Mai sunt douã etape pânã la finalul celui mai nebun sezon al Ligii I. Mai sunt patru zile pânã la fiesta din Ghencea, fiesta care sunt sigur ca va avea loc. Mai este o zi pânã la marele derby al României.
ªi totuși, majoritatea steliștilor vorbesc, aproape exclusiv, despre "coalitia raului", care cuprinde adversari din campionat, toatã presa din țarã, bani de la unguri, jurnaliști englezi cumpãrați, etc.
Am ajuns sã vedem teorii ale conspirației peste tot, am ajuns sã disecãm fiecare decizie datã de comisiile FRF sau LPF, vorbim de cutare arbitru care e pus "ca sã ne facã", discutãm de ziariștii români care ori sunt cumpãrați cu bani din Ungaria, ori au ei un vârf de unghie împotriva Stelei și a suporterilor ei ... am ajuns câteva mii de George Becali dragii mei. "Io care sunt io, mã lupt cu toti" sau "Aștia toti vor sã mã facã, s-au aliat împotriva mea"
Cu pãrere de rãu o spun, suntem niște Becali care ne vãitãm de mama focului cã lumea este rea și cã "suntem singuri împotriva tuturor". Vã sunã cunoscutã ultima sintagmã? Nu-i așa cã râdeam de ei când îi auzeam vorbind așa? Take a long look in a mirror and you will see just that!
Voi puteți schimba asta. Depinde doar de voi sã decideți dacã sunteți STELIªTI sau Becali.
Numai bine steliștilor,
Marius