FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua = Arsenal ?

AdrianUltras2510.05.2008 23:51

Ati observat campania puternica impotriva Stelei din acest an?

V-ati intrebat cumva de ce a aparut aceasta campani fix acum si anul trecut sau in alti ani?

S-ar putea sa ma insel dar eu zic ca le e frica de noi.

Mai exact le e frica de ce am putea ajunge.

Dupa prima participare a Stelei in CL s-a intamplat un lucru care a incantat pe absolut toti suporterii Stelei.

Steaua a transferat un numar mare de jucatori care in acel moment erau considerati de valoare.

Au fost bagate sume enorme iar aceste sume au speriat pe multi dintre adversarii Stelei.Tind sa zic ca i-a speriat chiar pe toti.

Problema a fost atunci faptul ca Steaua a transferat jucatori dupa nume.Doar cativa au venit dupa monitorizari atente(Golanski si Zapata si bineinteles cei tineri).Restul au fost adusi toti pt nume(Neaga,badoi,surdu,etc)

Datorita si acestui lucru dar mai ales nelinistii de la echipa, in prima parte a sezonului Steaua s-a miscat foarte,foarte greu.Si frica adversarilor a mai scazut un pic din intensitate.

In iarna insa s-a intamplat ceva ce noi asteptam de mult.

Conducerea tehnica a dat dovada de profesionalism si a adus la echipa niste jucatori pe care i-a monitorizat o buna perioada de timp si aproape instantaneu acestia si-au aratat valoarea in amicale.

Aceste transferuri bune, care au costat destul(pun aici si salariile pe langa sumele de transfer.Dayro-2 mil+salar.Mendoza prima de instalare de 600 de mii + salar,etc), au fost facute tot din banii de CL.

Si in campionat au aratat ca nu au venit la Steaua degeaba.Steaua a recuperat 13 puncte fata de cefere si a trecut pe primul loc, pierzand campionatul din niste motive care nu are rost sa le discutam aici.

In momentul cand adversarii au vazut ca transferurile merg(mai ales ca transferurile lor nu mergeau deloc:dorsin,despotovic,torje,etc-insucces total!!!!) au intrat in panica.

O noua participare a Stelei in CL ar insemna alti bani pt transferuri.

Cu inca cateva astfel de transferuri(nu zic ca sunt jucatori de nivel super dar sunt clar mai buni decat 90% din jucatorii din Liga 1) Steaua ar putea ajunge o echipa care ar pierde foarte, foarte greu un campionat.Ori asa ceva e inacceptabil.

Pai ce, doar Steaua sa ia bani din CL?!Nu merge asa.

Si astfel a aparut coalitia anti Steaua.

Intai au fost bagate fisele in ziaristii-tonomat,apoi au inceput atacurile si in cele din urma a aparut aceasta alianta a blatului.Meciurile erau facute."Alianta blatului" dadea ceferelui toate punctele de care aveau nevoie si luptau cu Steaua pe viata si pe moarte.

Cu ajutorul acestei aliante si a federatiei, cefere a luat campionatul.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Profitand de faptul ca un om care imprumuta bani Stelei e anchetat de DNA pt ca a incercat sa ofere bani unei echipe ca sa joace corect cu cefereul, "alianta blatului" cere acum retrogradarea Stelei.

Nu e destul ca cefereul a furat campionatul si au ajuns direct in CL pe munca Stelei.Vor acum sa ne scoata din competitie complet.Sa jucam in B un an si sa ii lasam pe ei sa isi faca de cap si sa isi bata joc de munca noastra.

Iar apoi, dupa ce promovam din nou, sa incepem de la inceput si sa strangem iar puncte pt ca Romania sa aibe iarasi o echipa direct in grupele CL.

Steaua a fost buna cand aducea puncte dar Romania nu putea trimite o echipa direct in CL.Acum insa, nu mai are nimeni nevoie de noi.Vor si ei o bucata de "placinta".Ca doar se pregatesc pt a gusta din aceasta "placinta" de multi, multi ani.

Creditorul Stelei a zis acum cateva zile ca el ar vrea sa faca din Steaua un Arsenal al Romaniei, adica o echipa care sa investeasca inteligent, sa aduca jucatori de care are nevoie, jucatori care sa nu dezamageasca si care sa domine un campionat de la inceput pana la sfarsit.

Aceasta ar fi etapa finala.Steaua ar ajunge un club mare european cu acte in regula si ar urca acolo sus alaturi de elita Champions League.

Acest lucru s-ar putea intampla.

Daca cei din conducerea Stelei vor fi seriosi in continuare acest lucru s-ar putea intampla.

Si atunci frica lor ar deveni reala!

Mai trebuie numai sa ne lase ferefeul si restul echipelor de hoti frustrati din aceasta competitie in care, din pacate, suntem nevoiti sa jucam.

Forza Steaua!

Semper Svperiores!

JustBe11.05.2008 05:33

In concluzie toata lumea are ceva cu Steaua,e normal sa le fie frica de noi dar avem timp sa-i zdrobim.

Iar daca ii umilim iarasi zic ca a fost blat propunerea mea ar fi sa aduca nume mai sonore sa nu se mai auda vorbe urate de Steaua

Si inca ceva la capitotul vorbe..Becali zice multe acum noi vrem doar fapte

TheSithLord11.05.2008 06:18

Da,este posibil.Toti jucatorii care i-a scuipat Steaua si Dinamo,au ajuns la Timisoara.Mai precis,toti jucatorii care i-a scuipat Steaua au ajuns la Dinamo,Timisoara si alte echipe ce se vor campioane.

Altii au ajuns sa se bucure de munca noastra.Dar stim cu totii ca jumatate de vina ne apartine,trebuia sa fim "peste lege,peste mila, peste paturi de spital":peste" legea astora","peste mila fata de cersetorii astia","peste accidentarile provocate de ofticosi"

Dar asta va fi o lectie pe viitor.Ce face omul cu mana lui e sfant.

metzzz11.05.2008 08:39

@AdrianUltra , ce spui tu e adevarat , ca aia au cedat meciurile sa ia aia titlul , si oricum nu`l luam ca ne depuncta. Total adevarat. Dar , daca in loc sa se plimbe cu gentile ar cumpara niste jucatori adevarati nu portughezi de mana a 12 a @ chefere , nu ar fi mai bine ?

Oricum nu`l suport pe gibon , dar daca vrea sa ramana la Steaua , cred ca a venit timpul sa sara cu banul si sa mai lase vrajeala ca el e pe minus nu stiu cat , cand Steaua e singurul club din Romania capabil sa aduca la stadion suporteri cat aduce toata Liga in acea etapa.

Daca baga bani la echipa v-a fi apreciat ca a bagat bani , dar nu inseamna ca va fi iubit.

Mai mult ca niciodata , sezonul viitor v-a fi momentul adevarului . Sa aflam ce vrea ciobanul cu adevarat. Ori Steaua ori pa.

AdrianUltras2511.05.2008 08:39

TheSithLord

Problema la Steaua a fost in ultimii ani lipsa constantei.Cu Zenga am inceput campionatul in forta, terminand turul pe 1 la 6 puncte de locul 2.Dar in retur am cam luat pedala de pe acceleratie.

Cu Protasov jucau de trazneau dar in retur cu Oli am avut iar mari emotii.

Apoi cu Oli am inceput bine campionatul de anul trecut, am facut meciuri bune in Europa, dar in returul campionatului iarasi, echipa juca greu.

Acum a fost invers.Am inceput foarte greu campionatul tocmai incheiat si l-am terminat un pic mai putin greu.

Jenei zicea intr-un interviu cand vorbea despre Steaua de la mijlocul anilor 80 ca el nu facea tactica in functie de adversar.El si Steaua acelor vremi obligau adversarii sa joace in functie de ce vor ei.

Cel putin in Liga 1 asta ar trebui sa incerce Steaua.

In Liga 1 nu ar mai trebui sa avem emotii indiferent ca jucam acasa sau in deplsare, pe teren bun sau rau,etc.

Eu zic ca aceasta problema poate fi rezolvata prin aducerea de jucatori de valoare sau promovarea juniorilor cu calitati.

Metzzz

Stii care e problema?

La noi in tara nu prea vin jucatori de valoare.Pt ca le e frica sa nu se plafoneze.

Un jucator tanar nu vine ca nu stie daca poate creste aici.(exemplul Armenteros care a preferat Sevilla 2)

Iar cei mai in varsta considera Romania un campionat rasaritean de unde trebuie neaparat sa primeasca salarii enorme.Ori nici acest lucru nu se poate.

Cred ca Adi Ilie a inceput bine munca la Steaua si ar trebui sa i se dea mana libera in cazul de fata.

Sa mai aduca 3-4 jucatori ca cei din iarna, jucatori care sa iti aduca puncte.Si vom vedea atunci ce va fi.

metzzz11.05.2008 08:50

@AdrianUltras, tocmai la asta ma refeream . Nu vreau portughezi care sa fie de acelasi tip cu Banel lovinel , surdu , Badea etc etc. Vreau calitate .

AdrianUltras2511.05.2008 08:56

Metzzz

Sa speram ca Adi Ilie nu ne va dezamagi.

TheSithLord11.05.2008 11:21

Adi Ilie sa o ia pe urmele lui Popescu,sa faca cu Steaua un fel de miniclub pentru pustanii talentati unde sa primeasca tot ce e necesarsa ajunga jucatori profesionisti.

Protasov - da.Da inca o data.Omul ala era potrivit pentru Steaua.De Gigi isi vedea de alel ui si Protasov ramanea.....

bogdan11.05.2008 11:56

Nu mai vorbiti atat de Protasov. Gata, este un capitol incheiat. Omul nu mai vine la Steaua atat timp cat mai exista ciobanul. Cine crezi ca doreste sa fie carpa lui bekali?

AdrianUltras2511.05.2008 12:12

Nu trebuie sa vina neaparat Protasov.

Ma multumesc cu orice alt antrenor asemanator cu ucraineanul.

JDERUL11.05.2008 15:17

O conditie esentiala pentru a face performanta este aceea ca jucatorii sa aiba dorinta de afirmare.Acest deziderat este propriu in special celor tineri si ambitiosi,mai putin celor trecuti de o anumita varsta care ,,se misca"doar atunci cand simt ca le este amenintat postul de titular.

Matteo11.05.2008 22:28

n-avem nici un viitor cu ciobanul retardat la club, nu va mai inchipuiti cai verzi pe pereti, doar ati vazut in ce hal am ajuns din cauza lui.

1on11.05.2008 22:57

Consider cã o mare prostie s-a fãcut la în varã când fotbaliștii ar fi trebuit dați afarã fotbaliști care au fost dați afarã de abia în iarnã (Cristocea, Croitoru, Iacob, Boștinã) și aduși în loc alții mai valoroși (actualii sud-americani sau alții).

Cu Protasov jucau de trazneau dar in retur cu Oli am avut iar mari emotii.

Cu Oli am avut iar mari emoții dupã ce, în tur, terminaserãm pe 2.