FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce nu a venit Hagi???

I.N.Money15.06.2005 00:56

Ce se aude prin presa ma face sa cred ca au si ei odata dreptate....Hagi nu a venit in Ghencea datorita lui Popescu...cunoscut pt antipatia sa fata d Steaua

valentin198515.06.2005 10:26

Eu aveam o vaga banuiala ca Hagi ,alaturi de Gica Popescu e una dintre slugile lui Ion Becali.Acum mi s-a confirmat .Daca era stelist ,cum deseori a afirmat, nu i-ar fi pasat ca vine scarba aia de Becali actionar la Dinamo.Parca il vad ca se duce antrenor la Dinamo!

Ne mai si amana "altadata" , da-l in mortii masii de semianalfabet.

Bisquit15.06.2005 10:35

Si noi ce-l aclamam!!!!! "Un rege"......nu da doi bani pe Steaua..........oricum nu e mare antrenor sunt sigur...si nu zic asta ca s-a intamplat ce s-a intamplat....decat figurile de el!!!!!!!!!!

Adi15.06.2005 10:46

eu cred ca Hagi e un antrenor foarte bun, dar pur si simplu nu a vrut sa devina motiv de disputa intre Gigi si Becali&Popescu. El urma sa fie pus intr-o situatie destul de incomoda in care ar fi fost obligat sa aleaga, pentru ca o impacare este practic imosibila in acest caz. + nu cred ca Gigi i-a dat asigurari clare in privinta lotului si achizitiilor dorite de Rege.