FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali: -žPărerea mea este că Zenga va fi iar ...

Gaby14.06.2005 07:47

Ciobanul: Parerea mea este că

Zenga va fi iar antrenorul Stelei

În cadrul unei conferinte de presă sustinute astazi la sediul FC Steaua de la hotelul Marriott, patronul echipei, Ciobanul a declarat: Parerea mea este că Zenga va fi antrenorul Stelei. Nu am apucat să vorbesc cu el la telefon, nu mi-a raspuns la telefon azi-noapte, dar am discutat cu Pedrazzini care a zis că nu crede ca Walter va refuza, pentru că inima lui este tot la Steaua. Ar fi o reparatie morală din partea mea si ar fi normal să-și continue munca, să ducă Steaua in Liga Campionilor. Probabil că Zenga o să spună că vine la Bucuresti să discute cu mine, dar eu zic că va veni la Bucuresti pentru a prelua echipa.

Sursa: gsp.ro

Virgil14.06.2005 07:56

Mosh Gigi,esti de plans.Pupi unde ai scuipat?

Te-au ajuns blestemele lui Zenga,de tot la mana lui ai ajuns?

Chiar sa nu mai fie antrenori cu carte de vizita pe tot mapamondul?

Gigi,te invartesti intr-un cerc vicios,nu mai stii ce sa faci.Ti-a cam tras-o nashul,dar si tu le-ai tras-o la multi.Rachita,Neaga,etc.Cum ti se pare acum cand tu insuti o primesti in barba?

De acum incolo,gandeste de douazeci de ori inainte de a face!Mi-e teama insa ca si asa tot prost ai face-o.N-o lua de buna,e doar o parere.Trecatoare.

Gaby14.06.2005 08:09

Daca intr-adevar Zenga se va intoarce ( :P:P:P yes ! yes ! yes !) va fi vorba, zic eu, si de o victorie a suporterilor, care au sustinut tot timpul ca demiterea lui Zenga a fost o eroare.

Virgil14.06.2005 08:19

Asta in mod categoric.Totusi nu asta si-ar fi dorit Gigi.Acum e la ananghie si n-are incotro.

A nu se crede ca am ceva impotriva intoarcerii "fiului" alungat.Dimpotriva.Sunt de acord.Mi-e teama insa sa nu se sparga toate oalele in capul lui.El singur a spus ca nu exista nici-o strategie emisa pentru participarea in preliminariile CL.Si atunci?Unde ar fi ratiunea?Vine sa se infunde sau mizeaza pe ceva sigur?

In momentul asta Steaua,este o echipa fara sanse la o participare onoranta in CL,si ma tem ca si in campionat.Altii deja s-au intarit.La noi,ca de obicei doar vorbe.Apropo,a auzit cineva de Francis Bugri,Alexandru Tudose sau Silviu Izvoreanu(impresariat de Netoiu)?Nu?Nici eu!Si cu toate astea se pare ca vor veni la Steaua.Sa creasca in valoare poate.Dar,cine mai stie?Poate ca au deja.

Gaby14.06.2005 08:30

Crec ca pur si simplu omul este curajos, stelist 100%. Plus ca a vrut si el sa ii dea putin in freza lui Gigi la treaba cu strategia. Pana la urma, anul trecut a luat echipa cu 3 zile inainte de primul meci, asa ca anul asta o poate lua chiar devreme :P

Poate de-aia nu-i raspunde la telefon lui Gigi, s-o fi gandind "Dar ce-i atata graba ?!" :twisted:

Virgil14.06.2005 08:35

Se tine tare Walter!Asta se numeste strategie.Il sileste sa-l roage in genunchi,sa-i promita tot ce cere si pana la urma s-ar putea sa-i intoarca spatele.Ar fi o adevarata lectie servita sefului.Cred ca ar cam merita-o.

Dar Gigi e un om norocos.S-ar putea sa se concentreze intr-o rugaciune adresata Celui de Sus,asa cum a facut-o inaintea meciului retur cu Valencia,si problema sa se rezolve.Cu o revelatie divina.

Gaby14.06.2005 08:44

Hehe, la Steaua sunt mai multe probleme, si depinde pe care o va rezolva Dumnezeu ... :wink:

Virgil14.06.2005 08:55

Prima,cea mai mare,mai importanta si mai actuala este asta.Aducerea unui antrenor.Pe urma le vom discuta si pe celelalte in functie de gravitatea lor.

SteauaToronto14.06.2005 09:02

Ce s-a intamplat cu Jiji?

Credeti ca MM i-a spus sa-l aduca inapoi pe Zenga?

Virgil14.06.2005 09:07

Numai el stie.Se pare ca recunoaste ca a gresit.Dar asta numai pentru ca a fost refuzat de Hagi.Altfel nici usturoi n-a mancat,nici gura nu-i pute.

George Stan14.06.2005 10:18

1. Nu cred ca va reveni Walter

2. Nu cred ca ar fi bine pentru Walter sa revina

3. M-as bucura enorm sa revina.

Virgil14.06.2005 12:26

Iata si intrebarile la care a raspuns Mr Siteman:

1.Credeti ca WZ va reveni la Steaua ?

2.Ar fi bine pentru WZ sa revina ?

3.V-ati bucura sau ati fi dezamagiti daca WZ ar reveni?

Rapunsurile mele sunt urmatoarele:

1.Doar ca sa spuna "buna ziua" suporterilor.

2.Probabil ca da,sigur ca nu.

3.M-as bucura.Imi e simpatic.Cu ocazia asta ar reveni si Raluca,pe care o respect pentru faptul de a-l fi ales pe Zenga sa-i fie sot.E un baiat dragut,il are pe "vino-ncoa",are bani,e iubaret,e inteligent,are umor,e foarte orgolios si se pare ca e si un antrenor bun.Orice rezultat bun trebuie confirmat.Daca ar confirma realizarile sale cu Steaua,as spune ca e bun.

SSK14.06.2005 17:29

Sunt exact de aceeasi parere :cry: