FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

cel putin eu asa cred

onlySteaua15.06.2005 20:22

deschid acest topic pentru a afla si parerile voastre in legatura cu Radoi,pentru ca mie mi se pare ca Radoi a ajuns sa faca mult mai mult rau Stelei decat bine.de ce cred eu lucrul asta:

1.pentru ca face echipa impreuna cu kkt-ul nr.1 din Romania

2.pentru ca el alege antrenorul

3.pentru ca din cauza lui a plecat neaga si probabil Zenga

4.pentru ca nu s-a prezentat la nationala

5.pentru ca prin neprezentarea la nationala la improscat cu noroi pe cel care la descoperit si la promovat in fotbalul mare

6.pentru ca din cauza lui,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu va avea posibilitatea sa antreneze in Ghencea

7.pentru ca tratamentul preferential de care se bucura nu face altceva decat sa creeze o stare de tensiune suplimentara(pentru ca tensiune cu asa un "jeg atotcunoscator si razboinic si urs si luminat" oricum exista) in cadrul lotului

cele scrise mai sus nu sunt neaparat in ordinea importantei.

nu vreau acum sa-i contest calitatile de jucator pentru ca nu am cum.Radoi este intradevar un jucator mare, dar din punctul meu de vedere,doar un jucator mare.imi pare sincer rau de el.a ales banii si prostia in locul gloriei.pacat!!!

probabil ca multi vor zice ca nu trebuie sa ne luam dupa tot ce se scrie in presa,dar mai nou,din pacate,s-a cam adeverit ce s-a scris.iar daca toate toate ziarele scriu cam acelasi lucru....si sa fim seriosi.nu paranoici.nu suntem singuri impotriva tuturor(urasc acest slogan care apartine unei "clase" mai bronzate si pe care l-am vazut din pacate si la noi pe site).oare ce o sa mai urmeze:"mama te iubesc da' nu ca pe Jiji?"

in final,nu pot sa ma abtin a-i dori ciobanului soarta mioriticului ciobanas.

forza Steaua!!!

cu Steaua pana la moarte!!!!!

SteauaToronto15.06.2005 20:36

Ai dreptate 90 % dar din cele spuse de tine una dintre afirmatie este gresita!

Radoi a facut bine ca nu a permis pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa vina sa antreneze! Fratilor nu faceti confuzie intre [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] jucator si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] antrenor!E o mare diferenta!!!!!!

Cel mai potrivit antrenor acum ar fi Zenga dar el nu mai vine asa ca putem sa spunem ca am belito!

onlySteaua15.06.2005 21:35

se poate ca Laca sa nu fie antrenor bun.nu zic asta.

dar cel putin in momentul de fata cand se vehiculeaza nume gen Panduru si Titi,lasa-ma sa cred ca Laca ar fi mai bun.

si eu cred ca merita cel putin o sansa.

pana acum nu prea a avut ocazia sa antreneze echipe bune.

brasovul si Otelul nu se pot compara cu nationalul antrenat de Zenga.

cine stie,la cat suflet pune el cand e vorba de Steaua.....

o sansa crede-ma ca merita.merita si spun asta din tot sufletul.

a facut pentru Steaua cat nu a facut si nici nu o vor face 100 de Radoi orbiti de bani si indoctrinati numai cu molipsitoarea,jalnica si nebuneasca prostie a unui "om" bolnav.la fel cum nu o sa poata face nici un "rege" condus(ironia soartei) de cei pe care "supusii sai" ii considera dusmani.

Virgil16.06.2005 02:55

Cred ca vinovat de "vinovatia" lui Radoi e "conducatorul iubit" George Becali.Il baga prea mult in seama.

De fapt Gigi se consulta cu Radoi,si mi se pare normal sa exista aceasta colaborare intre patron si capitanul echipei,alaturi de antrenor.

Greseala provine de la faptul ca Gigi nu trebuia in nici un caz sa spuna acest lucru.De aici au inceput o seama speculatii si de discutii anti Radoi.

Cred ca ar fi fost mai cuminte ca Gigi sa taca in aceasta privinta.Mult rau i-a mai facut gura aia.Si nu numai lui.

SteauaToronto16.06.2005 19:27

Iti dai seama daca patronul se consulta mai mult cu capitanul echipei decat cu antrenorul!

fanatica17.06.2005 14:28

e foarte adevarat ca Radoi se implica cam mult in treburile Stelei!din cauza lui a plecat multa lume!

recunoastem ca are valoare si ca el merita sa fie capitanul Stelei,dar oare nu mai stie pana unde trebuie sa mearga?nu-si cunoaste lungul nasului!

adevarat e ca si Becali ii da apa la moara,si se consulta cam mult cu un simplu jucator!

iar cu natioanala eu nu cred ca a prefacut o accidentare pentru ca el nu e genul asta de jucator!cu totii stim ca e un luptator!

oricum el mai bine isi vede de antrenamentele lui decat sa-si bage nasul in conducerea Stelei!

ANTIgigi19.06.2005 07:01

Asa e frate, Adi dreptate, Radoi daca nu isi revizuie putin atitudinea fata de Steaua si fata de el insusi in primul rand va avea de pierdut...uite ca de pe acum a inceput sa aiba...iar cat timp va fi alturi de Gigi...vor forma un "cuplu" invincibil....dar ulciorul nu merge de multe ori la apa...si mai incolo Radoi va plati pentru asta...Sa fie de bun augur venirea lui Protasov pentru Steaua:)

ADRIAN PACURAR19.06.2005 09:21

eu mai de mult timp ,am acuzat comprotamentul de codoasa a lui Radoi , prin acele injuraturi adresate jurnalistilor , nu stiu poate isi revine cu picioarele pe pamant , si-ar reveni daca l-ar indruma cineva asa cu mai amenda.

SHAYAN19.06.2005 09:32

vina e a lui Gigi care i-a cerut mereu parerea,mai ales cand nu era nevoie.Mai nou vad ca s-a transformat si in antrenor,sper sa-l vanda odata sau sa-l puna Protasov cu botul pe labe.

4steaua20.06.2005 06:56

I UITE FRATE LA EI, IN LOC SA-L SUSTINA CA S-AR PUTEA SA-L SUSPENDE, TOTI II SAR LA GAT!!!HALAL SUPORTERI, NU MAI CONTEAZA CA-SI DA VIATA PE TEREN, ACU NU MAI E BUN!!!DC L-AR FI DAT AFARA PE Zenga MAI VB Zenga FRUMOS DE EL????II MAI SPUNEA Radoi LU Jiji CA JUCATORII IL VOR INAPOI!!

PT CA REFUZA PRESA TOTI II SAR IN CAP, VINA E A LUI Jiji CA VB MULT SI PROST!!!

onlySteaua22.06.2005 19:26

sunt de acord cu tine(4steaua) ca ciobanu-i principalul vinovat.asta am spus-o cu totii de o gramada de ori.dar trebuie sa accepti ca si Radoi are o parte destul de mare de vina.

de sustinut o sa-l sustina toata suflarea stelista,asta-i clar.dar din pacate numai moral,deoarece in cazul asta, Mirel a cam iesit din propria-i ograda.

si ce observ eu din pacate,este faptul ca intre Mirel si ceilalti jucatori(si nu numai de la nationala) relatiile s-au cam racit.asa se intampla cand cand te lasi purtat de razboinica turma.

iar faptul ca munti a refuzat sa-l sustina in scandalul cu Piturca nu face altceva decat sa-mi inatareasca convingerea.

sper din tot sufletul sa revina cu picioarele pe pamant cat mai repede.

sa nu cumva sa inteleaga cineva ca eu as fi pentru o suspendare a lui Radoi.departe de mine acest gand.

eu nu vreau altceva decat ca Radoi sa redevina Radoi.

forza Steaua!!!

reddog26.06.2005 11:51

Am si eu o intrebare: voi pe cine mai vreti la voi? nemultumiti v-a m-ai facut Cel de Sus. Dati-ni-l noua pe Radoi.

SSK27.06.2005 00:04
Am si eu o intrebare: voi pe cine mai vreti la voi? nemultumiti v-a m-ai facut Cel de Sus. Dati-ni-l noua pe Radoi.

reddog, pe tine te intelegem ca "salivezi" dupa Radoi...

1. e reflexul pavlovian :twisted:

2. pentru niste suporteri care i-au inghitit atata vreme pe alde semeghin (spaima sticlelor de vin), iordache si alistar, contestarea unui Fotbalist cum este Radoi pare desprinsa din SF, probabil 8)

reddog05.07.2005 16:48

Pe scurt, apreciez cum joaca Radoi. In lipsa de ceva mai bun, l-as vrea si pe el la Dinamo.

Cat despre experimentul respectiv, am cam lipsit de la el.