FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Urgent! Tipografie

M@rmota15.05.2008 14:42

Va rog mult sa cautati o tipografie unde imprima carduri precum facem noi.

Firma cu care colaboram acum este neserioasa si vad ca avem inscrieri constante in baza de date, deci si mai multe carduri de facut.

Deja parem neseriosi in ochii membrilor inscrisi in ultimele 2-3 luni.

Oferta ar trebui sa fie buna daca este undeva in jurul la 10 RON/ card.

Postati aici ofertele pe care reusiti sa le obtineti. Daca aveti nevoie de email pentru a trimite mesaje diverselor firme contactati-ma pentru parola de la adresa de email a departamentului nostru.

Atasez si un model standard al cardului nostru pe care il puteti trimite pentru a obtine o oferta exacta.

PS: Daca intr-o saptamana jumate maxim doua nu gasim nimic convenabil punem anuntul in forumul general AISS.

generic.cdr

MALDINI15.05.2008 15:41

Asa e , nu sunt seriosi :yes: .Am fost sa iau cardurile astazi , ele ereau gata , ereau intr-un plic.Dar nu aveau factura facuta , si nu le-am luat fara factura.Si culmea , in ditamai sediu nu erea o stampila sa imi faca cel de acolo o factura.In fine...ma voi duce luni sa le iau , sper ca atunci factura sa fie gata.

AdiM15.05.2008 16:48

Marmo, tre sa-mi cer scuze, am zis ca incerc sa ajung sa discut personal pe la tipografii de genu zilele astea pentru a obtine oferte, da a intervenit ceva absolut neprevazut si foarte urgent asa ca ieri si azi a trebuit sa ma-nvoiesc de la serv pentru alte chestii.

Firmele pe care le-am gasit si care se ocupa cu ce avem noi nevoie sunt in linkurile de mai jos. Mai gasisem cateva firme da fie erau din alta localitate fie faceau carduri in tiraj mare si nu e cazul nostru.

http://www.printam.ro/personalizare-carduri-PVC

http://www.cardprinter.ro/pagini/carduri.html

http://www.cardexpert.ro/

http://www.idsystem.ro/ro/imprimare_carduri.asp

http://www.all-print.ro/

Hai sa facem organizat asta sa nu trimitem fiecare din noi cerere de oferta la fiecare firma. :)

M@rmota15.05.2008 21:31

Am intrat pe fiecare link in parte.

Pentru primele 3 si ultimul deja am trimis mailuri si cerere de oferta, astept raspuns. Penultimul link l-am sarit pentru ca era din Targu-Mures.

Poate avem noroc de raspunsuri pozitive :) Mai postati linkuri cu ce mai gasiti.

M@rmota16.05.2008 08:26

Oferta nr 1 din partea DIGIMAX srl. care spune asa:

Tirajul lunar e cam mic, dar putem realiza si o astfel de lucrare. Din

pacate, la un astfel de tiraj pierderile tehnologice sunt mari, ceea ce

majoreaza pretul.

Astfel la 10-15 carduri pe luna (imprimate toate odata) va pot da 1,3

Eur/buc + TVA.

Deci dupa calculele mele (sper ca si corecte) un card ne-ar costa: 5.7239 RON la un curs de 1 euro = 3,7 RON, si un TVA de 19%.

Eu zic ca este o oferta foarte buna si daca in cursul zile de azi nu mai primim o alta oferta sa ii contactam. Deja avem in asteptare alte 16 carduri pentru a putea fi tiparite.

Oferta nr. 2 Allprint Graphic Services:

card policromie fata/verso 1.16E/buc

Daca nu le ridicati personal se adauga costul curieratului.

termenul de livrare este de max.48 de ore de la primirea listelor.

Pentru orice detalii va stam la dispozitie.

Pana acum oferta nr 2 e in top :D cu 4,292 RON/card

LE:

Oferta nr. 3 Best Media ADV:

Pret oferit: 4.5 ron + tva/ buc

Termen de executie: 5-10 zile de la BT

Pret final calculat cu TVA 5.355 RON

MALDINI20.05.2008 14:19

Am ridicat 16 legitimatii dintre care 1 a ramas la M@rmota pt ca acel membru nu a platit din cate am inteles.O sa depun plicurile astazi la posta.

M@rmota20.05.2008 15:02

dap, cardul ramas este al lui bercea.

MALDINI20.05.2008 18:12

Gata le-am trimis.Am pastrat plicul lui Ghinghina deoarece si-a schimbat adresa ... defapt e in Norvegia :D Maine ma voi duce la posta sa cer timbru bun pentru Norvegia si voi trimite plicul.

M@rmota20.05.2008 21:07

Sa iti dea si chitanta...mai bine mai iei si vreo 10-15 normale pentru urmatoarea transa ca sa se poata deconta totul o data. Cele pentru tara noastra costa 1 RON/buc.

MALDINI29.05.2008 08:43

Vreau sa stiu si eu daca au primit toti legitimatiile...

George Stan29.05.2008 09:39

S-au primit 5 confirmari, dar asta nu inseamna ca doar 5 au primit, e foarte posibil sa fi primit toti legitimatia dar sa nu fi confirmat. De plans nu s-a plans nimeni.

George Stan13.06.2008 08:28

Trebuie trimise legitimatiile, am primit deja cateva plangeri de la niste oameni dezamagiti.

MALDINI13.06.2008 08:51

Eu am trimis toate legitimatiile care mi s-au inmanat.Sa ma anunati daca e nevoie de mine , dar cu ceva timp inainte deoarece sunt in sesiune si am examene :wall:

M@rmota13.06.2008 11:56

Nicio problema, ma ocup eu. Le voi lua saptamana viitoare si voi avea nevoie de plicurile personalizate si timbrele ramase, daca mai sunt. I le dai lui Bodanelu si mi le aduce el.

bodanelu13.06.2008 20:00

nu nu.. nu va faceti planuri cu mine, eu luni, 16 iunie plec din tara.

M@rmota16.06.2008 13:19
:nono: pai ce sa faci si tu :boxing:
SSK19.06.2008 00:57

Raluca, o sa te rog - daca ai evidenta cardurilor pe care le-ati trimis ultima oara - sa actualizezi acest lucru si in db.AISS, ca sunt foarte multi care apar cu cardul netrimis.

M@rmota24.06.2008 12:44

Rezolvat!

Membrii au fost updatati in baza de date;

Noua noastra tipografie este ALL PRINT (undeva in zona Armeneasca);

Noile carduri sunt identice cu ce am avut pana acum;

Preturile mult mai mici :)

SSK27.06.2008 03:16

Felicitari echipei de logistica! O sa va propun pe toti la prime :P

MALDINI27.06.2008 13:42

Yeeeeeeeeeeesssssssssssssss iau si eu un bonus =))

M@rmota03.04.2009 16:04

Astia cu firma de imprimare au inebunit de tot..sa vedeti ce reply automat am primit..

Your mail to 'All' with the subject

[Fwd: Carduri AISS]

Is being held until the list moderator can review it for approval.

The reason it is being held:

Post by non-member to a members-only list

.....so...are cineva o noua propunere pt o alta tipografie? ca deja....