FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Schimb Dica - Fabbiani ? (OnlineSport)

fcsteaua.ro13.05.2008 19:20

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca va discuta joi cu Gigi Becali un eventual schimb intre Nicolae Dica si Cristian Fabbiani.

"Avem nevoie de jucatori cu experienta de Champions League, iar Dica este in aceasta categorie. Am inteles ca cei de la Steaua ar fi interesati de Fabbiani. Inca nu am stabilit nimic. Joi reluam discutiile si vedem ce se poate face. Pana acum a fost doar o simpla discutie telefonica. Semedo e netrasferabil si nu se pune problema ca el sa plece de la noi. Nu voi merge joi la Bucuresti dupa Dica. Vom discuta la telefon", a declarat Iuliu Muresan.

Gigi Becali i-a propus lui Iuliu Muresan un schimb intre Nicolae Dica si Fabbiani plus Semedo, sau cedarea lui Dica pentru 3 milioane de euro. Oficialii ardelenilor nu sunt insa de acord cu propunerile lui Becali, dorind sa il ofere doar pe Fabbiani in schimbul lui Dica.

suportera_nr.113.05.2008 19:34

Doamne, sper sa nu fie adevarat! Acum aud ca vrea sa-l dea clujenilor si pe Goe daca ii dau lui 4 mil de euro. Acest cioban ma omoara cu ideile lui. Nu-l mai suport! Ciobane, pleacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

MoWeed13.05.2008 19:34

Asta ne mai lipseste noua. Grasul ala infect de Fabbiani!!

Oricum nu cred nimic pana nu vad pe site-ul oficial

Raulredblue13.05.2008 19:36

asta ne`ar mai lipsi.....nush cat mai rezist uitandu`ma ce face milogu asta de kkt numit berkli din Steaua....cum sa zici ca vrei sa il dai pe Dica la schimb cu fabbiani care e sub valoarea lu Nicolita...doamne...scapa`ne d Becali

SzabiStelistu13.05.2008 19:36

Fabbiani nu are ce cauta in Ghencea!!!!si nici Dica nu are ce cauta la alta echipa din Romania!!Astazi am jucat cu CFR Cluj....is din tg-mures,si echipa noastra ii in Liga a 3 a,si am invins pe CFR!!!ce sa mai zic...rusine pentru ei,si bucurie pentru mine!!!!FORZZA Steaua!!! :steagcruce:fular-campionii

bodanelu13.05.2008 19:44

era un user care cauta tragatorul :)

cica platea si bine :))

Sforza13.05.2008 19:47

Ciobane ai inebunit de tot?????

Raulredblue13.05.2008 20:00

iauzi....il impusc si ma si plateste lumea...mai bine de atat nu se poate....Beecali...Say Hello To My Little Friend:d

Astristul13.05.2008 20:06
asta ne`ar mai lipsi.....nush cat mai rezist uitandu`ma ce face milogu asta de kkt numit berkli din Steaua....cum sa zici ca vrei sa il dai pe Dica la schimb cu fabbiani care e sub valoarea lu Nicolita...doamne...scapa`ne d Becali

Sper sa fie doar un zvon care sa nu se realizeze vreodata. Chestionat pe tema asta, grasanul infect ar prefera sa moara inainte sa ajunga la noi ... pai ce sa zic, asa sa fie! :biggrin:

Daca l-ar lua pe Semedo ar fi ceva, dar cu prostalaul ala intrece masura! :dry:

forzateaua

danimarcu13.05.2008 20:41

Ar fi buna Fabiana sa vina la noi,pe post de Gigel Coman sau surdu!

Ar servi de minune pt inviorarea tribunei... :whistle:

Acu' serios: cat de cretin poti sa fii,ca patron,sa te gandesti sa-l dai pe Dica in schimbul unui sac de cartofi?...

DelPiero1013.05.2008 20:45
era un user care cauta tragatorul :)

cica platea si bine :))

Eu eram! :biggrin: Revenind la subiect,cum e el Dica acum...lent,indolent,iesit din forma,il prefer de o mie de ori acelui gras infatuat,urat cu draci,porc de Argentina!

metzzz13.05.2008 20:49

am ajuns sa comentam toate vomele sa mor eu de nu :thumbdown:

Astristul13.05.2008 23:04
Ar fi buna Fabiana sa vina la noi,pe post de Gigel Coman sau surdu!

Ar servi de minune pt inviorarea tribunei... :whistle:

Acu' serios: cat de cretin poti sa fii,ca patron,sa te gandesti sa-l dai pe Dica in schimbul unui sac de cartofi?...

Cica nu mai vine Fabiana, dar clujenii l-au propus pe Deac in locul lui ...

Asta chiar ar fi ceva. :beer2: Daca vine Deac, poate sa ramana Semedo 1000 de ani la Cluj. Deac e ceea ce ma intereseaza mai mult. :thumbsup:

udaradu14.05.2008 04:52

fara gunoaie,avem destule,Deac ar fi o afacere buna,Dica DUUUUUUTTTTTEEEEEEEEE.M-AM saturat de neghiobia ta si sunt sigur ca Mirel pe tine era suparat cind a facut acele declaratii la TV.duuuuuuteeeeee.

glow14.05.2008 05:55

DOAMNE FERESTE !!! sa plece Dica la Cluj.

Personal imi place enorm Dica, si e un jucator inteligent, poate un pic cam lent dar se poate perfectiona. Daca vrea sa plece sa nu o faca in campionatul intern, sa plece in Spania, dar NU la Cluj !!!

Dica la Steaua !!! forzateaua:thumbsup:

metzzz14.05.2008 06:08

Dica nu mai vrea la Steaua , e satul , nu mai are chef ,cand intra in teren nu prea isi da interesu.Vrea sa joace intru-un alt campionat asta e clar. Dar de aici pana la a face schimb cu mizeria aia e cale lunga. Nu as spune nu unui schimb cu Deac , care este un jucator interesant.

JDERUL14.05.2008 06:55

Asemenea stire nici nu poate fii comentata! :cursing:

Sigur jjjj are printre sfatuitori ,,un troian"care se amuza copios !

jjjj,jjj....... :chair: resusciteaza-ti neuronul schiop :wall:

Verssace14.05.2008 09:29

ce face ma ciobanu asta ?? dupa ce a zis ca il da pe Dica la CFR rivalii de moarte , acum vrea sa-l dea si pe Goian tot la locomotive .. numai pt bani a si recunoscut INCREDIBIL !!!

kosm1n14.05.2008 10:44

Deci uite cum cad toti la ce scrie presa asta de kkt! In primul rand Dica nu ar accepta sa se duca la Cluj pt ca el vrea afara, in al doilea rand aia is chiar prosti daca cred ca or sa poata sa aiba vrodata un jucator de talia lui Dica!

Marius14.05.2008 11:51

Topicul este inutil. Se discuta despre ceva la fel de probabil ca transferul lui surdu la Real...

Dragutzul_stelistul14.05.2008 12:47

Doamne...pai Fabbiani cel mai fitzos si mai arfist din Liga I ...... ( locu unu il detine Bratu) dak vine fabbiani la Steaua...creca yo ma duc la primul lu meci si ii trag mare telefon in cap sa nu mai joace in viata lui ..... sa nu'l vad la Steaua ...mai bine il aduceti pe fracsu lu Banel dekt pe ala :unsure:

FortuneTeller14.05.2008 14:16

Stupid! Dar poate totusi aprinde ceva jaratic sub fundul jucatorilor stelisti...

metzzz14.05.2008 14:37

am vazut bagarea in seama de azi pe sport.org(asm) si a zis ca a fost la caterinca , o gluma din seria glumelor din sezonul asta

w3bmaster14.05.2008 16:38

Nu vreau nivi un ungur la echipa nu are CFR jucatori de Steaua

Dica sa se duca ca e terminat .... sa plece sa il ia si pe Banel si sa se duca ...

Forza Steaua

Marius14.05.2008 16:42

Becali tocmai a declarat ca "a fost o gluma" transferul lui Dica la CFR. Asadar, singurul rost al acestui topic este jignirea jucatorilor/conducatorilor/ungurilor etc.

Prin urmare,

Topic inchis!