Tocmai am ajuns acasa si am intrat pe site.Si citind cateva posturi am vazut ca Mendoza si Habibou sunt cam pe picior de plecare.
Am intrat deci pe un site de sport si am cautat.
Am gasit micul articol si l-am citit.
Si la sfarsit, desi voiam sa injur(il consider pe Mendoza un jucator clar de Steaua), am cazut pe ganduri.
Ce se intampla la Steaua?
E perioada de transferuri.Dar pe cine am adus?
Szekely un jucator de 1,5 mil.Asta in conditiile in care "nu avem" mijlocas dreapta iar tipul care se da mijlocas dreapta, Banel Nicolita, va pleca cel mai probabil dupa europene.
Bogdan Stancu, poate!Se vorbeste ca se da un milion de euro pe el.Poate!
Claudiu Ionescu.250mii de euro.Omul asta trebuie sa acopere plecarea lui Dica.
Robert Neagoe.Probabil a venit gratis, fiind detinut in coproprietate cu netoiu(va dati seama cine a ajuns sa fie colaborator cu Steaua!?)Si el va acoperi partea stanga, partea de unde a plecat Mendoza.
Si de ce a plecat Mendoza?
Pt ca avea salariu prea mare.
Si de ce a plecat Habibou?
Pt ca cereau aia 1 milion de euro pe el.
A zis probabil creditorul: "De ce sa dau 1 milion pe un francez negru cand pot da aceeasi suma pe un roman alb.Macar asa vede lumea ca is nationalist!".
Pe Pepe cica da doar un milion de euro desi aia cer 1,7 mil(daca si asta e suma mare pt Steaua...) deci probabil ca o sa ramanem si fara el.
Daca mai punem la aceste "realizari" ale razboinicului si dorinta lui de a-i vinde pe jucatorii de nationala de la Steaua pe bani multi putem trage o concluzie care sa ne bucure!
Cand nu mai baga un patron bani intr-o societate dar vinde tot ca sa castige cat mai mult?
Cand vrea sa plece!
Asadar, poate vine soarele si pe strada noastra si , in curand(dupa alegeri cel mai probabil), pe lista de transferuri a ciobanului va ajunge chiar Clubul de Fotbal Steaua Bucuresti!