua.ro17.05.2008 15:15

Lotul Stelei se va reuni la stadion pe data de 16 iunie, cand va incepe perioada de pregatiri dinaintea sezonului 2008/2009.

Pentru inceput, jucatorii lui Marius Lacatus se vor antrena in tara, urmand ca, pe data de 25 iunie, sa plece in primul cantonament, care va dura 10 zile si se va desfasura in Velden am Worther See, Austria.

Delegatia Stelei va reveni pentru cateva zile la Bucuresti, dupa care va urma al doilea cantonament de vara, tot in Austria, la Flachau care va fi cuprins intre 9 si 19 iulie.

Mai jos puteti vedea programul detaliat al cantonamentelor si partidelor amicale din perioada de pregatire:

16 iunie - 24 iunie - pregatire in tara

- reunirea lotului la stadionul "Steaua"

- pregatire in tara

25 iunie - 4 iulie - cantonament in Velden am Worther See, Austria

- cazare la Hotel Park Villen

- meci amical cu o echipa din Liga a 2-a austriaca - 28 iunie

- meci amical Steaua - MSK Zilina (Slovacia) - 30 iunie

- meci amical Steaua - FC Austria Kanton (Austria) sau FC Koln (Germania) - 2 iulie

- meci amical FC Red Bull Salzburg (Austria) - Steaua - la Salzburg - 4 iulie

9 iulie - 19 iulie - cantonament in Flachau, Austria

- cazare la Hotel Lacknerhof

- meci amical Steaua - Swindon Town (Anglia) - 11 iulie

- meci amical Steaua - AEK Atena (Grecia) sau Victoria Plzen (Cehia) - 13 iulie

- meci amical Steaua - Besiktas Istanbul (Turcia) - 15 iulie

- meci amical Steaua - FC Nurnberg (Germania) sau Everton (Anglia) - 18 iulie

MoWeed17.05.2008 15:27

Meciuri de pregatire un pic mai tari decat vara trecuta...

Ma mir ca nu au mai facut cantonament in Olanda ca in ultimii ani

c.ronaldo1717.05.2008 15:27

Wow, Everton.. si eu care ma asteptam sa jucam iar cu Kong Fu` Town.

Lavrente_sb17.05.2008 17:26

Bune amicalele. In primul rand Red Bull Salzburg si AEK Atena sunt echipe care joaca an de an in UEFA. Nurenberg e o echipa deloc rea in Bundesliga. Besiktas nu mai e ce a fost dar oricum o echipa tare. Iar Everton se bate an de an in Premiership pentru locurile de CL cu granzii ( nu mai vb ca e oricum o echipa de Premier League - probabil alea care la ei retrogradeaza ar castiga la noi Liga I).

FC caöln e o echipa de Bundesliga care din cand in cand mai cade in a doua Liga iar Victoria Plzen este una din primele 5 - 6 echipe in Cehia.

Ce mi se pare foarte bine gandit este ca primele 2 meciuri sunt cu echipe mai usoare, in urmatoarele alternand echipe bune cu necunoscute.

Sunt curios cine a gandit si a pus la punct stagiile de pregatire. Foarte bine facut.

metzzz17.05.2008 17:31

o sa luam bataie in toate meciurile daca nu facem si ceva achizitii.

Nu se mai poate cu banei , lovinei si surzei !

bodanelu17.05.2008 17:44
Nurenberg e o echipa deloc rea in Bundesliga.

au cam fost. acum se bat la retrogradare. daca nu sunt retrogradati deja.

Claudinho17.05.2008 18:23

meciuri bunicele mai ales in partea a doua de pregatire.Sper totusi sa nu se mai accidenteze jucatorii ca in restul anilor ca in loc sa faca conditie fizica faceau prezenta pe la BOLOGNA.

SzabiStelistu17.05.2008 19:39

super meciuri!!foarte bine pregatit!!e adevarat ca ciobanul lea dat afara pe Mendoza si Habibou????

w3bmaster17.05.2008 20:21

Stiti bine ca amicalele nu prea conteaza conteaza pregatirea tactica fizica

Sper sa vina achizitiile alea de marca

Forza Steaua

Astristul17.05.2008 21:38
meci amical Steaua - FC Austria Kanton (Austria) sau FC Koln (Germania) - 2 iulie

Cred ca este vorba de SK Austria Karnten! :wink:

SzabiStelistu21.05.2008 11:24

va fi totuul in regula :P:steagcruce:fularsteaua2fular-campionii

bibanu_fcn16.07.2008 15:01

vom bate pe fcn vineri cu scorul de 1-0 gol sekely si voi fi si eu la meci abea astep pece