FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"STEAUA nu se refuza"

Dansan14.06.2005 02:49

Va mai amintiti ce a declarat WZ atunci cand a fost contactat de conducerea Stelei pentru a prelua banca tehnica a echipei ?..."Steaua nu se refuza"...Exact acest lucru a facut aseara un fost mare jucator, pe care-l credeam stelist 100%...Acest fapt nu poate decat sa lase un gust amar, cu atat mai mult avand in vedere declaratiile de atasament anterioare ale lui Hagi fata de culorile ros-albastre...

Hagi stelist 100%??? Hmmmm...mai degraba Walter....

Virgil14.06.2005 05:00

Hagi?Un om lipsit de caracter!Cred ca prin acest refuz a demonstrat cat de mult "iubeste" Steaua.M-a dezamagit.Ce a vrut sa faca?Sa-i dea o palma lui Gigi pentru ca l-a refuzat acum doi ani,cand cartea lui de vizita inca nu exista?Ne-a dat o palma tuturor!

"Spune-mi cu cine te imprietenesti/ca sa-ti spun cine esti".Cum poate fi numit un individ care are interese comune cu persoane avand practici dubioase?

(Intrebarea e pur generala,nu se refera la Popescu,G si V Becali.)

Gica Chioru14.06.2005 05:07

Hai sa nu aruncam cu acuze, nu avem de unde cunoaste exact ceea ce s-a petrecut. E posibil ca Hagi sa aiba o oferta buna din strainatate iar acest lucru il scoate din colimator. Daca nu-i asa inseamna ca "a pus botul" la marsaviile dusmanilor.

Virgil14.06.2005 05:13

Frumos avatar.Dar nu-i cam mare?

Poate m-am grabit,poate am fost prea dur cu Hagi,dar asta a fost primul impuls.Am actionat fara tact.Stiu.Dar nici el nu a fost mai mare tactician cand ne-a dat de inteles ca va antrena Steaua,pentru ca apoi sa ne salute din mers.

Dansan14.06.2005 05:51
Hagi?Un om lipsit de caracter!Cred ca prin acest refuz a demonstrat cat de mult "iubeste" Steaua(Campioana Romaniei 2005).M-a dezamagit.Ce a vrut sa faca?Sa-i dea o palma lui Gigi pentru ca l-a refuzat acum doi ani,cand cartea lui de vizita inca nu exista?Ne-a dat o palma tuturor!

"Spune-mi cu cine te imprietenesti/ca sa-ti spun cine esti".Cum poate fi numit un individ care are interese comune cu persoane avand practici dubioase?

(Intrebarea e pur generala,nu se refera la Popescu,G si V Becali.)

In ce-l priveste pe dnul Hagi, ma tem ca Virgil nu a reactionat deloc prea ...brutal...Nici eu nu inghit declaratiile astea de dorul declaratiilor...Prietenia sa cu fratii Becali este de notorietate si o eventuala "parasutare" a sa in groapa l-ar scoate definitiv din inima mea...Oricum ramane gestul reprobabilului refuz....Urat, f. urat....

BlackWoolfy14.06.2005 06:11

Hagi e sluga lui giovani

Virgil14.06.2005 08:12

Mai degraba un servant.Executa sfaturile pretioase ale "ganditorilor".Deh,afaceri de familie.

SSK14.06.2005 18:02

Bai oameni buni, de ce va grabiti sa postati ca fata mare la maritat ?... Pentru noi, suporterii, cauza trebuie intr-adevar aparata indiferent de cine e conducator, antrenor sau jucator ! In fond, noi suntem fideli culorilor si numelui, in primul rand.

DAR... cei care nu sunt suporteri, care nu sunt doar niste anonimi, nu credeti ca au dreptul sa se gandeasca de 2 ori pana sa faca un pas ? Hagi are de bine, de rau, un nume de aparat ! De ce sa vina la Steaua, ca sa-l admire pe Jiji la Dan diaconescu, bestelindu-l dupa vreun meci pierdut cu Farul si dandu-si cu parerea despre ce schimbari trebuiau facute ?? Ce, dintr-o data vi se pare ca ciobanul a devenit un conducator cu care te poti intelege ??? Gica Hagi nu e prost si si-a dat seama ca a o prelua pe Steaua in contextul actual inseamna mai degraba "un esec previzibil" decat "un succes prefigurabil" !

Despre Walter Zenga nici nu are rost sa vorbim... Walter ar fi fost un zero daca accepta sa se umileasca in asemenea hal intorcandu-se la Steaua.

Poate cu ocazia asta ne vom da seama cu totii ca de fapt problema este in curtea noastra si ca ea va da nastere mereu si mereu, iar si iar, multor alte probleme... Pana cand nu vom scapa de cioban, degeaba avem cel mai tare buget si castigam titluri (ce-i drept, o data la 4 ani...) ! Nimic serios si durabil nu se va lipi de Steaua.

Ciobane, vinde-ne si impusca-te !!! :evil:

SSK14.06.2005 18:35

Si ca sa conchid...cu asta imi devine din ce in ce mai clar ca pentru acest titlu ma voi bucura foarte, foaarte putin :cry: :cry: :cry:

SteauaToronto14.06.2005 18:43

UNDE E MM fratilor! El era singurul care avea un cuvant de spus in fata lui Jiji!

SSK14.06.2005 18:49
UNDE E MM fratilor! El era singurul care avea un cuvant de spus in fata lui Jiji!

Daca tu te bazezi pe unul ca Stoica, inseamna ca din Canada realitatea se vede altfel... :?

SteauaToronto14.06.2005 20:09

Nu frate dar daca nu ma insel Jiji nu a vrut sa-l aduce pe Zenga dar MM a intervenit si i-a zis ciobanului ca o sa aiba rezultate cu el! Chiar daca MM a lovit un suporter el a fost singurul om dintre conducatori apreciati de Zenga!

Dansan15.06.2005 01:21

Si iaca si Zenga a refuzat....Logic, as spune...Nu cred ca un om cu capul pe umeri de pe acest forum si de aiurea ar fi acceptat propunerea...Oricat de dureros ar fi pentru noi , CEI CE SUNTEM CU SUFLETUL ALATURI DE Steaua, asta este realitatea...

Si acum...?!?! Intrebari: De ce ? Pe cine? Cand?

NEMERITAT! Absolut nemeritata starea de tensiune care a revenit printre suporterii Stelei. Nu vreau sa ma mai lansez in propuneri de eventuali antrenori...Eu am obosit...Voi nu?

Just-Do-It15.06.2005 01:41

Pe Zenga il inteleg.. dupa ce ai fost dat afara ca un caine, nu poti sa revii dupa numai o luna. Insa pe Hagi nu-l mai inteleg.. Nu stiu care au fost motivele pentru care nu a venit la Steaua, poate banii, poate impresarii, el stie.

Acum urmeaza Dan Petrescu pe lista.. are grija Gigi sa vorbeasca cu el. :lol: http://www.Steaua.trei.ro

Gica Chioru15.06.2005 04:36
Ciobane, vinde-ne si impusca-te !!!  :evil:

:D:D:D

Esti criminal. :D:D Din pacate pentru tine,dar si pentru noi, ceilalti, te asigur ca se poate indeplini numai cea de-a doua dorinta a ta. Desi, tinand cont cat de credincios este nici sinuciderea nu este o alternativa viabila ( :!: :idea: :?: ).

Gaby15.06.2005 05:05

Ei, uite ca si Steaua se refuza ! :cry:

Dansan15.06.2005 05:49

Este absolut necesar ca aceasta perioada sa se incheie cat mai repede cu putinta...Altfel se alege praful de aspiratiile europene ale Stelei pentru sezonul viitor... :?