FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua s-a inteles cu Szekely si Stancu (GSP)!

fcsteaua.ro06.05.2008 21:06

Marius Stan, Ioan Codoban, Valeriu Argaseala si Janos Szekely au semnat actele pentru un contract pe 5 ani cu formatia din Ghencea.

Szekely a declarat in exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor: "Sunt foarte bucuros ca am ajuns la Steaua!".

Al doilea transfer. Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat declarația managerului Unirii Urzicenii, Mihai Stoica, privind transferul lui Bogdan Stancu în Ghencea.

"Bogdan Stancu este jucãtorul Stelei, va veni imediat dupã meciul din Cupa României cu CFR Cluj. Va semna un contract pe 5 ani, iar suma de transfer e de 1 milion de euro", a spus Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

f234567k06.05.2008 21:18

In sfarsit o extrema adevarata.

MoWeed07.05.2008 07:30

in sfarsit un mijlocas lateral....

axl07.05.2008 08:26

Pe Szekely trebuia sa-l luam dupa meciul de cupa cu Otelul, de la Constanta. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata.

cristian01407.05.2008 08:31

Dar Szekely n-are origini maghiare ? Cum si-o fi calcat Gigi pe inima sa-l transfere ?

bossy07.05.2008 08:49

Abia astept s-ai vad jucand la noi. :thumbsup:

Sper sa nu ma imbat cu apa rece dar eu zic ca baietii astia chiar pot si au talentul necesar pentru a juca la Steaua.

Avand in vedere ca avem jucatori ca Surdu,Badea........cred ca Szekely si Stancu vor fii ca niste uragane pe langa cei doi,am mare incredere in ei.

olfgob07.05.2008 09:21

Din ce miauna gsp-ul,se pare ca si karamian vine,iar habiBOU si mendoza au bilete la avion....un coordonator bun ne trebuie ca aerul,ca sa puna atacantii(Dayro,Stancu,pepe si inca unul pentru ca sa fie concurenta)in situatii de gol..si ar mai trebui fundasi laterali,sa nu mai fie nevoie de improvizatii daca apare o situatie ca acum

w3bmaster07.05.2008 10:29

E bine da inca astept macar un jucator f bun macar ca Dayro asa

In rest sa vedem avem timp de dezbateri in vara sper sa fie o campanie de transferuri calumea ....

Si Goga daca vine mi se pare transfer bun ...

Forza Steaua