FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Capul sus spre viitor

ultrash07.05.2008 18:06

Este al doilea an consecutiv sec al Stelei.Campionate s-au mai pierdut si se vor mai pierde.Mai dureros e ca ceea ce pierdem cu adevarat nu e un titlu de campioana. Nu e o participare in grupele Cupei Campionilor(sa ii spunem asa azi fiind 7 mai). Din ce in ce mai multi stelisti isi pierd identitatea,isi ratacesc cu nebagare de seama valorile. Steaua Bucuresti este clubul Armatei Romane si orice sportiv care imbraca uniforma militara devine un soldat al luptei in care aliati n-ar trebui sa-i fie decat onoarea,curajul,demnitatea si ambitia. E oarecum romantic ce zic intr-o era a globalizarii,dar asta ar trebui sa fie Steaua,asa a fost sa fie si asa ar trebui sa ramana. Am pierdut un titlu pentru ca ne-am trezit prea tarziu. L-am pierdut pentru ca nu am fost in stare sa-l castigam. Suntem stelisti,iubitorii celei mai galonate echipe de fotbal a Europei Rasaritene. Lafel de tristi si goi in suflet cum suntem acum,lafel de dezamagiti ar fi normal sa ne simtim si pentru ca am pierdut Cupa Romaniei. Si aici intervine pierderea identitatii si ratacirea valorilor steliste autentice.

Stim cu totii ca loja Ghencei ascunde cancerul. Nu poate nimeni sa nege ca de acolo vine raul. Castigarea unui titlu(22,23) a produs multumire doar pe moment,in realitate cu asta s-a fardat vanataia de pe obrazul soldatului Steaua. Ma simt de parca azi s-ar fi terminat Steaua. Senzatia asta ma face sa cred ca Steaua a ajuns la final de drum. Evident ca nu e asa. Dar traiesc impresia ca de aici inainte Steaua va macina in gol. E trist sa vedem cum refugiul nostru in fata vietii cotidiene se topeste inevitabil in cotidian,pierzandu-se in multime.

Personal nu-i port pica omului de la loja. Nici macar nu-l urasc,prefer doar sa-l ignor. Mi-ar placea ca sintagme de genul "nea Gigi" sa nu mai fie rostite de iubitorii Stelei. As fi foarte fericit sa am certitudinea ca Steaua noastra e modesta. As da enorm sa stim sa murim cinstit,corect,sa stim sa pierdem,sa stim sa fim fericiti. Mi-ar face o deosebita placere sa avem in fruntea clubului oameni care dea ora exacta in fotbalul romanesc. Oameni care sa nu apara pe toate posturile TV,oameni care sa nu implice divinitatea in sport,oameni cu cap,cu gat,cu materie cenusie,cu coloana vertebrala.Oameni eleganti,Sfincsi,Ienei,oameni competenti.Cat as da sa aduc spiritul FA Premier League la noi.(radeti!) Mi-as dori la Steaua oameni competenti,integrii,oameni care sa evite presa,scandalul,blaturile,brichetele,arbitrii,mita,DNA-ul,zmarandeii,mafia sau rivalii. Oameni nu circari ce ne cufunda si pe noi in mediocritatea unor afaceri ce n-au nimic in comun cu Steaua. Profesionalism,bani investiti cu cap,caci se vede ca unde nu-i cap vai de echipa. Oameni care sa-si doreasca in aceeasi masura titlul si cupa.Persoane care nu au nevoie de banii Ligii. Daca meritam sa fim acolo vom fi. Daca nu e de preferat sa ne batem in UEFA. Asa mi-as dori eu Steaua. Sunt sigur ca daca acolo in loja ar fi un om mai cerebral,ar fi o echipa de manageri,un plan indelungat de respectat atunci astazi am fi deschis vitrina sa asezam a 24-a cupa de campioni.

Asa,trebuie doar sa privim resemnati si cu durere in sufletul stelist cum infimii nostri oponenti marsaluiesc victoriosi pe frontul nostru. Pentru ca i-am bagat in seama. Si pentru ca in loc sa-i evitam,ne-am molipsit de la ei. Pentru ca nu mai suntem noi. Sau am uitat sa fim noi.

Capul sus spre viitor. Dupa nori iese intotdeauna soarele. Azi e 7 mai,acum 22 de ani cerul Europei era luminat de la Bucuresti de o stea modesta...

Semper Superiores!

ultrash

MoWeed07.05.2008 18:10
Azi e 7 mai,acum 22 de ani cerul Europei era luminat de la Bucuresti de o stea modesta...

Semper Superiores!

ultrash

Steaua de acum 22 de ani numai modesta nu era :death:

Cred ca toata lumea vrea ca tine oameni profesionisti la conducerea Stelei, insa din pacate atata timp cat patron e Jiji nu vom avea parte decat de pupincuristi

mircea_zion07.05.2008 18:13

ultrash vreau sa te felicit pentru "un fel de articol" ..cam atat pot sa zic in rest n-am cuvinte , in ce fel am pierdut campionatu ..

ultrash07.05.2008 18:24
Azi e 7 mai,acum 22 de ani cerul Europei era luminat de la Bucuresti de o stea modesta...

Semper Superiores!

ultrash

Steaua de acum 22 de ani numai modesta nu era :death:

Cred ca toata lumea vrea ca tine oameni profesionisti la conducerea Stelei, insa din pacate atata timp cat patron e Jiji nu vom avea parte decat de pupincuristi

@MoWeed-modesta in declaratii,nu pe teren,modesta ca imagine,ca stil,ca eleganta

xlmpq08.05.2008 09:50

Eu un singur lucru va zic . Multi antrenori si-ar dori un patron ca Gigi Becali . Din pacate jucatorii joaca si nu avem 100% mentalitatea necesara pentru a castiga meciuri mari . Doar 3-4 jucatori precum Zapata , Mirel , Dayro si pepe nu sunt suficienti .