FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Seara Campionilor 2008

urse15.05.2008 16:38

Cine stie de unde pot cumpara bilete pentru Seara Campionilor. Stiu ca se vand la magazinele Diverta, a luat cineva pana acum ? de la ce magazin ca banuiesc ca nu sunt la toate reprezentantele. Aveti idee cate bilete as putea lua ca am nevoie de mai multe?...ms

_yang15.05.2008 18:10

Vrei sã te apuci de bișnițã...? :cursing:

urse15.05.2008 18:15

da:)) acu ti-ai dat seama...:P Dupa cum vezi nu sunt din Bucuresti si vin cu microbuz la meci si am nevoie sa iau bilete pentru toata lumea;).

1on15.05.2008 18:54

Am trecut azi, în jur de 18.30 la un magazin (care nu e foarte impunãtor) Diverta, de pe Colentina, aproape de Obor, și domnișoarele de acolo mi-au spus cã "bãiatul care vinde bilete are program pânã la 17.00, de luni pânã vineri".

Sau poți cumpãra online pe www.ticketpont.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si blt.ro.

urse15.05.2008 19:19

ms pentru raspuns...cam aiurea programu sper sa nu fie la fel la toate magazinele. De pe net e naspa ca nu pot lua decat 4 si e mai complicat, oricum am drum in buc, nu e asta problema dar ajung de obicei in week-enduri..