FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Da-ne Doamne ce crezi Tu ca ne e de folos...

AdrianUltras2507.05.2008 12:23

S-au intamplat multe lucruri urate in fotbalul romanesc dar cred ca cel mai urat lucru e faptul ca Divinitatea a fost inclusa in acest razboi dintre patroni/echipe.

Cred ca deja v-ati obijnuit cu blasfemii de genul: "Castigam noi cu 5-0 ca asa vrea Dumnezeu" sau "Dumnezeu a facut dreptate" sau "Nu ma bate pe mine nimeni ca e sarbatoare".

S-a si bagat deja in capul unora ideea ca nu ai nevoie de jucatori de valoare sau de antrenori sau de conditii pt a castiga un meci.E destul sa te rogi Lui Dumnezeu sau sa chemi niste preoti la stadion.

Nu sunt un om foarte religios, dar nu cred ca Dumnezeu, daca e interesat de noi, are vreo echipa de fotbal preferata.

"Azi Dumnezeu e roman,stelist,dinamovist,ceferist,etc"

Oare?

Vechii spartani(cei advarati), invocand zeii, nu precizau niciodata obiectul dorintelor lor fiindca stiau ca adesea lucrul cel mai fierbinte ravnit poate deveni izvor de nenorociri. Astfel, ei cereau acelor puteri ceresti care cunosteau viitorul sa le dea ce le-ar fi fost mai de folos.

Asa ca, astazi,7 Mai,zi de sarbatoare pt noi, in ultima etapa de campionat, etapa decisiva de campionat, sa ne ajute Dumnezeu asa cum numai El stie!

Nu imi doresc campionate, cupe, transferuri,etc.

Vreau doar sa ii fie Stelei bine!

Doamne ajuta!

Forza Steaua!

glow07.05.2008 12:29

Dumnezeu e in toate(in gand, in fapt, in lucru, in tot ce e in acest Univers) si daca ne rugam si suntem modesti, sinceri, generosi, credinciosi ... ne va ajuta intr-un fel, totul e sa credem in EL !

Doamne ajuta!

forzateaua

JustBe07.05.2008 13:55

Sper ca in aceasta zi Domnul sa fie alaturi de ei

Si cineva sa le mai dea o sansa,sa castige ei campionatu,chiar dak pierdem campionatu eu sunt mandru de aceasta echipa mai ales azi ca e sarbatoare indiferent de ce se va intampla.

Multumesc si Bafta Echipei si o zi buna Voua.

metzzz07.05.2008 16:49

daca tot il vreti pe Dumnezeu mergeti la muntele Athos.

nu ma intereseaza titluri castigate de Dumneze , ma intereseaza titlurile castigate pe teren.

cristian01407.05.2008 16:59

Ar trebui infiintata o sectie speciala pe acest forum pentru stelistii evlaviosi. Nu-l mai amestecati pe Dumnezeu in fotbal. Pana la urma si El e un simplu spectator. Spre norocul Lui, de-acolo din "Marea Loja" isi poate indrepta privirea si spre campionate unde fotbalul se joaca pe teren, altfel ar fi scarbit de nemuritoarea Liga I.

AdrianUltras2507.05.2008 17:10

Exact ce am zis si eu.

Dumnezeu nu trebuie amestecat in fotbal!

Nu e treaba Lui sa castige o echipa ceva sau sa piarda alta.