FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua si momentele ei nefericite...

fcsteaua.ro05.05.2008 00:38

In ciuda celor intamplate in aceasta seara Steaua ramane in continuare SIMBOLUL Romaniei, adevarata Echipa Nationala a Romaniei, iar pentru aceasta afirmatie stau marturie o Cupa a Campionilor Europeni, o Supercupa a Europei, o finala de Cupa Intercontinentala jucata la Tokio si pierduta pe nedrept, 23 de titluri de Campioni ai Romaniei, 20 de Cupe ale Romaniei , 5 supercupe si milioane de inimi ros - albastre.

Dar ca sa fiu in ton cu cele intamplate in ,,groapa'' stau acum si ma intreb ,,Oare care a fost cel mai umilitor moment din istoria recenta a Stelei?''

As incepe prin a rememora finala CCE din anul 1989 cand Milanul lui Gullit si Van Basten ne-a zdrobit cu 4 -0, dar nu cred ca acesta ar fi nici pe departe, intrucat putine echipe au gustat din fructul oprit al unei finale de CCE (domnu' Abramovici de la Chelsea saracu' a bagat mai mult de un miliard de euro ca sa traiasca si el acest vis).

Ar urma apoi dubla cu PSG din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, meci tur castigat cu 3 - 2 de Steaua, urmand apoi decizia UEFA la ,,massa verde'' si acordarea victoriei Stelei cu 3 - 0 in urma folosirii de catre francezi a unui jucator suspendat. In meciul retur insa am fost zdrobiti de francezi pe Parc des Princes cu un umilitor 5 - 0, rezultat care desi sunt mai mult de 10 ani de atunci inca atarna greu...

Dar nu asa greu cum atarna de Steaua de vreo 6 ani pacostea numita Gigi Becali...

A urmat apoi momentul Midlessborough, amaraciune de data mai recenta, un meci pe care cred si acum ca nici daca voia Steaua nu putea sa-l piarda. Dar am avut pe banca pe preaneluminatul strateg Olaroiu si in tribuna pe preanefericitul voevod Gigi Becali. Ei au imprimat echipei acest joc bolovanos constipat si pagubos gratie caruia am pierdut un campionat in aceasta seara...

Ar mai fi apoi participarile in UEFA Champions League, mai ales dupa meciul din Ghencea cu Real Madrid cand niste jucatori ai Stelei s-au comportat precum niste copii de mingi, cersind tricouri de la Beckham, Raul, Roberto Carlos de parca nu le fusesera adversari in teren...

N-am sa zabovesc prea mult asupra momentului de anul trecut cu Becali si fularul dinamovist de la meciul cu franarii din groapa desi atunci voevodul - finantator nu s-a facut de ras numai pe el, ci a aruncat si o pata pe emblema Stelei...

Dar a urmat apoi acest sezon. Urat, de un gri - cenusiu apasator, cu alungarea lui Hagi, meciul pierdut cu 2-1 la ,,U'' Cluj, cu locul 4 in grupa din UCL,cu un nou autogol marca Banel Nicolita, cu declaratiile paranoid - schizoide ale aceluiasi coiban care guita pe la toate posturile de televiziune cat de ,,tare'' e el la butoane, cum se va implica el si Steaua nu va mai pierde niciun meci. Macar de-ar fi fost asa, dar o stia si el in sinea lui ca e doar un simplu mascarici care provoaca doar un suras da compatimire din partea ,,maimarilor diriguitori ai fotbalului''.O stia si el, o stiam si noi (cei cu capul pe umeri), o stiau si hienele de pe la diverse tabloide intitulate pompos ,,ziare de sport'', hiene care insa nu au ezitat sa foloseasca elucubratiile coibangutanului din Pipera si sa loveasca in Steaua.

Iar totul a culminat cu meciul din groapa de la Spitalul de Urgenta, din aceasta seara, un meci in care iar am dat masura neputintei, cu acelasi Nicolita haotic, cu acelasi Lovin care se misca in teren precum C3PO (din pacate nicio nava din Star Wars nu va veni sa-l recupereze). Acelasi Dayro Moreno tinut rezerva, acelasi Rada nefolosit de care ar fi fost mare nevoie in aceasta seara. Da' nu te pui cu ciobanu'...

Acum ar mai fi cativa care mai spera intr-o minune miercuri. Fals dragilor ! Chiar daca s-ar intampla ca ,,U'' sa faca un egal sau sa bata pe CFR amaraciunea infrangerii din aceasta seara va ramane in sufletul stelisilor adevarati. Pentru ca dupa aceasta infrangere nu mai putem vorbi de un iluzoriu Titlu 24, ci doar de un eventual titlu 23 + 1...

Si daca s-ar opri totul macar aici, dar nu. Pentru ca, din cate se aude pe la colturi stadionul franarilor din Cluj nu poa' sa gazduiasca meciuri din grupele UCL, asa ca franarii vor fi obligati de regulamentul UEFA sa-si mute cuibul pentru a-si juca meciurile din Liga. Cum varianta Piatra-Neamt cade intrucat desi au stadion, orasul nu are aeroport, ramane un singur loc in eterna si fascinanta Romanie unde vor putea sa dea piept cu ,,famagustele'' UEFA Champions League ===> Ghencea !

Asadar il vom vedea pe Trica ,,vedeata'' de Liga chiar la noi acasa.

Unde mai pui ca adversarii din turul 3 din acest an nu mai sunt asa accesibili ca anul trecut, plus ca smecherilor de la UEFA nu cred ca le-ar surade ideea participarii a 2 echipe romanesti in UCL. Asadar domnu' Jiji, ne asteapta vremuri cacacioase!

Tare ma tem ca o sa trebuiasca sa ascultam ritmuri de ceardas chiar la noi in ograda, iar participarea noastra in UEFA

Champions League nu este asa sigura, in ciuda posturii de cap de serie !

Si totul pleaca de la un meci...

LDS

ss lucki05.05.2008 02:37

atat de neputincios si trist nu m-am simtit niciodata...

E momentul in care toti lovesc in tine si cei pe care ii credeai alaturi...

zoloz200505.05.2008 03:15

daca nu luam titlul , presimt ca picam o echipa tare si ii eliminam...tre sa demonstram ca meritam sa jucam in Liga !

chefere in Ghencea...niciodata...

UEFA nu vrea 2 echipe romanesti in CL ? paranoie..

unuspecial05.05.2008 05:41

Da , de la meciul cu rapid , de acolo a plecat toata ura impotriva noastra! Cainii si tiganii au stat capra cu CFR! Daca jucau pe bune puteau sa ii incurce dar nu au vrut! Oricum respect pe cei de la U Cluj ca i-au spart cu bataia pe cfristi aseara cand se bucurau de victoria lui dinamu! Oricum sa joci in CL si sa nai stadion mi se pare jenant .

Matteo05.05.2008 05:51

fecaliotul retardat atrage toata ura asupra Stelei... el e de vina acest jegos trebuie sa plece de la Steaua !!!!!!

MoWeed05.05.2008 07:03

Pai datorita tampeniilor lui Becali, toti s-au aliat impotriva noastra....

In alta ordine de ideei, dupa declaratiile lui Muresan la adresa Stelei Jiji trebuie sa fie tampit sa le permita franarilor sa joace in CL. Nesimtitii aia ne-au atacat tot returul si acum vor sa joace in CL pe Ghencea?Culmea tupeului....

Marius05.05.2008 07:18
mai ales dupa meciul din Ghencea cu Real Madrid cand niste jucatori ai Stelei s-au comportat precum niste copii de mingi, cersind tricouri de la Beckham, Raul, Roberto Carlos de parca nu le fusesera adversari in teren...

Eu stiu doar de UN jucator care voia tricou...

Acelasi Dayro Moreno tinut rezerva, acelasi Rada nefolosit de care ar fi fost mare nevoie in aceasta seara. Da' nu te pui cu ciobanu'...

Unde ar fi fost nevoie de Rada? In locul lui Ghionea care a dat gol? Sau poate in locul lui Mirel care ne-a scos de vreo 3 ori in situatii de 1 la 1 cu adversarul...

Pentru ca, din cate se aude pe la colturi stadionul franarilor din Cluj nu poa' sa gazduiasca meciuri din grupele UCL, asa ca franarii vor fi obligati de regulamentul UEFA sa-si mute cuibul pentru a-si juca meciurile din Liga.

Colturile te mint. Stadionul cefereului va fi gata prin iulie.

Pacat...

bhuttu05.05.2008 07:29

Abramovici a investit 780 milioane de euro la Chelsea, dupa statistici oficiale.

0-5 cu PSG in Franta a fost un blat mai mare decat zidul chinezesc, mi se pare ca recunoscut acum cativa ani.

Clujul o sa primeasca licenta UEFA pt a juca meciuri din CL acasa, in caz ca vor ajunge acolo.

Din ce-am vazut astazi, Atletico Madrid e cel mai dificil posibil adevrsar din turul III preliminar pentru Steaua.

Editat de Moderatori

Fara reclama

bancila05.05.2008 07:48
Abramovici a investit 780 milioane de euro la Chelsea, dupa statistici oficiale.

0-5 cu PSG in Franta a fost un blat mai mare decat zidul chinezesc, mi se pare ca recunoscut acum cativa ani.

Clujul o sa primeasca licenta UEFA pt a juca meciuri din CL acasa, in caz ca vor ajunge acolo.

Din ce-am vazut astazi, Atletico Madrid e cel mai dificil posibil adevrsar din turul III preliminar pentru Steaua.

Editat de Moderatori

Fara reclama

capu sus stelistilor nu i nimic tot noi o sa facem puncte in europa restu turisti fularultras

Daniellone05.05.2008 08:29

Nu stiu exact care sunt criteriile pe care se selecteaza articolele care sa apara, dar asta e unul din cele mai lamentabile pe care le-am citit in ultima vreme pe site.

smecherilor de la UEFA nu cred ca le-ar surade ideea participarii a 2 echipe romanesti in UCL

Ce tampenie paranoido-nationalista, cu accente rapidiste de "singuri impotriva tuturor" ai putut sa spui... Si mai vorbesti de Gigi...

o finala de Cupa Intercontinentala jucata la Tokio si pierduta pe nedrept

Daca incepem cu diverse trofee pierdute pe nedrept, ajungem ca tiganii... te pomenesti ca suntem "castigatoarea morala" a Cupei Intercontinentale... Am pierdut-o si gata. Asa si Barcelona ar putea spune ca a pierdut finala CCE cu noi pe nedrept.

stadionul franarilor din Cluj nu poa' sa gazduiasca meciuri din grupele UCL

Poate sa o faca fara probleme, UEFA a acordat derogari mai multor echipe, dar nu va fi cazul.

Rada nefolosit de care ar fi fost mare nevoie in aceasta seara

Exazt cum ti-a raspuns si Marius, el nu putea juca decat in locul lui Ghionea. Esti nemultumit de Ghionea in meciul de aseara, crezi ca Rada ar fi facut hat-trick si castigam?

Oricine stie ca dupa o serie de victorii consecutive, urmeaza o cadere, nu poti sa castigi la nesfarsit. Era firesc sa urmeze un recul si sa pierdem puncte, asa cum le-am pierdut cu Timisoara si cu Dinamo. Problema a fost ca am fost mult prea departe de Cluj la inceputul returului. Titlul nu s-a pierdut aseara, ci mult mai demult...

gumanito05.05.2008 08:31

GRESIT! CFR o sa joace la Budapesta meciurile din CL, ca n-a bagata degeaba banii via Pazkany, fostul Presedinte al federatiei de fotbal din Ungaria! Daca fotbalul ungar nu e in stare importam din Romania!

potra05.05.2008 08:35

imi pare rau dar trebuie sa spun ca ne-o meritam din plin...noi suporterii nu, dar jucatorii da...nu se poate sa fii jalon pe teren pana in momentul in care primesti al doilea gol si abia atunci sa reactionezi. e adevarat ca au avut noroc si cu lovitura aceea de pedeapsa insa jocul nostru a fost sub al lor. au jucat la rupere dar au jucat, noi am facut pas alergator pe teren.

umilitor? nu neaparat insa e jenant sa pierzi campionatul "ca tiganul la mal", ca sa zic asa.

P.S.: Lovin si Nicolita nu mai au ce cauta la Steaua!!!!! si nici cu Neaga nu mi-e rusine (a fost ce a fost dar acum....)!

iar CFR-ul sa nu-si faca prea mari sperante ca o sa aiba grija bucurestenii de ei daca ajung pe la noi, mai mult ca sigur!

w3bmaster05.05.2008 09:12

Daca ungurii joaca in Ghencea eu nu mai calc pe stadion si atunci chiar ii iau lu Jiji morti in pu...

Umilinta mare a fost aseara dar ma durat mai rau meciu de la Midelsbourg pt ca sau frant atatea vise atunci ....

Cat despre minunea de la U Cluj eu cred din pacate ca acel meci e cumparat deja :(

Cat despre noi si LC ce mama drac noi suntem restu suntem cap de serie sa incepem sa ne comportam ca atare ....

Bundy05.05.2008 09:33

Baietii astia merita un singur lucru: aplauzele noastre miercuri seara. Pentru ca au luptat si lupta pana in ultima clipa. Forza Steaua acum mai mult decat oricand!!!

brada05.05.2008 15:42
Nu stiu exact care sunt criteriile pe care se selecteaza articolele care sa apara, dar asta e unul din cele mai lamentabile pe care le-am citit in ultima vreme pe site.

smecherilor de la UEFA nu cred ca le-ar surade ideea participarii a 2 echipe romanesti in UCL

Ce tampenie paranoido-nationalista, cu accente rapidiste de "singuri impotriva tuturor" ai putut sa spui... Si mai vorbesti de Gigi...

o finala de Cupa Intercontinentala jucata la Tokio si pierduta pe nedrept

Daca incepem cu diverse trofee pierdute pe nedrept, ajungem ca tiganii... te pomenesti ca suntem "castigatoarea morala" a Cupei Intercontinentale... Am pierdut-o si gata. Asa si Barcelona ar putea spune ca a pierdut finala CCE cu noi pe nedrept.

stadionul franarilor din Cluj nu poa' sa gazduiasca meciuri din grupele UCL

Poate sa o faca fara probleme, UEFA a acordat derogari mai multor echipe, dar nu va fi cazul.

Rada nefolosit de care ar fi fost mare nevoie in aceasta seara

Exazt cum ti-a raspuns si Marius, el nu putea juca decat in locul lui Ghionea. Esti nemultumit de Ghionea in meciul de aseara, crezi ca Rada ar fi facut hat-trick si castigam?

Oricine stie ca dupa o serie de victorii consecutive, urmeaza o cadere, nu poti sa castigi la nesfarsit. Era firesc sa urmeze un recul si sa pierdem puncte, asa cum le-am pierdut cu Timisoara si cu Dinamo. Problema a fost ca am fost mult prea departe de Cluj la inceputul returului. Titlul nu s-a pierdut aseara, ci mult mai demult...

rada putea sa joace si dreapta la fel ca si Baciu ... SAU CENTRAL SI LA MIJLOC Radoi IN LOCU LU Lovin oricum ideea era ca Dica sa nu joace pentru ca venea si dupa accidentare... si ma rog asta e... daca am ajuns sa nu putem face un egal in groapa ...

sutn curios daca o sa ia Gigi aia 5 jucatori care ia promis? sau vor fii tot vatca Gurita badoi habiBou(dacal lasa aseara pe Dayro la faza aia era 2-2 )

dee05.05.2008 15:49

ce de scenarii ... CFR sa joace pe Ghencea. De-aia s-a chinuit Paszcany sa bage banii in echipa, sa investeasca in Cj ca sa-i mute echipa ;))) Stadionul va fi gata in luna iulie si vor primi acreditare. Anul trecut in vara in 2 luni si jumatate au refacut o tribuna si o peluza, lucrand in 3 schimburi.Crezi ca nu vor putea acum in 2 luni sa termine si cealalta tribuna (care-i pe jumatate gata)?!

Astristul05.05.2008 18:09

Nu stiu daca altcineva a mentionat asta, dar sper sa nu se supere nimeni daca o repet si eu!

Va amintiti meciul acesta?

http://www.labtof.ro/diviziaa/meci/Univers...Bucuresti/14205

Era ultima etapa din Divizia A (pe vremea aia), sezonul 1997/1998. Se juca tot miercuri. Rapid era pe primul loc, iar Steaua pe locul 2, ambele echipe cu acelasi numar de puncte, dar rezultatele meciurilor directe ii avantajau pe giulesteni, deci ei cam erau campioni!

Meciurile ultimei etape care ne interesau pe noi erau:

Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita: 3-1

Universitatea Craiova - RAPID Bucuresti: 2-2

RAPID Bucuresti atunci, CFR Cluj in momentul asta = 2 echipe alb-visinii

Coincidenta ....

Nimeni nu credea ca putem castiga campionatul, tocmai de aceea, toata lumea s-a dus la Craiova cu tricourile de campioni si tot fastul sa-i faca pe giulesteni campioni. Numai ca un jucator, pe numele lui Ionel Ganea, ne-a ajutat enorm si a fost singurul care a luptat pentru banii primiti din Ghencea. El a marcat ambele goluri ale Universitatii si au trimis titlul in Ghencea! Singura diferenta dintre ce a fost atunci si ce este acum sunt punctele din clasament, Rapid era la egalitate cu noi, CFR are cu 1 mai mult! :sad2:

Azi in drum spre facultate mi-am readus aminte de momentele acelea, eram mai mic, dar tineam cu Steaua enorm de mult ca si in momentul asta!

Prea multe coincidente, prea multe asemanari, imi doresc enorm sa se repete istoria si sa sarbatorim cu totii ca in 1998!

http://www.labtof.ro/diviziaa/sezon/1997-1998

Pentru cei care n-au sesizat coincidentele:

Steaua - Gloria (Bistrita/Buzau)

Universitatea (Craiova/Cluj) - Rapid/CFR (2 formatii alb-visinii) :wink:

DOAMNE AJUTA !!!

Sa mergem cu totii miercuri pe Ghencea si sa speram ca Dumnezeu ne va face sa sarbatorim titlul 24, deoarece in momentul asta doar EL ne mai poate ajuta!

FORZA Steaua !!!

sergiu_em08.05.2008 12:40

Editat de Moderatori

Fara reclama

Fabula de final de campionat

Intr-o seara la conac,

Doua capre si un tap,

Se sfadira la portitza

S-o omoare pe oitza.

Caci oitza cea barsana

S-a facut cam dolofana

Si-are puncte, un toptan,

Adunate de cioban.

Capra rosie si sluta