FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cand isi baga dracul coada

«12»
dr.adrian910.05.2008 13:26

eu singur nu o sa votez...

leonardo10.05.2008 13:33

@ fsoica

Vom mai avea cu siguranta echipa in grupe si din 2011, pentru ca de asta exista Steaua !

milovan djilas10.05.2008 20:10

@fsoica

Extrem de inspirate comentariile tale, bravo!

Chiar asa, si urmare a dorintelor "voievodului" megaloman (sfatuit ani buni de Piti) s-a ajuns la pastrarea unei echipe si derularea unui fotbal competitiv, la un moment dat.

Steaua_Maniack11.05.2008 08:51

Este dureros ceea ce se intampla cu Simbolul Romaniei,Steaua,cel mai puternic brand sportiv al tarii noastre,fabrica de trofee din fotbalul romanesc!si toate astea din cauza unui cioban care a reusit sa isi bata joc de tot ce inseamna Steaua...nu pot sa imi ascund tristetea si mahnirea fata de ce a ajuns Steaua din cauza unui tampit care care se crede "Razboinicul luminii"!Este penibil ceea ce se intampla cu Steaua din cauza acestui oier!!!Imi doresc din tot sufletul sa fie exclus din fotbalul romanesc sa plece de la Steaua si in locul sau sa vina un investitor cu adevarat puternic asa cum ii trebuie Stelei nu papagali care sa faca ferfelita istoria atat de bogata a celei mai titrate si iubite echipe din Romania!!!Indiferent de ce se va intampla....STELIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!FORZA Steaua!!!

«12»