FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dead End

«12»
LanDSharK08.05.2008 09:19

cea mai trista victorie la care am fost prezent.cum sa castigi cu 5-0 un meci si sa pleci cu capu plecat de la stadion?!?!??!vedeam doar treptele pana sus.Peluza Nord mai tacuta ca oricand! :| RESPECT pentru SUD si pentru toate mesajele afisate! Multumim Laca ! " felicitari " cfrului pt ca joaca in UCL datorita punctelor europene stranse de ei in toate campaniile europene! vezi sezonu 2006-2007 meciu` cu Anorthosis Famagusta!

NU e momentul sa ne pierdem capu` !! E timpu sa strangem randurile !! Vom reveni la anul` mult mai puternici !!

:steagcruce: Stelist pan` la moarte !

pace!

Frona08.05.2008 17:14

Cel mai mult imi doresc ca suporterii sa fie alaturi de echipa si mai ales de Lacatus.Cred ca in acest retur nu a aratat tot ceea ce poate.

Steaua_Maniack11.05.2008 09:43

Acum se vad adevaratii suporteri ai unei echipe!!!La greu!!!trebuie sa dam dovada de tarie de caracter de forta si sa reusim sa facem ceva pt acest club...CEL MAI IMPORTANT CLUB DIN Romania!!!Trebuie sa fim uniti si dak va fi nevoie sa iesim in strada sa nu ezitam sa facem acest lucru!!!Iubesc enorm Steaua si imi doresc din suflet sa fac ceva pt acest club minunat,CEL MAI IMPORTANT CLUB DIN Romania!!!FORZA Steaua!!!

«12»