FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce-ati spune de Pedrazzini ?

Virgil15.06.2005 04:36

Fostul secund al lui Zenga are mari sanse sa fie noul antrenor al Stelei, dupa ce Walter si Dan Petrescu l-au refuzat pe Ciobanul. Conducatorii Stelei l-au contactat totusi pe Zenga, rugindu-l sa-l convinga pe Massimo sa accepte oferta lor. Italianul a stat in loja lui Becali la partida cu Poli, participind si la sarbatorea de la Rustic.

ADRIAN PACURAR15.06.2005 04:57

cred ca e prea domn pentru animalele astea ,asa ca nu cred ca e porivit , trebuie unul mai tare in gura, experienta cred ca are , doar a lucrat si cu lippi.

Gaby15.06.2005 05:03

Asta de unde o mai veni ?! :)

Pana nu-l aud pe Massimo ca-si schimba opinia (eu stiu in acest moment ca el nu vine singur la Steaua) nu mai cred nimic.

Allen15.06.2005 06:47

Pedrazzini antrenor?? Las-o draq de treaba. Adica Laca nu are experienta de Steaua dar are Pedrazzini?!

Walentino15.06.2005 06:52
Fostul secund al lui Zenga are mari sanse sa fie noul antrenor al Stelei, dupa ce Walter si Dan Petrescu l-au refuzat pe Ciobanul. Conducatorii Stelei l-au contactat totusi pe Zenga, rugindu-l sa-l convinga pe Massimo sa accepte oferta lor. Italianul a stat in loja lui Becali la partida cu Poli, participind si la sarbatorea de la Rustic.

Cred ca ar fi bine ...cunoaste jucatorii , poate sa faca un program pt L.C. , stie ce mai trebuie facut la lot pentru pentru a avea o echipa mai puternica ....in concluzie cred ca ar fi o decizie buna.

I.N.Money15.06.2005 13:07

Daca si Petrescu a refuzat...eu zic ca la noi trebe un antrenor cu personalitate..si de ce nu 2 stelisti....ma refer aici la Panduru sau Ilie Dumitrescu

dbd15.06.2005 14:45

poate....ar fi bun si el....dar sa incercam mai intai cu altii...

BlackWoolfy15.06.2005 17:05

Este un om de onoare si cred ca am spus totul.

SteauaToronto15.06.2005 17:18

Bai Allen adica tu il compari pe Pedrazzani cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca antrenor! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu are experienta!