FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MARTIN TUDOR

stelista_cristea14.06.2005 03:04

Prezent aseara la Tribuna 0 la Europa FM a fost stabilit un nou record de telefoane primite si cele luate in direct. Martin a primt mii de felicitari chiar si de la rivalii nostri iar cel mai mult m-a surprins ca aprope toti spuneau de fetita lui ca e superba.

Intradevar Martin intradevar ai o fetita superba sa-ti traiasaca si sa o mai aduci la stadion si am inteles ca e pe drum si un baiat.Realizatorul emisiunii la laudat pe portarul nostru ca fiid un tip foarte calm, respectos, fara fite un sot extraordinar si un tata iubitor.

Felicitari Martin si iti multumim pentru tot si sa o pupi pe fetita ta . :?

Virgil14.06.2005 07:49

De acord cu toate,dar daca nu are si el o iubita,e un fraier.Si scade in ochii mei.

Nu,nu cred ca poate fi chiar atat de ocupat incat sa manance in fiecare zi ciorba,si sa nu ravneasca si la o friptura de caprioara. :lol:

Saruta-ti sotia. :wink:

Gaby14.06.2005 12:45

N-am urmarit discutia. M-ar interesa, pe langa faptul ca are o fetita frumoasa (asta am vazut deja la meci, iar la radio nu vad cum se putea confirma asa ceva) sa stiu daca Martin Tudor a spus ceva clar sau transant despre prelungirea contractului cu Steaua. Nu de alta, dar nu vreau sa-l vad de la toamna la maidanezi.

Virgil14.06.2005 12:52

Poti fi linistit intr-o anumita privinta.Nimeni de la Steaua nu va pleca la Dinamo.Probabil nicicand.E imposibil.In ochii nostri ar fi cotat drept tradator,iar in ai cainilor,dusmanul de moarte.Nu poate fi nimeni atat de dus cu capul.Zic eu,dar poti sa stii?

Parerea mea e ca ii va fi prelungit contractul.Pentru ca a demonstrat cel putin 2 lucruri:

e stelist pur-sange,e un foarte bun portar.

Padrese14.06.2005 14:29

Am si eu o nelamurire - Minca de la Apulum nu a declarat ca e stelist si ca visul lui e sa apere poarta Stelei?

stelista_cristea14.06.2005 16:21

Stai lnistit Gaby ca Martin a zis ieri seara ca si-a prelungit contractul cu Steaua si ca si-ar dori sa ramana toata viata in Ghencea. Intradevar Martin are o fetita superba sper ca o vom mai vedea la stadion . Mi-a placut intrebarea ei atunci cand Martin dadea interviuri dupa ce a iestit campion: Tati ai reusit? la care portarul nostru raspunde: DA, tati am reusit. :D

SSK14.06.2005 17:51
Poti fi linistit intr-o anumita privinta.Nimeni de la Steaua(Campioana Romaniei 2005) nu va pleca la Dinamo.Probabil nicicand.E imposibil.In ochii nostri ar fi cotat drept tradator,iar in ai cainilor,dusmanul de moarte.Nu poate fi nimeni atat de dus cu capul.Zic eu,dar poti sa stii?

Hmmm... :roll: Danciulescu Ionel iti spune ceva ?...

Am si eu o nelamurire - Minca de la Apulum nu a declarat ca e stelist si ca visul lui e sa apere poarta Stelei?

Ei, Padrese, uite ca de stelist ce a fost, a ajuns in curtea tiganilor :x Si e mare pacat, pentru ca nu avem in momentul de fata o rezerva decenta pentru Martin. Hamutovski probabil nu avea valoare de Steaua...

:oops:

Gaby15.06.2005 02:00
Stai  lnistit Gaby ca Martin a zis ieri seara ca si-a prelungit contractul cu Steaua(Campioana Romaniei 2005) si ca si-ar dori sa ramana toata viata in Ghencea. Intradevar Martin are o fetita superba sper ca o vom mai vedea la stadion . Mi-a placut intrebarea ei atunci cand Martin dadea interviuri dupa ce a iestit campion: Tati ai reusit? la care portarul nostru raspunde: DA, tati am reusit. :D

Atunci voi cum va explicati articolul acesta din GSP:

-------------------------------------------

Pleacă Martin Tudor, vine Stancioiu?

Liber de contract, actualul portar al Stelei n-a primit nici o ofertă de a continua in Ghencea

617g8315martintudor-116925093e7b6ee6f985

jz8i6803stancioiu-116925117d8a894251ba7_

La doar 3 zile distanță de momentul in care a cîștigat titlul de campioana Steaua se pregateste de primele transferuri ale verii. Martin Tudor, aflat la final de contract cu roș-albastrii, n-a primit nici o propunere de a continua in Ghencea si este pe punctul de a semna cu echipa de prima ligă din Grecia, Halkidona, de la care a primit zilele trecute o ofertă clara

Pentru a contracara plecarea lui Tudor, Steaua incearcă achizitionarea lui Eduard Stancioiu, portarul Sportului, care in sezonul recent incheiat a jucat ca titular in 26 de meciuri. "Există interes din partea Stelei, dar nu si o ofertă clară", a declarat ieri Vasile Șiman, patronul "studentilor", insă in zilele urmatoare gruparea din Ghencea va propune Sportului 300.000 de euro pentru a-l lua pe goalkeeper-ul de 24 de ani, tranzactia avind sanse mari de a se realiza.

------------------------------------------

Eu zic atat: cu Zenga, fara Zenga, cu Hagi, fara Hagi, cu Titi, Cu Dan, cu Laca, cu cine o mai fi antrenor vor fi bune si rele. Dar sa arunci 300.000 de euro pe un portar nesigur in loc sa ii dai pe 3-4 ani ca si contract lui Martin Tudor, asta este chiar inconstienta. Cu un antrenor slab om mai vedea noi ce facem, dar cu portar slab ne ducem in jos. Am avut cei mai buni doi portari din campionat si riscam sa ramanem cu Stancioiu ?! :evil: