deschid acest topic pentru a afla si parerile voastre in legatura cu Radoi,pentru ca mie mi se pare ca Radoi a ajuns sa faca mult mai mult rau Stelei decat bine.de ce cred eu lucrul asta:
1.pentru ca face echipa impreuna cu kkt-ul nr.1 din Romania
2.pentru ca el alege antrenorul
3.pentru ca din cauza lui a plecat neaga si probabil Zenga
4.pentru ca nu s-a prezentat la nationala
5.pentru ca prin neprezentarea la nationala la improscat cu noroi pe cel care la descoperit si la promovat in fotbalul mare
6.pentru ca din cauza lui,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu va avea posibilitatea sa antreneze in Ghencea
7.pentru ca tratamentul preferential de care se bucura nu face altceva decat sa creeze o stare de tensiune suplimentara(pentru ca tensiune cu asa un "jeg atotcunoscator si razboinic si urs si luminat" oricum exista) in cadrul lotului
cele scrise mai sus nu sunt neaparat in ordinea importantei.
nu vreau acum sa-i contest calitatile de jucator pentru ca nu am cum.Radoi este intradevar un jucator mare, dar din punctul meu de vedere,doar un jucator mare.imi pare sincer rau de el.a ales banii si prostia in locul gloriei.pacat!!!
probabil ca multi vor zice ca nu trebuie sa ne luam dupa tot ce se scrie in presa,dar mai nou,din pacate,s-a cam adeverit ce s-a scris.iar daca toate toate ziarele scriu cam acelasi lucru....si sa fim seriosi.nu paranoici.nu suntem singuri impotriva tuturor(urasc acest slogan care apartine unei "clase" mai bronzate si pe care l-am vazut din pacate si la noi pe site).oare ce o sa mai urmeze:"mama te iubesc da' nu ca pe Jiji?"
in final,nu pot sa ma abtin a-i dori ciobanului soarta mioriticului ciobanas.
forza Steaua!!!
cu Steaua pana la moarte!!!!!