FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Mfa - Hcm Constanta

fcsteaua.ro17.05.2008 13:14

Duminica la Braila, incepand cu ora 11 va avea loc finala Cupei Romaniei la Handbal editia 2007-2008. Fata in fata vor fi cele mai bune echipe din Romania, Steaua MFA si HCM Constanta, adica actuala si fosta campioana a Romaniei.

Steaua MFA doreste sa-si apere trofeul castigat anul trecut si sa realizeze eventul pentru a incununa un sezon reusit pe plan intern. Ros-albastri au castigat de 7 ori trofeul pana acum.

HCM Constanta incerca sa salveze sezonul prin castigarea Cupei si sa taie elanul stelistilor aflati pe val dupa castigarea campionatului. Situatia din acest an este inversa celei de anul trecut cand Constanta, castigatoare a campionatului, a pierdut cu 31-26 Cupa in fata Stelei. Steaua si HCM s-au infruntat de 3 ori in acest sezon, rezultatele fiind: 32-30 pentru HCM (Supercupa Romaniei), 22-22 (in turul campionatului), 34-28 pentru Steaua (returul campionatului).

In turneul Cupa Romaniei de la Braila adversarele de maine au avut urmatorul traseu : Steaua a invins in primul meci pe CSM Medgidia cu scorul de 30-29, iar in semifinale a trecut de Stiinta Bacau cu 27-22. HCM Constanta a batut pe Minaur Baia Mare cu 41-31 si apoi a castigat impotriva echipei HC Ohorhei cu scorul de 29-25.

Cele doua echipe vor juca probabil cu urmatorii jucatori:

Steaua MFA: Ionut Ciobanu, Obrad Ivezic - Claudiu Dediu, Radu Pertea, Marius Tudor, Viorel Mazilu, Bozo Rudic, Marius Stavrositu, Alin Sania, Ionut Georgescu, Dan Ilies, Andrei Cian, Predrag Vujadonovic , George Buricea.

Antrenori: Dumitru Berbece si Nicolae Munteanu

HCM Constanta: Ionut Stanescu, Catalin Popescu - Timuzsin Istvan, Schjolin Voglis,

Timofte Mihai, Saulescu Ionut, Nicolae Florin, Enescu Razvan, Nadoveza Bozidar, Toma Laurentiu, Kazic Miodrag, Adzic Aleksandar, Csepreghi Alexandru, Muresan Cristian, Hejtmanek Peter.

Antrenori: Vasile Stanga si Eden Hairi

Meciul va fi transmis inregistrat pe sport.ro, incepand cu ora 18.30

Padrese

MoWeed17.05.2008 13:17

Sper sa castigam!

Macar la handbal sa avem un sezon de succes...

zoloz200517.05.2008 17:14

nu e la ora 11:00 ?

cel putin asa scrie in programul TV...

metzzz17.05.2008 17:25
Sper sa castigam!

Macar la handbal sa avem un sezon de succes...

Si la rugby !

Padrese17.05.2008 21:09
nu e la ora 11:00 ?

cel putin asa scrie in programul TV...

Este cam neclar cand se transmite - unele programe anunta ca de la 11 sport.ro transmite meciul de fotbal Chiajna-Sacele, iar altele ca se da meciul de handbal, am zis sa ma iau dupa majoritate chiar daca pe siteul sport.ro scria altceva.

eddie the 'ead17.05.2008 21:56

- unele programe anunta ca de la 11 sport.ro transmite meciul de fotbal Chiajna-Sacele.

Un derby de traditie si de renume cel putin european, mult mai important decit finala Cupei Romaniei la handbal...

Totusi...

Pe siteul sport.ro meciul e dat de la 11, in direct.

Pe port.ro, de la 18 in direct... Desi meciul incepe la 11, asta e sigur.

E bine ca sunt hotarati. Inclin spre varianta transmisiei de la 11.

Dragoshel18.05.2008 08:50

CAMPIONII CAMPIONII OLE OLE oleeeeee

MoWeed18.05.2008 10:13

Un meci pe care nici o echipa nu merita sa-l piarda.

Bine ca am luat eventul, a mai indulcit din amarul unui sezon ratat la fotbal...

Yoyoyoi18.05.2008 10:48

un meci absolut fenomenal al Stelei si o victorie meritata, Steaua fiind mai proaspata si mai concentrata pe final. Mi-a fost teama de loviturile de departajare vazand evolutia lui Rudi Stanescu pe parcursul meciului, dar Ivezic ne-a salvat pe final.

Chiar daca am castigat, nu mi-a placut deloc tactica impusa de Berbece cu lovituri de la distanta. multe dintre acestea fiind prea slabe sau pe langa poarta. Ar fi fost mai bine daca s-ar fi insistat pe pivot sau pe extreme, jocul la semicerc fiind mai apropiat de ceea ce trebuie sa joaca Steaua. Daca s-ar fi jucat asa nu aveam atatea emotii pe final.

Bravo Steaua, bravo baieti!!!

axl18.05.2008 20:02

Frumos meci. Felicitari Stelei pentru event, felicitari si Constantei pentru efort si daruire. La handbal tin cu HCM, e un defect de-al meu.