FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Munti cel mai bun jucator al sezonului!

ADRIAN PACURAR13.06.2005 06:43

In opinia mea Dorinel Munteanu a fost cel mai constatn jucator din Diviza A si stalpul de la centrul terenului care a facut ca ehipa noastra sa devina campioana , multumim Munti , nu am cuvinte sa exprim si sa caracterizez travaliul tau , ar fi prea sarace.

SteauaToronto13.06.2005 15:43

Multumim Munti!

Virgil13.06.2005 15:48

Probabil ca Munti a fost cel mai bun jucator al sezonului.S-a vazut si in alegerea selectionerului echipei nationale.Sigur el a fost jucatorul fara de care,probabil,Steaua nu ar mai fi fost atat de puternica in linia de mijloc.

elvis15.06.2005 12:06

Cel mai bun!

Multumim MUNTI!

un_rapidist15.06.2005 12:24

Bomba in Ghencea

Dorinel Munteanu a parasit Steaua, alegind varianta antrenor-jucator la CFR Cluj. Aflat la final de contract cu FC Steaua, fotbalistul Dorinel Munteanu a parasit miercuri gruparea din Ghencea. Proaspat posesor al licentei Pro in antrenorat, internationalul roman a ajuns la un acord cu prim-divizionara CFR Cluj, alegind varianta de antrenor-jucator. Dorinel Munteanu pleaca astfel de la Steaua intr-un moment in care patronul Ciobanul nu stie pe cine sa puna antrenor, iar lotul avut la dispozitie de militari este departe de a fi unul capabil sa ajunga in grupele UEFA Champions League.

I.N.Money15.06.2005 13:05

mda...si Rapid l-a cumparat pe Totti...

Padrese15.06.2005 13:39
mda...si Rapid l-a cumparat pe Totti...

La cati analfabeti sunt la aia unu in plus nu ar mai conta

ADRIAN PACURAR15.06.2005 13:44

stii care e problema , am vazut la stiri , ca ar fi refuzat si Dorinel si ca e un zvon , ca ar fi semnat cu CFR , e un zvon , dar...

dbd15.06.2005 14:40

e nu cred..a jucat destul de bine...il respect...dar zic ca nu poate totusi...duce faza pana la 99% dar acolo se opreste ..parca...eu zic ca cel mai bun jucator din A e Oprita...

BlackWoolfy17.06.2005 03:02

Multumim MUNTI.