FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu : Gigi este iresponsabil.

Virgil16.06.2005 03:43

Olaroiu: "Gigi este iresponsabil"

Dan Udrea

DE UNDE A PLECAT SCANDALUL

"Pai, normal că Oli n-a venit să joace cu rautate impotriva mea, in ultima etapa Doar era prietenul meu, nu?"

Ciobanul

"Cum putea veni Gigel Coman să-l bată pe Petre Marin, care e nasul lui? Vă spun eu, nu avea cum si nici nu s-a intimplat asa ceva"

Ciobanul

REACȚIA LUI OLĂ'ROIU

Cind a auzit că patronul Stelei a sugerat un noncombat al lui Poli in Ghencea, Cosmin Olaroiu s-a dezlantuit. "Cred că nimeni nu mai bagă in seamă afirmatiile lui. Asemenea declaratii sunt ale unui om iresponsabil. Pacat, pentru că in acest mod va indeparta foarte multă lume de Steaua. Una din strategiile lui in acest moment e să ne discrediteze pe mine si pe Gigel Coman, ca să venim apoi la Steaua. Ei bine, ii transmit că nu o să reuseasca Eu am jucat sută la sută corect in Ghencea. Bag mina in foc pentru acest lucru, dar dacă atita intelege Ciobanul din fenomenul asta, mai e ceva de zis? Pină la urma n-ai ce pretentii să ai de la el", a declarat Olaroiu.

Dispută si cu "Commando Viola"

Cosmin Olaroiu s-a aratat deranjat de intentia galeriei "Commando Viola" de a cere, la revenirea din vacanță, explicatii fotbalistilor si antrenorului pentru prestatia din repriza secundă a meciului cu Steaua. Plecat in Italia pentru un curs de antrenori, Oli a marturisit că ia in calcul varianta renunțării la banca tehnică a lui Poli. "Eu nu ofer explicatii nimanui, pentru că atunci inseamnă că-mi caut alibiuri si n-am pentru ce. Am venit cu inima deschisă la Timisoara, să fac o treabă serioasa Dacă nu se are incredere in mine, atunci să-și caute altul! Se vede că nici eu, nici Viorel Moldovan nu mai reprezentam garantii pentru Poli. Ce rost are să-mi continuu munca dacă nu prezint incredere?", a declarat Olaroiu. / Radu Bichiș

16 iunie 2005 /gsp.ro

Orice speranta in ceea ce-l priveste pe Gigi,e in zadar.E irecuperabil.

In schimb putem specula o alta posibilitate,venirea lui Oli de la Poli.In fond ce daca a zis ce a zis?Ca nu mai vine la Steaua.Mai exista onoarea cuvantului dat,in vremurile noastre?

S-a deschis o noua portita.Oli nu ar fi rau de loc si ar demonstra ca tot raul de pana acum,a fost pentru mai bine.

Gaby16.06.2005 03:58

Am o cunostinta care are o prietena (etc., etc.) ce o cunoaste foarte bine pe sotia lui Gigi. Mi-a povestit ca aceasta este o femeie cu enorm de mult bun simt, dar care este ingrozita de faptul ac barbatul ei nu se controleaza deloc.

"Imi zice intr-o zi: Uite, azi, nebunul iar se duce la o televiziune si mi-e groaza de ce prostii incepe sa spuna iar pe acolo, de ne face iarasi de ras... :oops: " :twisted: :twisted: :twisted:

Fara alte comentarii ... :wink: