FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus ros-albastru

Gaby16.06.2005 01:50

Rugaminte (sau idee, luati-o cum vreti): asa cum ati facut modificarea cu numele echipei, faceti si ca fiecare folosire a cuvantului [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa se transforme in Laca. Sa aratam ca spiritul ros-albastru mai traieste in cineva si in lumea asta putreda a fotbalului romanesc. Hagi pare ca ne-a tradat, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] n-ar face-o niciodata. Haideti sa-i aratam ca suntem mai mult ca niciodata alaturi de spiritul lui, spiritul ros-albastru.

reddog26.06.2005 12:37

Doamne ce copii sunt unii...

Neaga8829.06.2005 07:12

doamne iar ma enervezi :) ! ce daca-i copil ... lasa-l si pe el sa-si spuna punctul de vedere ... acuma nu trebuie certat ... ca tu am vazut ca ii certzi pe totzi copii .. si crezi ca numai voi astia mari avetzi dreptate ... !

Virgil30.06.2005 14:31
Doamne ce copii sunt unii...

L :) :wink:

Uite-acus,uite-acus/va da doua Laca :)

reddog05.07.2005 16:57

Scrie pana maine asa, nu ma oftici, m-am obisnuit cu tine. Rosu albastru daca vreti, no problem.

reddog05.07.2005 16:59
doamne iar ma enervezi :) ! ce daca-i copil ... lasa-l si pe el sa-si spuna punctul de vedere ... acuma nu trebuie certat ... ca tu am vazut ca ii certzi pe totzi copii .. si crezi ca numai voi astia mari avetzi dreptate ... !

De care copii m-am mai luat eu? :wink: Au dreptate si copiii, dar doar atunci cand gandesc inainte.

Neaga8806.07.2005 11:08

oki oki ... :);) ! pey de draculasblood ... de mine :) :mrgreen: dar acuma nu mai conteaza ... ;) !

reddog06.07.2005 18:45

Cum acum nu mai conteaza? Sa inteleg ca v-ati insusit morala sau va doare undeva? :wink:

George Stan06.07.2005 22:58
oki oki ... :);) ! pey de draculasblood ... de mine :) :mrgreen:  dar acuma nu mai conteaza ... ;) !

Pt ca Neaga88 a devenit barbat!

Amin!

(I'm in!)

reddog08.07.2005 20:36

George, tu de unde stii???? :roll: Sau te refereai la figurat? :wink: