FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Greselile lui Alexandru Tudor (OnlineSport)!

fcsteaua.ro05.05.2008 02:52

Saptamana suspiciunilor a inceput marti seara la restaurantul Zerillo's din Piata Lahovari, unde intre presedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, si omul care deleaga arbitrii, Ionut Lupescu, a avut loc o intalnire in care s-a discutat despre arbitrajele din acest sezon. Imediat dupa aceasta intalnire, Lupescu a dat o declaratie presei, in care tragea un semnal de alarma cu privire la greselile favorabile Stelei din acest retur, declaratie din care se intelegea ca cine va avantaja Steaua, va plati scump.

Alexandru Tudor, cunoscut la mijlocul anilor '90 drept un membru marcant al galeriei lui Dinamo, a fost delegat la meciul din Stefan cel Mare pentru prima data la un meci al Stelei, se pare, la cererea presedintelui Federatiei, Mircea Sandu.

Arbitrul bucurestean a tinut sa demonstreze ca eticheta de "stelist", care i-a fost pusa de Iuliu Muresan si Marian Iancu, este una total falsa, judecand doua faze extrem de clare in favoarea dinamovistilor. Mai intai, in prima repriza, desi se afla la doi metri de faza, Alexandru Tudor nu a scos nici macar un cartonas galben pentru Adrian Ropotan, la un fault extrem de dur asupra lui Adrian Neaga (vezi foto), interventia fiind asemanatoare cu cea care l-a scos din circuit pe atacantul lui Arsenal, Eduardo, timp de noua luni.

A doua greseala a lui Alexandru Tudor a avut loc in partea secunda, la o simulare evidenta in suprafata de pedeapsa a lui Florin Bratu. Tudor a intentionat pentru moment sa scoata cartonasul galben, insa dupa ce a observat ca Bratu este cel in cauza, a dus mana de la buzunar si a plecat rapid din zona in care a avut loc incidentul.

Tupac Amaru05.05.2008 04:34

Ei, asta-i acum....de-aia am pierdut campionatul....ca nu i-a dat galben lui Bratu....

vlad7505.05.2008 06:03
Ei, asta-i acum....de-aia am pierdut campionatul....ca nu i-a dat galben lui Bratu....

Sa stii ca este greu sa joci fotbal cand arbitrul,Banel,Lovin si Dica te toaca marunt,marunt intr-un meci!

radoi8605.05.2008 06:13

Si sa nu uitam ca jegul de Tudor a prelungit meciul cu doar 4 minute in conditiile in care l-a fragmentat si le-a permis javrelor sa trage de timp.

Mi-aduc aminte la momentul eliminarii cum s-a dus gratios la Lobont sa ii arate galben. Au trecut cel putin 30 de secunde din prelungiri. Apoi in fix minutul 4 de prelungiri a fluierat finalul cand se pregateau ai nostri sa centreze. Un jeg, asta este Tudor!

Si DA!!! Ne-a mancat titlul. Daca era eliminat bratu cand trebuia (la 1-0 pt caini in minutul 47) nu ne mai bateau javrele in veci!

Alexutzzu05.05.2008 06:32

Alexandru Tudor a tinut cont de amenintarea lui Borcea "Daca albitrul nu respecta regluile jocului VA FI IADUL PE PAMANT."

morosanu'05.05.2008 06:36

aici ar fi multe de zis,poi jegurile de la CFR-wc cate coate in gura au dat adversarilor trebuiau sa aiba mereu suspendati,dar nu a fost asa... titlul s-a dus pe mana noastra: puncte imporante pierdute cu uta(multumim ovina Petre pt hent),Iasi,Pandurii,u Cluj(fa-ne o reparatie morala si face-ti un egal miercuri),buzau( in "B" cu voi),braga_aek. de fapt judecand la rece nu mai e asa mare suparare ca nu vom lua titlul: nu v-a striga nimeni ca l-am luat cu "bricheta",ciobanul v-a mai trebui sa aduca ceva jucatori,ca asa nu merge si cel mai important lucru,vom avea spectacol in UCL cu CFR-wc ciuca batailor( imi doresc sa nu de-a nici macar 1 gol si sa ia vreo 15). haideti sa mai speram pana miercuri!

MoWeed05.05.2008 07:08

Tudor a arbitrat execrabil, cred ca un arbitru mai tampit ca el n-am mai vazut de mult.

Ca sa nu mai vorbesc de ultimele 10-15 minute in care a fragmentat jocul cat de mult s-a putut...

glow05.05.2008 07:12
Tudor a arbitrat execrabil, cred ca un arbitru mai tampit ca el n-am mai vazut de mult.

Ca sa nu mai vorbesc de ultimele 10-15 minute in care a fragmentat jocul cat de mult s-a putut...

Dar cand nu a vrut sa-l vada pe Semedo, cum a fost....

Haideti fratilor sa lasam arbritrii si sa vedem ocaziile pe care ni le-am creat si felul cum au evoluat unii de-ai nostri. lasati-l pe Tudor ca a fost ok ! :steagcruce:

MoWeed05.05.2008 07:20

@glow

s-a vazut o tendinta clara in arbitrajul lui Tudor: de a "rascumpara" greselile lui de la meciul cu CFR-ul.

Totusi am fi penibili daca am da vina numai si numai pe arbitru. Vina cea mai mare este a noastra, a mainilor moarte din atac(Pepe, Habibou, Neaga, Dica, Mendoza), a "mingicarilor" din aparare Nesu si Banel si a coordonatorului Lovin, a faptului ca Lacatus a folosit o tactica ultra-defensiva si nu l-a bagat iarasi pe Dayro,desi poate a avut motivele lui(a nu se intelege ca imi doresc sa plece, ci numai il critic pentru o decizie pe care eu unul nu o inteleg)

olostun05.05.2008 07:40

Imi pare rau, dar trebuie sa recunosc ca nu s-a pierdut meciul din cauza lui Tudor. La meciul cu CFR toata lumea scotea tot felul de comentarii si explicatii "extraterestre" ca nu a fost penalty si Tudor era un arbitru de nota 10. Sa fim seriosi, a fost un arbitraj in foarte mic procent pro Dinamo, lucru normal ca se juca in groapa. Comparati greselile din Steaua - CFR cu cele din Dinamo -Steaua. Toate bune.

il_scorpio05.05.2008 07:53

Tudore da' da sa-mi ......de ziua ta!!!!!!!!!!!

andrelinho05.05.2008 08:06

vai de arbitrajul romanesc Tudor asta a mai greist la o faza Radoi nici nu-l atinge pe bratu si ala cade nu in careu ci atunci pe tusa e de rahat arbitrajul,uitativa bha in Champions League sa vedeti fotbal adevarat nu cu jegosii de arbitrii din Romania si cu jucatorii vedeta bv mha la anul nici pe 4 nu iesiti dinamovisti,pt ca v-ajuta BRAD PITT Tudor marele arbitru cu,casca de nebuni si cu microfon de surzi :chair: asta ii tre lu Tudor daca il credeti arbitru/..........

LUPANU05.05.2008 08:12

Haideti fratilor sa lasam arbritrii si sa vedem ocaziile pe care ni le-am creat si felul cum au evoluat unii de-ai nostri. lasati-l pe Tudor ca a fost ok ! :steagcruce:

asa e sa nu-l uitam pe Dica aproape singur cu Lobont cum a putut sa traga !! nu asa trage un fotbalist !! usor usor se misca greu pentru ca le atarna buzunarele ;) singurul vinovat pe care-l vad eu e Gigi !!!

vai de arbitrajul romanesc Tudor asta a mai greist la o faza Radoi nici nu-l atinge pe bratu si ala cade nu in careu ci atunci pe tusa e de rahat arbitrajul,uitativa bha in Champions League sa vedeti fotbal adevarat nu cu jegosii de arbitrii din Romania si cu jucatorii vedeta bv mha la anul nici pe 4 nu iesiti dinamovisti,pt ca v-ajuta BRAD PITT Tudor marele arbitru cu,casca de nebuni si cu microfon de surzi :chair: asta ii tre lu Tudor daca il credeti arbitru/..........

nu ai dreptate deloc ... mai sunt multi aici care te pot contrazice pot spune ca acel 5% pt gazde a fost cand nu i-a dat galben lui bratu ;)si oricum daca tu asa gandesti..daca intradevar trebuia sa fim campioni nu ne milogeam la arbitru pt un galben ce crezi ca dacau jucau cainii in 10 oameni era 100% alt meci?

grizzly05.05.2008 08:36

ce sa spun... am fost noi prea buni si ne-a batut arbitrul. dam in penibil cu jelaniile astea.

F1oRinho05.05.2008 08:48

@LUPANU nu era 100% alt meci,dar sa nu uitam ca bratu a fost cel care a pasat pentru al doilea gol al lui d....o

w3bmaster05.05.2008 09:18

Nu conteaza nu avem nici o scuza am pierdut o echipa ca Steaua nu tre sa stea cu arbitri si DACA nu exista ....

Forza Steaua restu face parte din peisajul nostru de kkt mioritic ...

MoRRiS05.05.2008 09:33

Haidetzi fratilor acum sa nu devenim penibili ca milogii de la Rapid, dupa cazul briketa .. Asta e, ne`a halit arbitrul, Lovin, Banel, Dica ... Dar ce tre` sa facem acum, sa ne omoram ???

Sa tzinem cont totushi ca si pe noi ne`a ajutat Tudor cu CFR-ul, corect ? Noi trebuie sa trecem peste infrangerea de aseara si sa ne rugam ca U Cluj sa`i incurce pe CFR. Restul e can-can .. Dupa meciul de aseara sunt mai stelist ca niciodata, sunt mai mandru ca exista Steaua, iubesc Steaua mai mult. Am fost mai slabi aseara, asta e. Trecem peste, chiar daca ne doare. Forza Steaua !!!!

arod200005.05.2008 09:39

Tudor a fost trimis la meciul asta sa-si spele pacatele si asta a facut

fansteaua4605.05.2008 09:43

Noi am jucat foarte prost si am pierdut meciul . Ploaia , arbitrul , banii lui Muresan , mingea rotunda nu au influentat rezultatul final .

steaua_gloria05.05.2008 09:48

Nu e de vina arbitru ! jocul Stelei e de vina!

LUPANU05.05.2008 10:18
@LUPANU nu era 100% alt meci,dar sa nu uitam ca bratu a fost cel care a pasat pentru al doilea gol al lui d....o
asa a fost soarta ca Dinamo sa dea 2 goluri aseara !! nu era bratu era altu sau poate mai aveau un penalty !! asta e fotbalul ce daca jucam cu un om in plus nu puteam lua bataie? nu ai vazut ca noi nu am jucat nimic!!
potra05.05.2008 10:39

Tudor ne-a mancat multe meciurisi in trecut...insa aici cred ca a fost mai degraba exces de zel, stia ca toti ochii sunt pe el si ca sa nu cada iarasi drept stelist atunci a batut inspre Dinamo dar nu cred ca a fost intentionat

dar oricum parerea mea este ca nu am fost in stare si gata...cu sau fara arbitru

fansteaua4605.05.2008 12:49
Si sa nu uitam ca jegul de Tudor a prelungit meciul cu doar 4 minute in conditiile in care l-a fragmentat si le-a permis javrelor sa trage de timp.

Mi-aduc aminte la momentul eliminarii cum s-a dus gratios la Lobont sa ii arate galben. Au trecut cel putin 30 de secunde din prelungiri. Apoi in fix minutul 4 de prelungiri a fluierat finalul cand se pregateau ai nostri sa centreze. Un jeg, asta este Tudor!

Si DA!!! Ne-a mancat titlul. Daca era eliminat bratu cand trebuia (la 1-0 pt caini in minutul 47) nu ne mai bateau javrele in veci!

Si din cauza asta Banel Nicolita , Dica , Neaga si Nesu au fost inexistenti pe teren ?

potra05.05.2008 13:36
Si din cauza asta Banel Nicolita , Dica , Neaga si Nesu au fost inexistenti pe teren ?

bine punctat!!!

mad7905.05.2008 14:30

Si acum tot Banel,e vinovat????Mai degraba Lacatus pentru tactica ultra defensiva,niste jucatori iesiti din forma,poate si Banel,dar locul lui nu era fundas stanga,Mirel Radoi,despre care eu credeam ca e jucator,nu papa lapte,Becali cu presiunea inutila!Oricum mai cred in titlu,mai cred in Steaua,dar nu mai cred in antrenorul Marius Lacatus!!!!

Visul frumos a durat,pacat ca a murit intr-un meci cu Dinamo!!!