FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[done]brosurile De Prezentare A Asociatiei

lbj14.05.2008 22:22

S-a discutat concret despre brosurile de prezentare("istoria suporterilor"). Acestea vor fi din hartie groasa, 100% grafica+text. Am definitivat perioadele la care vom face referire, perioade din istoria clubului, care sunt in stransa legatura cu perioade din viata suporterilor acestui club.Astfel:

-47-61: Inceputurile+echipa de aur a CCA

-61-80: Declinul

-80-90(85-90): Steaua de aur

-90-95/98: Perioada post-decembrista, glorie interna+aparitia primelor grupuri organizate de suporteri

-98-2007: Perioada slaba ce a urmat+epoca Becali

-2007-Prezent:AISS

Fiecare perioada va fi dezvoltata in 1-2 pagini, 2-3 paragrafe scurte pe pagina. Pentru perioadele vechi, pentru care nu avem atat de multe informatii ne vor ajuta urmatorii useri fcsteaua: Dani Marcu

(cu care va lua legatura Miaus), Dankressman, Radical(cu care va lua legatura George), Ardeleanu(cu care va lua legatura Greco). De asemenea, pentru ca s-a ocupat de un proiect personal privind istoria Stelei, si Vladi va contribui la perioada veche.Pentru perioada post decembrista vor contribui cei care au prins acele vremuri si au umblat mai mult pe stadioane, au facut parte din "galerie" si cunosc mai bine fenomenul.(George, Ovidiu, Greco, Kustino, etc...)

Forma o vom dezbate zilele astea, pe forum. S-a propus ca forma brosurii sa fie particularizata, una dintre emblemele Stelei, simpla/dreptunghiulara, emblema AISS, etc. De asemenea, in incheierea brosurii, s-a propus inserarea unor declaratii scurte a unor foste glorii, actuali jucatori, vedete/personalitati publice steliste, prin care sa-si exprime sentimentele legate de Steaua, mai exact ce inseamna pentru ei Steaua, ce inseamna sa fii suporter stelist. Aceste declaratii au scopul de a ne asocia cu valorile lor.

Deadline pentru text:25 mai+2-3 zile

Deadline pentru formula gata de tipar:1 iunie

Va rog sa anuntati aici, fiecare cu ce vrea sa se ocupe. Fiind cel mai important proiect al nostru pe termen scurt, trebuie sa ne aducem toti contributia ca sa-l terminam la timp, si bine!

Kustino17.05.2008 12:19

Daca textul o sa fie gata sa zicem pe 28, nu este timp pana pe 1 iunie sa desenam o brosura !!!

Textul trebuie terminat mai devreme

George Stan20.05.2008 13:31

Aceste brosuri trebuie neaparat sa fie gata (TIPARITE) pana pe 6 iunie, pentru ca pe 7 iunie sa le putem avea la festivitate.

So, daca aveti nevoie de orice fel de resurse, va rog sa le cereti.

lbj01.06.2008 23:33

La textul existent o sa se adauge in cursul zilei de azi perioada 2001-AISS, si va fi completata perioada 90-2000.

Va rog sa va dati cu parerea despre materialul existent(ce trebuie schimbat, modificat, imbunatatit, completat).

istoria_suporterilor_v2.doc

SSK04.08.2008 05:08

Novac mi-a cerut un numar destul de mare de reviste pentru urmatoarele actiuni. Mi-a prezentat inclusiv o oferta:

"BROSURA A5 20+4 pagini Coperta:MP 300 gr/mp 4+4 culori Interior: MP 170 gr/mp; 4+4 culori Preturile sunt dupa cum urmeaza:: 8,50 Euro/ex + TVA pt 100 buc 1,00 Euro/ex + TVA pt 1000 buc 0,50 Euro/ex + TVA pt 3000 buc 0,38 Euro/ex + TVA pt 5000 buc"

Sugestia lui fiind sa facem macar 1000 de exemplare. Acum...la 1 euro exemplarul, asta inseamna 1000 de euro, ceea ce inseamna totusi mult. Dar nici cu cele 60 cate mai sunt la mine nu ne vom descurca pe viitor, asta-i sigur.

Va aduc problema in discutie, sper sa veniti cu propuneri cat mai repede, sa n-o lungim excesiv. Costi, astept sa fixezi tu un deadline (cat mai scurt), pana la care sa imi spuneti ce propuneti. O sa tin legatura cu tine.

Noroc tuturor!

lbj04.08.2008 09:08

cu ocazia asta, tin sa iti aduc aminte IAR ca trofeul pentru zapata nu a fost facut/oferit...de asemenea, nici trofeele ramase de la 61 de ani nu au fost date...un mare plus pentru asociatie, ce pot sa spun...

referitor la echipa de marketing&pr, sincer sunt dezamagit de activitatea din ultima perioada...evenimentul de 61 de ani aproape ca nu a fost promovat deloc. desi am tot insistat sa se faca articol pentru membri onorifici nimeni nu m-a bagat in seama. In felul asta degeaba facem actiuni, daca nu stim sa profitam de pe urma lor.

In fine...referitor la brosuri, kustino cred ca e cel mai in masura sa vorbeasca de preturi...el se pricepe la treburi din astea.

SSK04.08.2008 11:28

Dupa cum spuneam, trofeul pentru Zapata va fi oferit cand ne vom intalni cu el, iar aceasta intalnire trebuie planificata. Ea va fi planificata cel mai probabil cand ne vom intalni cu Argaseala (adica zilele astea, probabil). Nu era sa mergem de nebuni peste Zapata...

Cu trofeele de 61 de ani - da, sunt la mine acasa. Nu s-au dat. Am spus de multe ori ca vara asta am probleme pe cap si ca un pic de initiativa si din partea altora n-ar strica.

Astept un raspuns ferm cu privire la brosuri.

Kustino04.08.2008 20:36

Nu stiu ce sa zic in privinta brosurilor, pretul la tiraj mic, este clar dat pe tipar digital ( nu suntem nebuni sa dam 850 de euro / 100 buc cand 1000 de buc costa 1000 de euro ) . Parerea mea este ca merita pretul daca facem 1000 ( nu mi se pare o idee buna sa investim 1000 de euro in momentul asta numai in brosuri ), in rest sunt mari preturile. Daca imi acordati 2 zile o sa vin si eu cu o oferta de pret, mai buna la cantitati mai mici.

Toate cele bune.

SSK08.08.2008 00:38

S-au cam dus zilele, Kustino. Cum procedam?