FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rabdare pana murim si tutun dupa posibilitati

fcsteaua.ro12.05.2008 09:09

Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia. Despre prosti am sa vorbesc mai incolo, iar eu mor ca n-am avut nici 5 minute de liniste sa rumeg in tihna esecul celei de-a doua stagiuni consecutive la rand in care, dupa ce tragem linie, concluzia cea mai buna e o scandare a rivalilor nostri pe care o reproduc cenzurat : anul' acesta..... e in Ghencea, si in ritmul in care evolueaza lucruile, va mai fi. Scriam in celalalt articol bucuros ca finantatorul a luat o palma si speram sa nu-l mai vad o perioada, ce o credeam de relfectie si schimbari. Aiurea! Nu stiam daca sa rad sau sa plang vazand cum, asa cum ne obijnuise, facea turul televiziunilor, aruncand cu mizerii in stanga si-n drepata emitand elucubratii, autodenunturi, pangarind a n-a oara in plus imaginea Stelei. Radeam in sinea mea ca CFR Cluj a castigat primul titlu si franarii nu aveau parte nici de cele 5 minute clasice de glorie, pentru ca peste tot, era tot generalissimul, urland in stanga si-ndrepata. Va fac o martirisire ca atunci cand il prind, il mai urmaresc cu doua scopuri precise: sa vad daca ii va ceda o vena cand se incordeaza la maxim, sau daca ii va plesni camasa, cand isi umfla pipetul sa se apuce de o noua runda de urlete. Imi vine sa si plang pentru ca scandalul valiza, venit dupa scandalul bricheta, venit dupa scandalul arbitrajelor, venit dupa scandalul cu Hagi, venit dupa scandalul cu Meme, venit dupa (le numara cineva?)... nu face decat sa mai erodeze putin din imaginea stirbuta din toate partile a clubului, si il face mai puternic pe el lider maibacho. E o spirala a raului. Prostii il ataca si il intarata, el se apara cum stie mai bine urland si hahaind, rosu in obraji, cu manecile suflecate cu vedere la rolex si la eticheta armani, facand turul mass-media, unde sparge ratingul si noi murim, sau intram in pamant de rusine, putin cate putin, incovoiati de povarara aberatiilor lui. Ma tot intrebam cand vom ajunge la pragul de jos, cand vom atinge punctul limita, si fiecare zi ce trece, fiecare emisiune, aparitie, declaratie imi duce stacheta spre noi orizonturi. Raspunsul e plus infinit, imaginatia nu-l poate concepe, fiecare cat poate duce, pana cand isi atinge limita. Eu mi-am propus sa ma-narmez cu rabdare pentru ca tutun nu mai trag de ani buni.

Revenind la prosti observ cu surprindere ca ungurele de la Cluj, dupa ce a ajuns cum a ajuns in Liga, incepe sa abereze mai rau ca el finanzatore, ca cei care pozeaza in campionii dreptatii cerand retrogradarea noastra sunt: un borfas marunt cu fata de efect sepcial, un arbitru corupt care a ajuns stapan peste un judet cu banii castigati ilicit din fotbal, cat despre gasca din groapa sau cuplul patiserul si iordanianul ...timp irosit pentru mentionarea lor.

Suntem prinsi intr-o capcana ciclica intr-un vortex temporal. Ma uit la calendar sa ma conving ca e 2008 pentru ca si anul trecut pe vremea asta Goian si Dica erau de vanzare, Banel era apreciat pentru efortul lui si era numit titular forever, si anul trecut se renunta la unii jucatori ca nu erau buni desi statistica era impotriva behailelilor emise de grobian. Ce urmeaza? Eu unul am devenit sumbru, probabil ca echipa de inaltimea si valoarea lui turcu il va lua pe mendoza, asa cum l-a repatriat acum mai mult timp si pe danciulesu, probabil ca Neaga va fi gonit, probabil ca, dupa cele 2 transferuri pe care le-am facut, vom descoperi ca suntem acoperiti si cu asta basta... va urma un nou sezon de chinuri groaznice Cu Surdu pe banca de rezerve si cu Banel Nicolita titular si cu salariul marit. Mai rabdati? Eu unul mai pot, pentru ca asa cum Jiji a spus ca va lasa Steaua nepotilor, care vor finanta echipele adverse, vor face transferuri, vor juca, vor fi suporteri si spactatori, asa si eu imi voi educa copilul in spiritul Stelei adevarate a Sevillei, a lui Iovan, Hagi, Marcel Raducanu, sau Adi Ilie. Sa vedem cine va fi mai tare la final.

O mentiune speciala pentru dna, o institutie menita sa fie penibila si impotenta pentru ca mai multi baieti destepti din tara asta sa faca averi colosale. In demersul lor nu fac decat sa ne terfeleasca numele, sa dea apa la moara ciobanului care se crede deja mai presus decat orice autoratitate din tara asta, si ne mai arunca o pata pe obrazul si-asa tarat prin noroi in sezonul asta. Cu toate astea urmatoarele precizari sunt necesare: e clar ca Steaua n-a blatuit nimic in returul asta pentru ca altfel ii aruncau nepotii chiftele cu prastia prin geam oierului, cel ce dupa propriile spuse risca atat de mult pentru Steaua (lol).

Daca pentru sceptici totusi acest lucru s-a intamplat sezonul urmator vom avea parte numai de meciuri pe viata si pe moarte mai putin poate cu Steluta daca o mai prinde toamna in Liga I.

Deocamdata s-a asternut vacanta: toti ochii pe FRF sa vedem unde vom juca la anul si pe Adi Ilie sa vedem cine pleaca si cine vine, ca in media vom transfera si vom vinde cel putin o echipa intreaga in frunte cu Lacatus.

alex (keluboss)

Garrincha12.05.2008 09:20

Un articol bun, mai ales finalul, ma pregatesc sa iau o gura de aer ca sa vad dupa aceea ce jucatori vor mai fi "transferati" in aceast vara.

MoWeed12.05.2008 09:30

Pai de acum eu nu mai cred nici un transfer din mass-media decat cand vad stirea pe site-ul oficial

Astristul12.05.2008 09:56
Pai de acum eu nu mai cred nici un transfer din mass-media decat cand vad stirea pe site-ul oficial

Si eu la fel.

Totusi, mi-as dori sa vina Dimitrov la noi. Ar fi excelent in locul lesinatului de Dica!

forzateaua

maye12.05.2008 10:20

O sa vedeti ca vara asta dupa opinia "marilor ziare de sport" vom transfera tot campionatul belgiei , olandei , tadjikistanului si dak mai raman bani si campionatul perului....noi Nu stiu ce rost are sa vorbim despre transferuri pt ca oricum ciobanul aduce p cine vrea si da afara pe cine vrea.Din toata inima imi doresc sa ii vad si la toamna pe Mendoza si Neaga...nu cred ca o sa am parte de asa ceva..in schimb ochii imi vor fi incantati cu evolutiile de exceptie unor Lovin si Banel...personal nu cred in valoarea lui szekely si nici ionescu....nu ii vad peste Mendoza si Neaga....ci mult sub...oricum vom transfera jucatori de...buzau....tot ce mai sper este ca Mirel Radoi sa nu ne paraseasca....ci doar nasul sau sa ne paraseasca...

colaps12.05.2008 10:47

un lucru as vrea sa modific: nu prostii il ataca.. dimpotriva, niste inteligenti machiavelici care au gasit in modul lui de a se manifesta arma perfecta de a lovi in Steaua.. nu vedeti ca dintr-o data discursul nu mai este: sa scapam de Becali... ci sa retrogradam Steaua... cu Steaua ai eu ce au, nu cu Becali... inconstientul le da din pacate exact poarta de intrare in cetate, actiunile lui au devenit un cal troian care ar trebui azvarlit din mijlocul nostru sau facut cumva sa inteleaga ca trebuie sa-si foloseasca intai capul si pe urma gura, pentru ca altfel nu vad unde vom ajunge..

keluboss12.05.2008 11:23

despre adversarii nostri sa-i numesti pe alde turcu Borcea, muresan machiavelici este un compliment pe care nu il merita. Din pacate pentru noi exista putini conducatori inteligenti in fotbal si pe ei n-ai sa-i vezi cu declaratii sforaitoare. Cat despre dna, sa fim seriosi am fost bland cu epitetul la adresa lor...

omblad0n12.05.2008 12:51

sa stii ca exista o cale da ...riscam 25 de ani de puscarie....

grizzly12.05.2008 13:02

nu exista verbul a "obijnui". macar voi, redactorii sa scrieti corect...

dee12.05.2008 13:51

@grizzly

Acum e adevarat ca mai are unele scapari ( virgule, cuvinte tastate gresit), insa calitatea articolului scuza orice greseala minora. Oricum, nu era mai bine sa-l atentionezi printr-un p.m, daca tot te-a zgariat la ochi acel verb? :)

keluboss12.05.2008 13:57

@ grizzly mea culpa... recunosc am multe scapari de genul asta, metehne vechi... din pacate la articolul asta n-am posibilitatea sa intervin, de-abia de la urmatoarele

w3bmaster12.05.2008 14:32

Eu ignor pressa

Cat despre taraboiu asta tipic miorit

Iar Gigi e Gigi da sincer decat un Borcea sau mai rau Copos doamne fereste .... prostu tipa eu traiesc cu imaginea Stelei care juca cu Juve cu B Dortmunf cand Laca era pe teren chiar si a Stelei care pierdea cu petrolu cu 4-1(sau 5la 1) in Ghencea cu imaginea Stelei cand juca fotbal chiar daca pierdea ...

Forza Steaua

georgecristian12.05.2008 18:25

Corect, nici eu nu mai citesc presa sportiva cam de cand am pierdut rusinos cu Dinamo! A urmat scandalul celor 1.7 mil euro si gata, mi-am luat vacanta media! De ce sa ma consum inutil urmarind serialul "Becali umileste Steaua" care la inceput ma scotea din minti? Evit si emisiunile TV de profil, pentru ca subiectul e previzibil, acelasi! Steaua nu va scapa de Becali decat intr-o situatie de forta majora, este un dat!

Am intrat intr-o conservare pana incepe sezonul urmator cand voi merge in Ghencea sa vad Steaua, pur si simplu, asa cum fac din copilarie (si la propriu si la figurat)!

A propos, as fi poate mai linistit sa vad Steaua 2 ani in B, daca asa scapam de ciobanul fanfaron!

joitaru12.05.2008 18:29

Bai nene, am mai scris-o si ma repet, NU VA MAI UITATI LA STIRILE DIN SPORT, SAU NU MAI CITI PRESA LOCALA.

EU ASTA FAC DE LA MECIUL CU negrii, si habar nu aveti cat de bine ma simt, nu mai il vad pe behaiescu, nu-l mai vad pe porcaiescu, pe corleonescu, samd. Inainte eram ahtiat de sport, citeam, injuram, ma agitam. DE CE?????

Uitati-va frate pe EuroSport (rezumate frumoase din UCL), pe Discovery (aveti ce invata), pe HBO (va destinde), mai cititi FcSteaua.ro (aflati in mare ce se intampla). Nu ma uit decat la meciurile Stelei. NU sport.ro, NU gsp, NU stirile din sport.

CREDETI-MA PE CUVANT, E CHIAR LINISTITOR.

IUBESC Steaua!!!

suportera_nr.112.05.2008 20:21

In toata aceasta perioada de suparari, trebuie totusi sa le uram un sincer LA MULTI ANI! atat lui Sorin Ghionea cat si lui Cosmin Vatca, cu ocazia zilelor lor de nastere. In alta ordine de idei, sper sa scapam de acest cioban paranoic, cat mai curand posibil, nu stiu cum, doar ca sper. Mai sper ca in aceasta vara cativa fotbalisti stelisti care sunt demult la Steaua sa-si gaseasca echipe afara si sa se transfere acolo, incat sa le fie bine si lor si Stelei. Forza Steaua!

septi_eu13.05.2008 05:20

@joitaru

100% deacord cu tine. Eu deja de vreo 8 luni fac asta si sunt mult, mult mai linistit. Nu aud despre pastor decat ce se scrie aici, pe fcsteaua.ro. Ma uit la meciuri, le analizez dupa posibilitatile mele, mai citesc pe aici pareri si articole si atat. Nu imi fac sange rau cu toti handicapatii ce apar pe sticla sau ce scriu toti frustratii pe la tabloidele de sport.

FORZZA Steaua!!

INTOTDEAUNA SUPERIORI!!!

marius-m13.05.2008 09:18

Salut

revin aici dupa necazul intamplat .... nu am mai intrat /citit /uitat la nici un fel de fotbal stire site ziar... etc

incepe sa imi treaca... incerc sa uit

am reusit sa citesc ce s-a mai scris intre timp si comentariile voastre

nu inteleg de ce nu pleaca Laca, revin tot respectul dar nu este antrenor, avem in acest moment lot dar nu avem antrenor

da stiu o sa ma contrati cu argumente de genul... cu el am recuperat puncte, bla bla...

nu cred asta, punctele s-au recuperat pe greselile CFR-ului, pe greselile arbitrilor in favoarea noastra si pe sforile trase de cioban

in meciurile in care au lipsit astea cu Rapid, desultii de la Poli(remember Vaslui si acasa cu Craiova) si cu jegurile dinamuiste am capotat lamentabil, am jucat cu Lovin inexplicabil, cu Banel(hai sa zicem nu aveam cu cine la dinamu) dar fara nici un concept, nimic nimic

era treaba lui Laca sa faca o echipa din lotul bun pe care il avea.... insa cred eu nu poate mai mult

cu el pe banca fac pariu cu voi nu o sa pupam UCL anul asta

e adevarat trebuie repectat pe viata Laca dar nu trebuie sa nenorocim echipa.... oricum de asta se ocupa ciobanul....

deschideti ochii

in rest numai bine

cicerone13.05.2008 11:38

Feliciatri pentru articole...trecand peste toate si peste gustul amar si peste umulinte cu resemnarea pe post de medicament,sunt totusi neampacat cu un singur lucru.De ce trebuie sa plateasca numai Steaua,ce are toata lumea cu noi?

victor13.05.2008 11:38
Salut

revin aici dupa necazul intamplat .... nu am mai intrat /citit /uitat la nici un fel de fotbal stire site ziar... etc

incepe sa imi treaca... incerc sa uit

am reusit sa citesc ce s-a mai scris intre timp si comentariile voastre

nu inteleg de ce nu pleaca Laca, revin tot respectul dar nu este antrenor, avem in acest moment lot dar nu avem antrenor

da stiu o sa ma contrati cu argumente de genul... cu el am recuperat puncte, bla bla...

nu cred asta, punctele s-au recuperat pe greselile CFR-ului, pe greselile arbitrilor in favoarea noastra si pe sforile trase de cioban

in meciurile in care au lipsit astea cu Rapid, desultii de la Poli(remember Vaslui si acasa cu Craiova) si cu jegurile dinamuiste am capotat lamentabil, am jucat cu Lovin inexplicabil, cu Banel(hai sa zicem nu aveam cu cine la dinamu) dar fara nici un concept, nimic nimic

era treaba lui Laca sa faca o echipa din lotul bun pe care il avea.... insa cred eu nu poate mai mult

cu el pe banca fac pariu cu voi nu o sa pupam UCL anul asta

e adevarat trebuie repectat pe viata Laca dar nu trebuie sa nenorocim echipa.... oricum de asta se ocupa ciobanul....

deschideti ochii

in rest numai bine

Lacatus se pregateste sa plece in concediu! maria-sa crede cu sinceritate ca si-a indeplinit obiectivul si ca mai mult nu se putea face!? ******** chiar isi inchipuie ca a ajuns pe locul doi prin merite proprii si nu "proptit" permanent de un Becali care a sacrificat tot pentru Steaua.

cat despre postul principal, imi pare plicticos (calitate extrem de "grava"), rautacios si strabatut de aceleasi idei calpe la adresate lui Becali, vinovatul de serviciu! trebuie sa faci 2 pct din 6 in doua jocuri la Bucuresti (cu Timisoara si cu Dinamo), te bate Dinamo condusa de talnar, tu avand 2 sanse din 3 (asta datorita efortului becalian la mioveni), iar concluzia multor colegi este ca vinovatul principal este tot Becali (Lacatus doar putin, caci el micutul nu avea ce sa faca, caci oaie nu i-a cumparat destui jucatori si se baga peste el la antrenamente)!? o logica de fier! probabil si ca atunci cand pamantul va fi lovit de un asteroid, tot Becali va fi "vinovat"!

oricum 4 mai 2008 este una din zilele care vor dainui in istoria rusinii!

MoWeed13.05.2008 11:43

@Victor

Nu te-ai saturat sa zici acelasi lucru pe toate topicele? Tu mereu gasesti alti vinovati mai putin Becali, ca doar el e om religios. Zi-mi sincer: faci parte din acele persoane de la T1 care merg pe langa Jiji cand iese de la meciuri doar-doar le-o da 100 de euro?

bodanelu13.05.2008 11:54
cat despre postul principal, imi pare plicticos (calitate extrem de "grava"), rautacios si strabatut de aceleasi idei calpe la adresate lui Becali, vinovatul de serviciu!

oricum 4 mai 2008 este una din zilele care vor dainui in istoria rusinii!

si tu nu ne pui aceasi placa?

7 mai 2008? iti zice ceva? rusine mai mare nu cred ca s-a intamplat cu clubul noastru vreodata. dar.. ma rog.. tot Lacatus e vinovat ca Becali este mai presus de lege.

Cu ciobanul la puscarie!

victor13.05.2008 12:05
@Victor

Nu te-ai saturat sa zici acelasi lucru pe toate topicele? Tu mereu gasesti alti vinovati mai putin Becali, ca doar el e om religios. Zi-mi sincer: faci parte din acele persoane de la T1 care merg pe langa Jiji cand iese de la meciuri doar-doar le-o da 100 de euro?

daca asta intelegi tu, foarte bine! fiecare isi proiecteaza in realitate propriile vise, asa ca...?! iti doresc sa fii fericit in viata, caci fotbalul iti va aduce curand si alte nemultumiri, daca micutul Lacatus va continua pe banca Stelei! pare un tip capabil sa ne duca catre multe dezastre! un brav carmaci al esecului! in acest timp sa nu uitati sa-l injurati pe Gigi! este esential, si scopul scuza mijloacele!

MoWeed13.05.2008 12:08

Pai ce sa mai inteleg cand tu il aperi pe Becali dupa ce a incalcat legile si il injuri pe Lacatus?

Asa cum daca incalc eu legea si sunt prins cel mai probabil voi plati(doar nu-s milionar), asa vreau sa pateasca si Jiji al tau

eddie the 'ead13.05.2008 13:08

Bai nene, am mai scris-o si ma repet, NU VA MAI UITATI LA STIRILE DIN SPORT, SAU NU MAI CITI PRESA LOCALA.

EU ASTA FAC DE LA MECIUL CU negrii, si habar nu aveti cat de bine ma simt, nu mai il vad pe behaiescu, nu-l mai vad pe porcaiescu, pe corleonescu, samd. Inainte eram ahtiat de sport, citeam, injuram, ma agitam. DE CE?????

Uitati-va frate pe EuroSport (rezumate frumoase din UCL), pe Discovery (aveti ce invata), pe HBO (va destinde), mai cititi FcSteaua.ro (aflati in mare ce se intampla). Nu ma uit decat la meciurile Stelei. NU sport.ro, NU gsp, NU stirile din sport.

CREDETI-MA PE CUVANT, E CHIAR LINISTITOR.

IUBESC Steaua!!!

:)) subscriu, si eu fac asta de ceva timp si zau ca mi-e mai bine. de-acum sa te tii... vine vara, transferuri peste transferuri, veniri care mai de care mai spectaculoase. teoretic, desigur. sau zvonistic, mai bine spus...

Astept Campionatul European. In rest nu ma intereseaza altceva. Ba in perioada asta e Campionatul Mondial de Hochei, finala Cupei Stanley (pentru cine e interesat). Am cu ce sa-mi umplu timpul liber, asa putin cum e el.