FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In semn de protest

horse3711.05.2008 15:47

a inceput sa ne judece puscariasul jabba, porumbelul de la Vaslui da cu noi de pamant in cel mai rusinos mod cu putinta spunand ca emblema clubului este murdara, groful lui CFR ne da cu tifla , Borcea rade cu gura pan' la urechi. si m-am oprit aici caci exemplele ar putea continua.

cata rusine sa mai induram din cauza schizofrenicului din pipera!?

in semn de protest steagul ce-l voi purta in campionatul urmator va fi in berna atat timp cat acest schizofrenic are sa mai conduca destinele acestui club.

AdrianUltras2511.05.2008 15:50

Bum chala badinga mulia Jabba.

E o dedicatie in huttesa pt Jabba ca sa nu pot primi ban :biggrin:

mountytoma11.05.2008 15:56

vrem nu vrem, ne place nu ne place, Becali este si va ramane finantatorul Stelei. desi ii doresc de mult si din toate alea sa plece pe lumea aialalta (ca altfel nu scapam de el), cred ca atunci cand e vorba sa luptam impotriva coalitiei anti-Steaua ar trebui sa fim de partea lui Gigi.

cu conditia sa invete si el sa taca!

cred ca protestul nostru trebuie indreptat in primul rand impotriva presei, care a alimentat din plin acest conflict (inclusiv l-a incitat pe Gigi sa dea tot felul de declaratii tampite).

iar echipa trebuie sa se antreneze foarte bine caci de acum va trebui sa joace impotriva unei cooperative mult mai bine pusa la punct decat cea a lui Dinamo dinainte de revolutie. daca Gigi voia sa dea 1,7 milioane u clujului (oare?) pentru un punct smuls CFR-ului, este dureros sa constati ca pe CFR nu i-a costat nimic sa cumpere meciurile cu Dinamo si cu rapidul. aia le-au facut cadou, doar pentru a lovi Steaua! la fel s-au dat la o parte echipe ca ... de fapt toate, mai putin urziceniul, Pandurii, iasiul si cam atat.

federatia este si ea partasa, lupescu primo, Sandu secundo, mitica terzo

greu, dar asa a fost mereu! noi sa fim buni, ca restul...

bodanelu11.05.2008 16:08

@mountytoma cum sa invete el ceva din asta cand a declarat azi ca o sa premieze in continuare... dar nu el ci nepotii lui? Mi-e scarba de acest personaj!

mountytoma11.05.2008 16:20

stiti foarte bine ca nu il suport pe Gigi, dar cand vad cine se ia de el, din doua rele o prefer pe cea care tine cu Steaua!

ce ziceti despre un alt fel de protest?

ma intreb, oare ce s-ar intampla daca Steaua ar iesi deliberat din cupele europene fara sa faca vreun punct, timp de 3-4 ani?

sa stam aici, in supercampionatul si cupa Romaniei, sa ne antrenam pentru o alta aventura de durata in Europa?

sa lasam clujul, Dinamo, rapidul, Timisoara si urziceniul sa castige puncte, pentru ca noi sa ne vedem de Liga I, pe care sa o castigam pentru a juca direct in...

unde dracului am juca cu punctele alora?

am disputa tur preliminar si in Intertoto!

ma duc sa trag apa din nou, ca inca nu a disparut efectul vorbelor lui paskany despre Steaua 86!

in Europa Steaua fara celelalte echipe romanesti ar fi tot acolo unde este, in schimb celelalte echipe romanesti fara Steaua ar fi la plosca, sau asteptand in fosa septica...

danimarcu11.05.2008 16:37

George Becali mai are putin si reuseste sa stearga Steaua de pe harta fotbalistica, adica sa faca posibil ceea ce nu au reusit ani de-a randul toti rivalii nostri. In mai putin de 7 ani de la "urcarea pe scaun" a distrus ce au construit altii in mai mult de 50 de ani. Culmea e ca inca mai avem suporteri care se considera stelisti, iar adulatia acestora fata de finantator ramane nestirbita cand lațul se tot strange in jurul echipei, iar antipatia la adresa acesteia creste. Tot ce se intampla de cativa ani si mai ales ce s-a intamplat in acest final de sezon reprezinta viziunea pe care o are acest om fata de fotbal. Asa se explica aceasta letargie a jucatorilor, aceasta continuitate a unei paralizii fotbalistice si atmosfera dictatoriala de la club incheiata in dese randuri cu izgoniri si maziliri.

Il Soldatino

Asa isi incepe articolul Catalin,si rezuma exact ceea ce se intampla la Steaua.

Nu sunt de acord cu cei care inca mai cred ca e mai bine sa-l sustinem pe cioban in lupta sa cu presa care da si in Steaua!Sa nu uitam ca aceasta lupta este intretinuta chiar de el,prin tot ceea ce face si ce spune. Nici macar nu s-a ostenit sa il puna la punct pe paszkani cand acesta a jignit Steaua 86.Sunt convins ca daca bateam pe Dinamo presa nu mai putea sa ne reproseze nimic!

Trebuie sa intelegem cu totii ca daca ciobanul nu pleaca,metodele lui vor ramane aceleasi,chiar daca vor fi putin mai mascate.E momentul sa-l lovim,sa-l trimitem acolo unde ii este locul,si anume la puscarie.Trebuie sa aratam lumii ca noi,suporterii stelisti nu il mai vrem,si ca nu mai suntem de acord cu manierele si cu felul sau de a conduce acest club!

Daca reuseste sa treaca cu bine si de aceasta perioada va fi mai puternic, iar noi vom ramane doar cu amintirile unei Stele care candva facea legea in Romania si in Europa!

Matteo11.05.2008 16:45

de acord cu tine, dar ce prupui sa facem?

horse3711.05.2008 16:47

observ ca unii dintre noi nu au inteles mesajul acestui topic. nu ma "atasez" coalitiei (nici nu-i posibil) prin ceea ce am scris. vreau ca noi sa facem ceva odata. nu doar sa o dam pe vorbe aici. este ceea ce eu cred ca o sa aiba efect sau tampeste vorbind sa dam noi mita dna-lui ca sa-l faca dus pe schizofrenic.

Matteo11.05.2008 17:02

ce putem noi sa facem este sa facem un miting de protest masiv, prin care sa ne aratam dezgustul fata de oier si totodata sa punem presiune pe FRF ca nu cumva sa ne retrogradeze datorita coalitiilor jegului de jabba....

deci singura solutie : miting de protest.

horse3711.05.2008 17:17

matteo nu visa! nu vine nimeni sau doar de ii numeri pe degete. in stadion putem face. steaguri in berna.

1on11.05.2008 17:22
in semn de protest steagul ce-l voi purta in campionatul urmator va fi in berna atat timp cat acest schizofrenic are sa mai conduca destinele acestui club.

Ghici cât o sã-l intereseze pe jijidiot de steagul pe care o sã-l ții tu în bernã.

Matteo11.05.2008 17:27

Ghici cât o sã-l intereseze pe jijidiot de steagul pe care o sã-l ții tu în bernã.

:biggrin: ce dracu ba fratilor voi n-ati inceput sa-l cunoasteti nici acum pe psihopat? asta nu stie de rusine de onoare, singura solutie este sa actionam in forta, adica protest masiv, asa cu gesturi si ironii fine o sa rada si cu, curu de noi :biggrin: :biggrin:

metzzz11.05.2008 18:05

@horse ,de acord cu tine , un protest , dar ??? cum mobilizezi masele la protestu asta ??

cand ei il ling in fund la oficiala dupa meci sa le dea si lor 1 $ ?

axl11.05.2008 18:17
in stadion putem face. steaguri in berna.

Nu prea poti face steaguri in berna pe stadion.

dee11.05.2008 18:21
steaguri in berna pe stadion.

dar poti face un steag ros-albastru indoliat cu o dunga neagra, care sa atraga atentia tuturor, mai ales mediei. Tot lansa cineva, pe un alt topic, o campanie de "unitate" intre suporteri, un front comun impotriva "haosului, plezirismului, prostiei nemasurate care au facut din fotbalul romanesc o gluma trista".. poate ca ideea de steag in berna, sau in doliu sa fie adoptata pe toate stadioanele.

horse3711.05.2008 18:32

cu siguranta fiecare dintre noi isi poate face un steag in culorile clubului si berna. nu vad unde este greutatea. trebuie sa facem ceva. numai putem admite toate vomitaturile unui schizofrenic. unuia care da lectii la toata lumea. care nu are rusine de nimic, care da bani in direct la TV pt ai creste audienta (cat de fariseu este).

sa ajunga porumbelu sa spuna ca avem stema murdara, jabba ce mai aiureaza si el. nu conteaza cine vorbeste ci faptul ca Steaua este terfelita in fel si chipa din cauza actiunilor si declaratiilor schizofrenicului.

JustBe12.05.2008 07:55

Vorba lui Matteo chiar credeti ca Becali sta de niste steaguri pe care le punem sau alte lucruri pe care le spunem noi ,va zic eu nici vorba daca facem asa ceva apare nea berbecali la TV sau acolo de unde isi ia el masina si le zice ziaristilor ,,Ce domne niste golani derbedei nu sunt suporteri adevarati '' n-a acum ce mai ziceti.

Si in legatura cu meeting-ul....nu or sa vina multi din cauza unor motive asa...nu pot am treaba poate alta data sau ce aveti mai ne punem noi cu Becali nu avem sanse in fata lui.

Eu zic sa mai rabdam sigur mai face el vreo prostie si il baga astia ,ca prost e are toate calitatile :chair:

.Ax3L.12.05.2008 08:45

daca se face mitting garantez participarea a cel putin 20-30 oameni care vin cu mine doar sami dati un prv, chiar vreau sa facem ceva contra ciobanului

metzzz12.05.2008 11:32

@Ax3L , cum spui tu...dar daca s-ar strange 500 de insi care sa vina la un mars impotriva ciobanului e bine....multi o ard aiurea cum bine zicea cineva mai sus cu job si cu vrajeli de doi lei , nu stiu cat o sa il intereseze niste steaguri in berna , dar daca e injurat pe stadion meci de meci poate o sa ii pese.

Vom vedea ce va fi in viitorul apropiat. Parca presimt ca vom juca la matineu sezonu viitor in stilu asta cu nepotii lui.

The Flyer12.05.2008 15:08
matteo nu visa! nu vine nimeni sau doar de ii numeri pe degete. in stadion putem face. steaguri in berna.

eu sunt de acord sa reincepem protestele contra oligofrenului!dar,crede-ma,un steag/mai multe,si in berna,nu-l intereseaza pe humanoid!nu ar intelege nici macar a 1000-a parte a protestului!tot prin scandari pe stadion il vom face sa transpire si sa vada ca Steaua NU ESTE OIERUL SI CA NE-AM SATURAT DE PRACTICILE LUI!nu ma intereseaza cei care il pupa in partea dorsala,daca scandam astia care sintem devotati echipei ii surclasam lejer!dar in cazul asta propun AISS-ului sa se implice pe partea de media,asta e de discutat!teoretic,timp am avea sa organizam ceva cu cap!

:biggrin: ce dracu ba fratilor voi n-ati inceput sa-l cunoasteti nici acum pe psihopat? asta nu stie de rusine de onoare, singura solutie este sa actionam in forta, adica protest masiv, asa cu gesturi si ironii fine o sa rada si cu, curu de noi :biggrin: :biggrin:

tocmai pentru ca nu stie de ONOARE,RUSINE,SIMBOLURILE Stelei SI CEEA CE REPREZINTA SI VA REPREZENTA Steaua IN PLAN FOTBALISTIC,sa-l facem sa plece!fara ironii,fara fineturi,scandari directe la adresa lui!pentru el Steaua inseamna BANI,BANI,BANI,BANI SI IMAGINE!i se rupe de noi,de clubul de fotbal,de transferuri s.a.!el nu stie ce inseamna Steaua,nu stie ce e aceea o performanta interna si internationala,el e fericit daca,in cazul in care se v-a intimpla,Steaua va fii pe locul 39 in campionat si acel loc v-a permite accederea in grupele chl sau in turul 3 preliminar!

inchei cu traditionalul:MORI CIOBANE!SI INAINTE DE ACEST FERICIT ACT,PLEACA DIN Ghencea!

razvan_stelist200720.06.2008 10:59

singura varianta sa scapam de nebunu asta e sa devina presedinte :sad2: suna trist dar daca ajunge presedinte va fi obligat sa lase Steaua

Bogdan4Steaua21.06.2008 08:17

Becali, presedinte? :gathering:

Daca ajunge la 5% ar fi un mare miracol.

iptdorin28.07.2008 10:17

citesc aici si ma minunez.tot felul deplanuri...sa fim seriosi...!ar trebui sa acceptam realitatea.Gigi nu o sa plece de la Steaua niciodata.asa ca...nu avem ce sa facem.crede cineva ca facand un protest rezolvam ceva?nu!poate doar sa l enervam sa ne mai inchida nemernicul si portile!asa ca ,sa o lasam balta.sa fim multumiti ca mai baga un ban acolo si nu a dus echipa de rapa cum fac altii.sa il lasam cu prostia lui... :offtopic:

bijoux_bz28.07.2008 11:48

discutiile astea sunt fara rost. si eu as fi cel mai fericit daca ar pleca ciobanul dar m-am resemnat demult. traim in dictatura. cred ca stim cu totii singura metoda prin care se poate inlatura o dictatura, nu? poate peste vreo zece ani in astfel de chinuri ne vom aduna si vom face ceva cu adevarat serios: o revolta de proportii. desi acuma depinde de evolutia echipei. daca vom avea performante nu cred ca va mai avea cineva ceva de comentat decat pe aici pe forumuri, in rest majoritatea or sa fie destul de multumiti si nu se vor alatura grupului de suporteri care vor protesta prin diferite actiuni. daca ne apucam sa iesim acum in strada , la stadion sau la cocioaba ciobanului nu vom face decat sa inrautatim situatia. nu va mai fi permis accesul multora la stadion si vor fi gorile in peluze din 2 in 2 metri. in momentul in care vrei sa inlaturi un dictator ori iei masuri radicale ori taci si inghiti pana nu mai poti si atunci instinctul va actiona in locul tau si va fi nevoit sa actioneze in cel mai dur mod. momentan nu putem spera decat intr-o minune.