Negocierile dintre Ciobanul si Hagi s-au impotmolit si cum pină la primul meci oficial din viitorul sezon mai sunt 42 de zile, conducerea Stelei trebuie să se reorienteze rapid pentru a gasi un antrenor. Varianta cea mai la indemină este Walter Zenga, antrenor demis in urmă cu o lună de la Steaua si pe care atit MM, cit si Ciobanul incearcă să-l convingă acum să revina Neconfirmată oficial, această ipoteză n-a fost respinsă nici un moment de Zenga in ultimele zile.
La 90 de minute după ce Steaua a cîștigat campionatul, Zenga a vorbit la persoana intii plural despre planurile trupei din Ghencea: "Mă bucur că am cîștigat campionatul, l-am meritat, am fost echipa cea mai buna Acum trebuie să ne pregatim si să facem o echipă pentru Liga Campionilor".
Duminică după-amiaza Gazeta l-a sunat din nou pe Zenga si l-a intrebat dacă s-ar intoarce in cazul in care Ciobanul l-ar ruga: "Steaua a cîștigat titlul. Aceasta este realitatea si eu cred că toti cei care au muncit pentru succes ar trebui să continue in Ghencea. Asta este parerea mea".
Zenga a intervenit telefonic in emisiunea Recursul etapei. Aceeasi intrebare: "Te-ai intoarce?". "Nu stiu dacă un patron care te-a dat afară te mai cheamă inapoi". Peste 3 minute, Andrei Vochin l-a intrebat acelasi lucru: "Dacă vă sună Ciobanul, vă intoarceti?". Zenga s-a incurcat in explicatii, dar nici un moment n-a spus că ar refuza să revină".
"Dacă totusi vă va suna Ciobanul, ce....
- (Ride)... Dacă mă va suna? Telefonul meu e deschis si pentru Ciobanul, si pentru Mihai Stoica. E clar că voi vorbi cu ei."
" Deci, ce sanse sunt ca Zenga să se intoarcă acum la Steaua?
- Nu stiu si mai multe comentarii nu vreau să fac. Întelege-mă si tu pe mine. Gata, la revedere, dar o să mai vorbim."
sursa Gsp
E clar ca in acest moment Walter e cel mai potrivit pentru acest post - cunoaste jucatorii, a demostrat ca e capabil sa aduca Steaua din nou in Europa, are de partea sa suporterii.
Totusi sunt si unele dezavantaje- daca este adevarata faza ca Radoi a avut un cuvant de spus la demiterea lui Walter este greu ca ei sa se mai priveasca ochi in ochi.Ma indoiesc ca si de aceasta data Becali ii va aduce jucatorii pe care si-i doreste. Va putea trece peste oferta de a antrena in Serie A si va veni la un club unde patronul il poate da afara dupa cate rezultate negative?