FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intoxicatii...

AdrianUltras2507.05.2008 07:43

De duminica dimineata nu am mai atins nici un ziar de sport, nu am mai urmarit nici o emisiune sportiva(m-am uitat un pic la cea de pe realitatea TV de imediat de dupa meci) si m-am simtit super!!!

Calm, relaxat, fericit chiar!

Nu fericit ca am luat bataie de la catelandrii.

Fericit ca a vazut o tara intreaga ca nu noi suntem echipa murdara care fura si umbla cu aranjamente in acest campionat.

Dar, in aceasta dimineata, am fost sa cumpar ziarul.Pt a intra in posesia dvd-ului cu Sevilla '86 bineinteles.

Am citit minirevista cu care a venit dvd-ul si mi-a placut foarte mult.

Cel mai mult mi-a placut ca nu prea erau comentarii.Erau mai multe poze.Si fiecare imi dadea fiori.Sincer va spun.

Si am terminat cu revista si am pus si pe ziar mana, din curiozitate.

Sa vad ce mai zice.

Il deschid: Mendoza si Habibou pe faras!!!

Titlu mare! Clar! Pac!

Am citit in graba asa fara sa ma uit si dau pe pagina urmatoare.

Mendoza la Steaua : 1 gol si 4 pase decisive!

4?

De unde 4?

Mendoza are pe undeva pe la 12 pase decisive.

12 pase de gol si un gol in 14 meciuri zic eu ca e destul de bine.

Mai ales pt un atacant care joaca mijlocas.

Si asta o sa plece?!

A inceput asa usor sa apara o migrena...

Si am trecut la pagina urmatoare...

Fanii ii dau dreptate lui Radoi!

"Fanii i-au dat dreptate lui Radoi dupa ce acesta s-a plans de colegi si a zis ca pleaca din cauza lor."

Zi sa mori tu ca a zis Radoi aia!

E incredibil!

Fanii i-au dat dreptate lui Radoi pt ceva ce nu a zis.

Fanii i-au dat dreptate lui Radoi pt ceva ce nu a zis desi ieri, pe site-ul oficial al clubului, Radoi a dat declaratie de presa si a zis ca nu s-a plans de colegi si ca motivele pt care vrea sa plece au fost spuse chiar de catre el presei imediat dupa meciul cu Dinamo.

Si migrena continua...

Stiti ce?

Eu nu mai cumpar ziare, eu nu mai intru pe site-uri de sport si nu ma mai uita la stiri din sport.

Astea strica sanatatea.

NU SUNT BUNE PT SANATATE!!!

O sa ma intrebati cum o sa primesc atunci informatii despre Steaua.

Azi dimineata, cand am intrat pe site-ul suporterilor am aflat ca Steaua l-a transferat pe Janos Szekely.

M-am uitat pe site-ul oficial al echipei si am primit confirmarea.

Multumesc frumos celor doua site-uri pt ca au grija de sanatatea mea.

Azi, de 7 Mai, la multi ani tuturor Stelistilor adevarati!

Sa fiti toti fericiti!

Eu ma duc sa vad repriza a 2a a meciului de la Sevilla de acum 22 de ani! :happy:

MoWeed07.05.2008 07:53

Exact asa fac si eu, pentru stiri legate de Steaua intru aici si pe site-ul oficial...

Ai zis bine ca nu sunt bune pentru sanatate, eu sunt un om mult mai calm si mai relaxat de o luna de cand nu mai citesc ziare sportive, sau nu le mai accesez site-urile.

La multi ani si tie!

bodanelu07.05.2008 08:05

eu citesc doar gsp-ul, online, dar imi aleg singur titlurile si incerc sa verific in alta parte (site-ul oficial) daca este adevarata stirea. Prosportul nu`l citesc, sport.ro nici atat..

Marius07.05.2008 08:07

Adriane, esti un Dankressman junior! :laugh:

Eu recunosc ca citesc absolut tot on-line(gesepe, psp, sport.ro, sport365.ro, fanatik, etc.), iar ziare n-am mai cumparat de foarte mult timp...

mircea_zion07.05.2008 09:30

Da am vazut si eu titlu din gsp azi.. daca pleaca Mendoza , dupa parerea mea e o mare pierdere , poate sa zica cine vrea ce vreau , poate sa ma critice dar Mendoza e un jucator de valoare si trebuie pastrat .. sunt niste imbecili toti numai minciuni baga in ziarele astea ..

puyol07.05.2008 09:54

Becali a zis aseara la nasu ca i s-a plans putin de vreo 2-3 jucatori... si cam tind sa ii dau dreptate

sincer... eu as vrea sa plece mendoza... ma scarbeste de la meci de meci

axl07.05.2008 09:57

Mda, azi mi-am calcat pe inima si-am cumparat Mazeta. Am pastrat dvdu' si-am dat ziarul unui homeless din Constanta.

AdrianUltras2507.05.2008 10:09

Puyol

Ceea ce iasa din gura creditorului minciuna se numeste!

Faza cu "Radoi s-a plans de:..." e probabil o scuza ca sa scape de anumiti jucatori.

Pe cat pariu ca "Radoi s-a plans de" Rada?

MoWeed07.05.2008 10:22

Radoi "s-a plans" probabil de Rada si Neaga. Nu cred ca va veni jegul de Becali sa declare ca Radoi s-a plans de Lovinel, Ovidel "ceasul", Banel sau Dica......asta e o scuza pentru a scapa de unii jucatori fara sa enerveze tribunele...

Astazi a fost prima data cand m-am bucurat ca nu am DVD player, altfel as fi fost nevoit sa-mi calc pe inima si sa iau ziarul ala infect de gsp

bebe720907.05.2008 10:56

astazi vom fi campioni fular-campionii