Meciul e gata de ceva timp, am tras aer in piept, m-am linstit....si totusi ceva ma doare...
E faptul ca azi am pierdut titlul la "mustata", in ziua in care se implinesc 22 de ani de la cea mai mare performanta a fotbalului romanesc ? Nu...
Sa fie faptul ca derbiul din Groapa ne-a umplut de ridicol , neputand sa luam punctul necesar?
Nici asta.... La fel de importante au fost nereusitele din meciul cu Buzau, Iasi, U Cluj, Arad...etc
Campionatul se ia pe puncte nu dupa impresii la derbiuri....
Avem un patron , rau sau bun, de aproximativ aceeasi perioada ca si cei de la CFR...
In acest timp noi avem titluri, participari in grupele UEFA, in UCL, o semifinala de UEFA, meciuri memorabile in Europa (ordinea este aleatorie)... Cei de la CFR au doar niste promovari succesive, un titlu, si probabil o cupa a Romaniei....
Cu toate acestea azi am auzit un stadion intreg scandand numele patronului lor, semn ca el a facut ceva pentru clubul CFR In Ghencea nu am auzit asa ceva nici macar intr-un singur meci ...ba mai rau reactii adverse. Nu sustin ca acestea nu au un temei, dar vreau sa subliniem ca nu stim sa ne bucuram impreuna la succese, si sa ne enervam tot asa la esecuri (desi am avut destule ocazii). Inseamna ca aceasta "mare" familie Steaua, nu e asa mare, nu stie sa traga la acelasi car cu boi
Campionatele vin si pleaca, nu poti sa castigi mereu, dar anul acesta ma doare cel mai tare ca o formatie care nu reprezinta nimic in Europa intra direct in grupele UCL (chiar daca in urna 4 valorica) pe munca noastra
Si la fel de mult ma tem ca norocul de pana acum se poate transforma in ghinion la tragerea la sorti din turul 3....
Daca noi vom da chix atunci voi fi mahnit de-a dreptul....mai ales ca cei de la CFR pot juca meciurile din Liga pe terenul lor
Mi-e teama sa nu se destrame aceasta echipa si ma refer in primul rand la capitan....
Degeaba am castigat un golanski daca pierdem un Radoi sau Goian, degeaba D moreno e un plus daca pleaca Dica si v Badea...performantele mari se fac cu dubluri pe fiecare post...
Sper ca pauza datorata campionatului european sa fie un sfetnic bun pentru conducere si sa faca un plan bun pt la anul....si aducerea si cedarea jucatorilor!
Mandru de Steaua oricand oriunde oricum...
PS: Titlul merge pe merit la Cluj...chiar daca au fost si ei avantajati de arbitrii....cu o bricheta nu se facea primavara....la anul sper sa razbim doar prin mijloace sportive!