FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

No comment

fcsteaua.ro03.05.2008 07:55

Mai sunt douã etape pânã la finalul celui mai nebun sezon al Ligii I. Mai sunt patru zile pânã la fiesta din Ghencea, fiesta care sunt sigur ca va avea loc. Mai este o zi pânã la marele derby al României.

ªi totuși, majoritatea steliștilor vorbesc, aproape exclusiv, despre "coalitia raului", care cuprinde adversari din campionat, toatã presa din țarã, bani de la unguri, jurnaliști englezi cumpãrați, etc.

Am ajuns sã vedem teorii ale conspirației peste tot, am ajuns sã disecãm fiecare decizie datã de comisiile FRF sau LPF, vorbim de cutare arbitru care e pus "ca sã ne facã", discutãm de ziariștii români care ori sunt cumpãrați cu bani din Ungaria, ori au ei un vârf de unghie împotriva Stelei și a suporterilor ei ... am ajuns câteva mii de George Becali dragii mei. "Io care sunt io, mã lupt cu toti" sau "Aștia toti vor sã mã facã, s-au aliat împotriva mea"

Cu pãrere de rãu o spun, suntem niște Becali care ne vãitãm de mama focului cã lumea este rea și cã "suntem singuri împotriva tuturor". Vã sunã cunoscutã ultima sintagmã? Nu-i așa cã râdeam de ei când îi auzeam vorbind așa? Take a long look in a mirror and you will see just that!

Voi puteți schimba asta. Depinde doar de voi sã decideți dacã sunteți STELIªTI sau Becali.

Numai bine steliștilor,

Marius

androsteaua03.05.2008 07:59

stelistii sunt in peluze si p la t2! poate mai sunt cativa si p la t1:)-dar putini rau

MoWeed03.05.2008 08:22

Nu cred ca sufera nimeni de teorii ale conspiratiei, dar daca ai citit articolul jurnalistului englez vei vedea anumite greseli care nu au nici macar un sambure de adevar(Deaconu a fost fortat de stelisti la vestiar unde a oprit meciul, golul lui Dayro cu prazarii a fost dat din offside). De aici rezulta ca respectivul jurnalist n-avea cum sa vada meciurile, deoarece nu cred ca scria asemenea tampenii. Si nu este ciudat cum s-a decis sa scrie de mizeria din fotbalul romanesc abia acum, cand arbitrii nu mai ajuta CFR-ul?

Cat despre ziaristii romani, cand marea majoritate scriu ca am facut blat la Vaslui sau la Galati, ce sa mai credem despre ei?

stvol03.05.2008 08:37

bravo Marius.vom fi alaturi de Steaua mereu trup si suflet si sunt sigur ca vom face fiesta in Ghencea.Forta Steaua

Astristul03.05.2008 08:52

Teorie a conspiratiei? Nu stiu, poate exista, meciuri de genul dinamu-chefere sau chefere-Rapid, cam alimenteaza aceasta teorie. Dar nu cred ca e normal ca in loc sa-i elimine suspendarea lui Golansky, ei i-au dat 2 etape, iar pentru Goian s-au trezit acum in loc sa se trezeasca dupa meciul de la Galati ... E absurd ceea ce se intampla in momentul asta. Sa speram ca totul se va termina cu bine si vom iesi invingatori din 'groapa'!

forzateaua

greco03.05.2008 08:57

Eu unul îl criticam pe Gigi pentru reacțiile lui exagerate în astfel de situații. Nu mi se pare o problemã a lua atitudine atunci când ești victima atacurilor bine direcționate din restul fotbalului românesc, cum se întâmplã acum.

În concluzie... da, azi suntem singuri împotriva tuturor, chiar dacã nu ne place s-o recunoaștem sau ni se pare cã sunã melodramatic. ªi în același timp, aș prefera sã ne concentrãm pe meciul de mâine și s-o lãsãm mai moale cu conspirațiile!

JDERUL03.05.2008 09:17

Marius,daca radeam cand ,,croncanitorii" spuneau ca sunt ,, singuri impotriva tuturor",o faceam pentru ca isi insusisera aceasta sintagma total inadecvat si se autovictimizau vrand sa se bage singuri in seama! Nu radeam de mesajul propozitiei respective,mesaj care noua ni se potriveste din plin. Pai ,nu impotriva noastra sunt federatia,Liga,jurnalistii si aproape trei sferturi dintre combatantele ligii 1 ? De ce? Pentru ca Steaua este UNICA! Este apogeul fotbalului romanesc! Toti vor sa doboare Steaua dupa piedestal si fac asta din oportunism si din frustrare. Unii pentru ca au avut alte preferinte atunci cand erau mici si au tot sperat ca si echipele lor sa egaleze performantele Stelei,altii pentru ca ar fii vrut sa-si lege numele si activitatea de acest club dar, ori nu au avut valoare,ori au fost refuzati politicos,iar ceilalti sufera de sindromul omului marunt nebagat in seama!

Daca jjjjj nu-i avea cu ceva la mana pe cei cu functii de decizie,ma tem ca astazi s-ar fii vorbit de Steaua la modul cum se vorbeste despre canalul Dunare-Marea Neagra,combinatele siderurgice,despre industria petrochinica si alte astfel de realizari ale epocii comuniste.Despre performantele europene ale Stelei am fii citit poate doar in statisticile istoriei fotbalului. Departe de mine ideea ca trebuie sa fim recunoscatori lui jjjj ca nu s-a intamplat asa.Nu-i fac jijotului un titlu de glorie dar,pe langa toate relele pe care le face acestui club,are si el acest merit.Nu-i mai putin adevarat ca multe din rautatile la care este supusa Steaua ii sunt imputabile lui pentru ca multi din cei care vor sa faca rau Stelei,de fapt, vor sa dea in jjjj!

Despre presa de peste hotare,ce sa spun? Scriu si ei documentandu-se cu ajutorul a ceea ce apare la noi. Si daca citesc ce scriu alde buzarin,tolontan,cartianu,boanchis et co.? Intr-o tara civilizata,federatia si LPF ar fii raspuns printr-un comunicat de presa unui astfel de articol. Ele sunt primele pe care le incrimineaza articolul respectiv pentru ca sub patronajul lor se ,,petrece ceea ce se petrece".

Cris0703.05.2008 09:26

Am si eu o intrebare:poate sa-mi zica cineva cand se pun in vanzare biletele la meciu de miercuri??si cam care ar fi pretu la peluza.multumesc anticipat si maine sper intr-o victorie in groapa...chiar daca ne lipsesc mai multi jucatori de baza.

alexblaja03.05.2008 11:44

Ma intreb ce ar trebui sa facem? Sa asistam impasibili cand suntem atacati din toate directiile, mai nou si din strainatate? Cand unii tipau din toti rarunchii, acum vreo 60 de ani, si identificau in comunism cel mai mare pericol pentru Romania, si atunci au fost unii care spuneau ca nu trebuie sa ne temem de "teorii ale conspiratiei" si uite ce s-a intamplat.

Una e sa te vaicaresti permanent, cum fac subpodarii, si alta este sa fii constient de niste realitati. Oricum, articolul din The Guardian este o mizerie si e clar ca a fost comandat de inamicii Stelei si ai lui Becali. Pentru ca, ne convine sau nu, Becali detine echipa de fotbal Steaua Bucuresti. Iata, declaratiile lui stupide de dupa partida cu U Cluj ne pot costa acum titlul. Eu sper sa piarda CFR-ul cu Bistrita si noi sa batem pe Dinamo, astfel incat chiar si o eventuala depunctare sa nu ne mai atinga.

Comisia de disciplina se reuneste marti, la peste doua saptamani de la acele declaratii ale lui Becali, pentru a decide in acest caz, la fel cum s-a intrunit si in cazul Goian fix inainte meciului cu Dinamo. De ce nu puteau lua decizia suspendarii lui Goian inainte de acest meci? De ce se reunesc abia marti sa ia decizia daca ne depuncteaza pentru ca Becali ar fi fost in vestiarul jucatorilor desi nu avea voie (oricum, cam cum pot ei dovedi ca a fost acolo?)? De ce l-au suspendat pe Golanski doua etape in loc sa anuleze cartonasul rosu primit in meciul cu Craiova? De ce a durat atat pana l-a delegat Lupescu pe Tudor la meciul de maine?

Intr-adevar, nu putem vorbi de teorii ale conspiratiei, dar putem vorbi despre expunere mediatica intensa pentru sponsorii echipelor din Champions League. Si cred ca Trigranit-ul e mai smecher decat CitiFinancial sau Air Atlantis, ..sa nu uitam ca printre actionari se numara si un Rothschild! Oamenii astia, fara sa insinuez nimic, sunt foarte puternici la nivel mondial!

colaps03.05.2008 12:23

Marius, nu exista coincidente.. niciodata... si subscriu la ce a spus alexblaja mai sus, nu am vazut pe nimeni aici plangandu-se de aceasta situatie... nici oficialli nostri nu au facut-o in modul rusios si patetic al celor din grant... sesizam niste situatii si ne spunem parerile.. cat desper nebunul de Becali, el a iscat toata tevatura asta prin grandomania lui idioata, el s-o rezolve cum o stiind mai bine...

DanStan03.05.2008 15:10

Bine, fratioare, daca te doare-n pix de cat rahat pot sa manance aia la adresa Stelei atunci fii tu stelist adevarat. Io, nefiind stelist adevarat, nu pot sa ma abtin cand vad cum niste jivine imputite isi permit sa calomnieze Steaua. Da' am o pretentie : vreau sa vad un singur ziar unde e calomniata si insultata CFR Cluj, sau rapid, sau Dinamo asa cum e calomniata Steaua. Vreau sa vad o singura astfel de emisiune TV. Vreau sa-l vad pe limbricul ala englez cum comenteaza in general hotiile din fotbalul romanesc. Si dupa ce-am sa vad toate astea ma mai gandesc. Pana atunci recunosc cinstit : daca a fi stelist adevarat insemna a trece cu vederea transformarea fotbalului romanesc intr-un mare ghiulesti atunci nu sunt stelist adevarat.

Marius03.05.2008 17:57
Bine, fratioare, daca te doare-n pix de cat rahat pot sa manance aia la adresa Stelei atunci fii tu stelist adevarat. Io, nefiind stelist adevarat, nu pot sa ma abtin cand vad cum niste jivine imputite isi permit sa calomnieze Steaua.

:)

Iar felul in care iei tu (si noi, in general) atitudine impotriva acestor "javre" este sa scrii pe un forum cat sunt aia de rai si ce singuri suntem noi fanii stelisti impotriva balaurului unguresc care vrea sa ia titlul in Romania.

Nu cumva esti/suntem doar un pic puerili, "fratioare"? N-am spus niciodata ca unii sunt stelisti "adevarati" iar altii sunt stelisti "falsi".

alexblaja03.05.2008 18:37

Iar felul in care iei tu (si noi, in general) atitudine impotriva acestor "javre" este sa scrii pe un forum cat sunt aia de rai si ce singuri suntem noi fanii stelisti impotriva balaurului unguresc care vrea sa ia titlul in Romania.

Nu cumva esti/suntem doar un pic puerili, "fratioare"? N-am spus niciodata ca unii sunt stelisti "adevarati" iar altii sunt stelisti "falsi".

Pentru ca ai zis de balaur, banuiesc ca te refereai (si) la articolul meu despre hidra antistelista....

Unii SCRIU lucruri aberante de Steaua prin ziarele romanesti si straine, noi luptam prin aceste articole si comentarii SCRISE pe forum si incercam sa aratam fanilor Stelei, singurul grup care conteaza pentru mine, ca lucrurile scrise de o parte a presei nu sunt adevarate. Sunt multi suporteri tineri ai Stelei care pot fi dispusi sa creada mizeriile scrise de ziare. De aceea consider ca este de datoria mea sa demontez, pe cat pot, aceste atacuri si insinuari. Salut pe toti cei care lupta, fiecare dupa puterile lor, pentru acest deziderat si incerc sa aduc argumente in sprijinul ideii mele astfel incat sa ni se alature cat mai multi.

Si nu stiu daca ai vazut undeva in articolele mele, vreodata, referiri anti-unguresti sau lucruri asemanatoare. Am vrut sa punctez de la inceput treaba asta, ca sa fie clar!

Lucrurile pentru mine sunt clare: eu pana nu vad dovezi CLARE si DE NETAGADUIT care sa incrimineze conducerea Stelei de lucruri necurate voi avea exact acest tip de atitudine critica impotriva dejectiilor din presa!

Sorin Camner03.05.2008 18:52

Inaintea meciului U. Craiova - Steaua, timp de o saptamana, toata presa a urlat impotriva unei declaratii date de Mititelu, cum ca daca CFR nu-si cere scuze pentru 1973 Universitatea o sa joace cu rezervele. Nu, ca oltenii trebuie sa joace corect, sa joace titularii, sa nu aranjeze, etc.

Astazi Bistrita a intrat cu rezervele la Cluj. Daca nu exista o campanie cel putin la fel de virulenta impotriva acestei situatii se mai poate spune ca nu este o campanie concertata impotriva lui Steaua?

MALDINI03.05.2008 18:55

Sorin daca ai si vedea golul lui CFR in meciul cu Bistrita ti-ai da seama ce se intampla acolo.

Sorin Camner03.05.2008 19:09

L-am vazut. Din pacate aici s-ar putea sa aiba dreptate. Daca tii minte golul pe care ni l-a marcat River Plate in '86, ai sa-ti reamintesti ca a fost o faza asemanatoare, la un fault la 10 metri in terenul nostru, River a executat rapid, ne-a surprins si Alzamendi, parca, a marcat. Asta e.

alexblaja03.05.2008 19:33

Meciul CFR-ului nici nu s-a terminat, si astia de la gazeta au si pus CFR pe primul loc in clasament! Sunt penibili!

bodanelu03.05.2008 19:36

unde e scandalul facut inainte de meciul noastru cu u Craiova? cand toti urlau sa joace cu prima echipa... acum nimic, doar gloria trebuie sa dea o sansa si la rezerve nu?

I.N.Money03.05.2008 19:45

Invitat la unul din Specialele lui Stiucan , Mironica a spus ceva care in mare parte descrie ce a devenit presa romana din ziua de azi . Era o disctuie despre penalty-ul pe care Liverpool trebuia sau nu sa il aibe la acea cadere in careu a lui Hyppia in care se spune de reactia lui Benitez de la conferinta de presa de dupa meci , in care spaniolul a spus ca e posibil ca Liverpool sa fi fost dezavantajata la acea faza . Eh , "maestru" Mironica a spus in felul urmator : Nu conteaza ce spune Benitez , conteaza ce spune presa !

Prin aceasta afirmatie , acest individ a definit aroganta pe care presa noastra o are . Din punctul lor de vedere tot ce conteaza este parerea lor , ceea ce scriu ei sau daca ei considera ca Pepe a inscris din offside ( si nu din pozitie corecta cum a fost ulterior demostrat ) .

Ma doare ca Steaua nu sare in sus si le rade accesu pe Ghencea acestor imputiti , insa daca Ilie sau Argaseala ar fi de acord cu aceasta decizie , nu il vad pe Gee Gee sa isi taie "craca de sub picioare" in perioada aceasta in care alegerile bat la usa , iar el nu ar mai avea numele scris zilnic prin ziare .

forever_STEAUA03.05.2008 19:51
Meciul CFR-ului nici nu s-a terminat, si astia de la gazeta au si pus CFR pe primul loc in clasament! Sunt penibili!

Fãrã sã apãr porcãria aia de ziar, dar așa e obiceiul acolo. În momentul în care se înscrie un gol se actualizezazã clasamentul. Am obsevat faza asta chiar la un meci al nostru.

MoWeed03.05.2008 19:54
Eh , "maestru" Mironica a spus in felul urmator : Nu conteaza ce spune Benitez , conteaza ce spune presa !

Mironica, aceasta autoritate in domeniul fotbalului a ajuns sa-si dea cu parerea si sa mai fie si arogant pe deasupra. Nu vede ca in afara de cei de la antena 1 e cel mai penibil comentatori din Romania...

w3bmaster03.05.2008 20:16

E Romania eu nu mai comentez sau ma vait m-am obisnuit cu kktul asta astept meciu astept sa le rupem botu si gata terminam cu scandalu asta pan la toamna cand o luam de la cap

Forza Steaua

DanStan03.05.2008 21:07
Bine, fratioare, daca te doare-n pix de cat rahat pot sa manance aia la adresa Stelei atunci fii tu stelist adevarat. Io, nefiind stelist adevarat, nu pot sa ma abtin cand vad cum niste jivine imputite isi permit sa calomnieze Steaua.

Neee, nu tine. Poate ca-s pueril, da' nu ma plateste nimeni. Jegosii aia isi iau purcoaie de bani sa-njure Steaua sau sa laude pe unu sau pe altu'. Si-si mai si inchipuie ca-s 'creatori de opinie'. Ma pi* pe opinia lor si pe presa lor de kkt. Am voie ? Oricum, chiar daca n-am voie tot ma pi*. Daca vor sa-njure pe cineva sa se-njure intre ei (c-ar si merita-o !) si sa lase Steaua in pace. Vorbesc toti de blaturi si aranjamente da' daca s-ar vorbi de 'aranjamentele' din presa probabil tot ce se intampla in fotbal ar parea o joaca de copii.

FortuneTeller04.05.2008 16:11

In general sunt de partea celor care lasa de la ei si incearca sa inteleaga o critica. Dar in acest moment presa nu mai are nimic in comun nici cu echidistanta, nici cu obiectivismul, nici cu deotologia profesionala, si nici cu bunul-simt. Da, exista o masiva actiune propagandistica in presa pt a denatura imaginea Stelei (si a lui Becali, dar ce au una si alta in comun?). Aceasta pare f bine coordonata de oameni care stiu cum sa faca asta si, parerea mea, este indreptata asupra celor care doar urmaresc fotbalul din Romania fara a fi neaparat fani. De ce? Nu stiu, poate e ura mai veche a unor spritari sau cofetari secu' ajunsi acum oameni cu bani si influenta. Poate e vorba de prea multa dragoste sau simpatie de Steaua (55% din romani!) ajunsa acum unealta electorala, deci cu potential urias in alegerea conducerii Romaniei. Poate e doar goana dupa senzational, deh, acum avem si noi presa de scandal! Dar presa de scandal nu justifica o astfel de actiune concertata, de o asemenea magnitudine. Nu, nu ni se pare ca vedem conspiratii, suntem martorii uneia. Ca sa spui ca nu e conspiratie sau "actiune de presa" trebuie sa fii f naiv, sa fii un sfant de rabdare, intelegere si iertare a jurnalistilor. Conform presei, din februarie pana acum 70% din jocurile Stelei au fost declarate blaturi, 20% au fost chipurile decise de arbitrii, iar restul au fost doar meciuri slabe care nu se pun la socoteala. Asta ati vazut voi? Toti jurnalistii inca fac referire la cazul bricheta ca fiind o decizie pro-Steaua, ignorand cu buna stiinta faptul ca a fost o decizie contra Rapidului in calitate de club organizator. Aceasi ciudati din presa insa sunt primii care aproba bataia administrata de jandarmi pt "evenimentele" din tribune la meciul Dinamo-Steaua!! Deci o data e OK sa-i caftesti pe fani si sa prezinti situatia ca fiind grava, justificand orice masuri - inclusiv depunctari! - dar pe de alta parte nimeni nu sufla o vorba despre cataroaiele, celularele, painile si alte alea ce zburau in teren NON-STOP la meciul Rapidului!!! Cand aceste articole apar a doua zi dupa meci poate e in regula sa nu fii obiectiv, dar cand ale apar la 2 luni distanta si in fiecare zi, atunci e vorba de altceva. Nici nu mai vorbesc de felul marsav in care performatele Stelei sunt prezentate, cu tot felul de apropouri si mistouri, cu legaturi tembele la relele comunismului si ca justificari pt neputinta altor echipe. Rapid de exemplu se plange intr-una de "comunismul" Stelei, dar Steaua in castigat inainte de anii 80 mai multe titluri decat are Giulestiul in toata istoria sa. Ei se plang de legatura Steaua-MAPN, dar si inainte si dupa 89 Rapidul a fost si este subventionat din taxele noastre via MT. Ei zic de arbitrii, cand este unanim recunoscut cum alde Copos decidea arbitrii in sufrageria proprie, asa la o cafea cu Petrescu Fibra si angajatul Samsung Craciunescu Ion. Si asta in sezonul in care Il Muce castiga cu mare fala titlul 3 pt Rapid! Unde sunt articolele de zi cu zi pe aceste teme sau despre felul cum Dinamo a castigat 10 meciuri la rand anul trecut? Sau despre blaturile "morale" ale CFR-ului cu Rapid, Dinamo, Bistrita, etc? Nu se vede echidistanta (chiar in goana catre senzational!), ci doar o incercare jalnica de a murdarii o singura echipa: Steaua. Dincolo de scarba care mi-o lasa aceste specimene totusi ma ingrijoreaza faptul ca oamenii de pe strada ar putea incepe sa gandeasca asa despre Steaua, dupa atata bombardament psihologic nici nu ar fi de mirare...