FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Preliminariile din cupele europene pe alt stadion!!!

ADRIAN PACURAR13.06.2005 06:40

Am vazut aseara la Ioanitoaia si comapania ,domnul Argaseala , a spus ca vor demara lucrarile de refacere a gazonului , nu mai tin minte data , dar era apropiata , am inteles ca lucrarile vor dura 2 luni jumate si am auzit ca se vor face si alte lucrari , oare apare un magazin in Ghencea ? Ca de marire nu cred ca e timp suficient , sa vedem daca ce a spus e adevarat, dar cred ca nu afirma asa ceva aiurea intramvai.

SteauaToronto13.06.2005 09:24

In sfarsit gazon nou! Acum sa nu incepeti sa faceti gura ca preliminariile se joaca pe alt stadion! E bine sa asteptam 2 luni si daca ne ajuta Dumnezeu si ajungem in grupe o sa primim echipe ca Manchester United, Real Madrid in noul gazon!!

SSK13.06.2005 15:10

Mda, pai adevarul este ca daca picam si noi cu Inter sau Liverpool, "batrana" Ghencea nu o sa ne incapa... Probabil nici Lia Manoliu, dar oricum e mai promitator :P

Era si cazul sa se refaca o data gazonul, sunt deja prea multi ani de cand tentativa noastra de gazon este sursa de bancuri si ironii pentru rivali ! Sper doar ca lucrarea sa fie facuta profesionist si sa ne putem bucura de el multi ani la rand ! O vara nu murim daca mergem la meciuri pe alt stadion :!:

Virgil13.06.2005 15:43

Daca nu se poate altfel,ce putem zice?Mergem si pe alt stadion,dar nu va fi la fel.

L.Manoliu e mai incapator,e drept,dar tribunele sunt foarte departe de terenul de joc:dezavantaj Steaua.Zic eu.Da Doamne sa ma insel.

Nimic nu se compara cu Ghencea.Indeosebi pentru jucatori.Dar si pentru noi.

Fie painea cat de rea/tot mai buna-n tara ta.

horse3713.06.2005 16:09

...nu cred ca vom vedea cat de curand un stadion dedicat fotbalului la nivel national daramite o marire a stadionului nostru.

aici sant de partea lui Gigi si spun ca primaria sectorului sase ar trebui sa se implice atat timp cat stadionul nu-l poate avea ca proprietate. trebuiesc multi bani si nu in ultimul rand timp. dar de se va putea, sa facem si acest sacrificiu. santem peste catei si zburatoare dar departe de ceea ce inseamna un stadion din vest.

ca unul care am vazut ceva in vest fara a fi constructor dau o cifra si spun minimum 10 milioane de euro pot ridica sdandardul stadionului. daca o luam numai cu tabela care poate costa minimum un milion, cu un sistem de reluare fazelor in 3d si o parcare in care eternul nostru noroi sa dispara, calculati si voi. pana una alta si un gazon nou ar fi bun caci actualul e de turca. da om trai si om vedea!

Virgil13.06.2005 16:17

E clar ca nu baga nimeni atatia bani intr-un stadion care nu-i apartine.Sa fim multumiti daca se va rezolva problema terenului de joc.

joseph14.06.2005 10:43

parca Lia Manoliu e in reparatii... si la cat de rpd se misca lucrurile la noi.. cred k o sa jucam in Cotroceni... care e mic rau :(

Virgil14.06.2005 12:38

Atunci,singura posibilitate de a juca in fata a 40.000 de spectatori,ar fi sa joace la Timisoara. :wink: De ce nu?In fond ar merita si ei macar atat,dupa ce au luat-o peste bot in ciuda declaratiilor razboinice facute.

Ca sa demonstram ca suntem domni,civilizati,superiori,etc.

Hai ma ca glumesc,voi v-ati apucat deja sa ma afurisiti?

SSK14.06.2005 17:35
Hai ma ca glumesc,voi v-ati apucat deja sa ma afurisiti?

Noroc cu precizarea asta de final... :twisted: