FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Goian rateaza Derbyul (OnlineSport)!

fcsteaua.ro02.05.2008 19:40

Fundasul Stelei, Dorin Goian, a fost suspendat doua etape de Comisia de Disciplina si va rata derby-ul cu Dinamo de la finele acestei saptamani dupa ce a declarat ca jucatorii Otelului au avut promise prime din partea CFR-ului pentru a incurca formatia din Ghencea.

Pe langa suspendare, Goian a fost sanctionat si cu o amenda in valoare de 3.000 de lei.

Conducatorii Stelei au anuntat ca vor depune apel, insa regulamentele FRF interzic acest lucru, atunci cand Comisia decide ca jucatorul in cauza sa fie suspendat doua etape.

Pe langa Goian, Lacatus nu ii poate folosi in defensiva ros-albastra in meciul cu Dinamo nici pe Golanski, suspendat, dar nici pe Petre Marin, accidentat.

MoWeed02.05.2008 19:43

tare pro-Steaua sunt comisiile

Marius02.05.2008 19:44

Si nici pe Emeghara, tot accidentat :rolleyes:

dr.adrian902.05.2008 19:45

suspendarea e corecta avand in vedere greselile arbitrilor in favoarea noastra. in plus e in numele legii. de acuma sor invata minte jucatorii sa taca draqlui.

Steaua lanseaza toate trendurile

MALDINI_STEAUA02.05.2008 19:46

Mi se pare absurda aceasta suspendare.Este sub orice critica.De ce nu l-au suspendat imediat dupa meciul cu Otelul?Daca i dadeau atunci 2 etape , juca cu dinamu.Aceasta suspendare da putin de gandit.Vad ca toate sunt impotriva noastra in ultimul timp.Doamne fereste de o tragedie ... sa pierdem titlul ( eu chiar cred ca daca il pierdem este o tragedie ).Daca nu facem macar un egal in groapa (cum a spus si Titi Dumitriu sau Ilie Dumitrescu nu imi mai amintesc bine cine a spus ) : toata munca Stelei din acest retur se poate ruina in 90 de minute.

Stryker02.05.2008 19:55

E manervra antistelista si mai precis ceferista ... si regulamentul asta , special ia dat 2 etape ca sa nu poate face recurs ... bine totusi ca avem in lot inlocuitori rezonabili pentru Goe ...

TROIAN02.05.2008 19:59

cea mai tare manevra ,oare la cine sunt butoanele acum?

metzzz02.05.2008 20:13
suspendarea e corecta avand in vedere greselile arbitrilor in favoarea noastra. in plus e in numele legii. de acuma sor invata minte jucatorii sa taca draqlui.

Afirmatia ta e cea mai proasta posibil . Cum poti sa spui ca suspendarea e corecta cand totul

s-a intamplat acum 2 etape ?????????????????

Sa iti aduc aminte ca pe Lacatus nu l-au judecat , si eu am impresia ca v-a fi judecat luni

si respectiv suspendat 1 etapa

Fane_casieru'02.05.2008 20:27
suspendarea e corecta avand in vedere greselile arbitrilor in favoarea noastra. in plus e in numele legii. de acuma vor invata minte jucatorii sa taca draqlui.

Zau ?

Inseamna ca aceeasi comisie ar fi trebuit (sau era normal ) sa-i dea si lui alde`Trica o suspendare de vreo 20-30 etape...nu ?

dr.adrian902.05.2008 20:28

Afirmatia ta e cea mai proasta posibil . Cum poti sa spui ca suspendarea e corecta cand totul

s-a intamplat acum 2 etape ?????????????????

Sa iti aduc aminte ca pe Lacatus nu l-au judecat , si eu am impresia ca v-a fi judecat luni

si respectiv suspendat 1 etapa

de ce e proasta!!!!!! pai exact trebuia suspendat dupa meciul de la galati. nu sa facut. ok dar pana la urma tot trebuia sa se faca dreptate. sau nu???

in plus vedem cine e cea mai favorizata echipa din Romania. Steaua, nu?!

observam ca toata lumea pune busteni in roate pt a impiedica Steaua sa castige campionatul.

Steaua trebuie sa fie prima in orice subiect sportiv. sa fie fair play.

MoWeed02.05.2008 20:29

Suspendarea era corecta daca le dadea tuturor jucatorilor si conducatorilor suspendari pentru asemenea declaratii. De aceea nu e normal, cum nu e nici faptul ca e judecat acum pentru ce a facut in urma cu 2 etape...

dr.adrian902.05.2008 20:31
suspendarea e corecta avand in vedere greselile arbitrilor in favoarea noastra. in plus e in numele legii. de acuma vor invata minte jucatorii sa taca draqlui.

Zau ?

Inseamna ca aceeasi comisie ar fi trebuit (sau era normal ) sa-i dea si lui alde`Trica o suspendare de vreo 20-30 etape...nu ?

cu atat mai dulce va fii campionatul - daca il castigam- incat le-am demonstrat tuturor dusmanilor ca Steaua nu se impiedica de ei.

steaua_gloria02.05.2008 20:31

Macar vine Rada ?

MALDINI_STEAUA02.05.2008 20:35

Unde sa vina Rada ?

dr.adrian902.05.2008 20:35
Macar vine Rada ?

ma indoiesc ca rada si Ghionea sa se potriveasca in mijlocul apararii.

as merge pe Radoi Ghionea in aparare si Petre Lovin la mijloc

MoWeed02.05.2008 20:36

Unde a plecat ca sa vina?

Probabil va juca Radoi fundas si Ovidel cu Lovinel la inchidere(asta daca nu e accidentat Lovin)....

Yoyoyoi02.05.2008 20:38

Goian oricum n-a fost prea sigur in ultimele meciuri. Multe greseli, multe ezitari. Poate tot raul e spre bine...

MALDINI_STEAUA02.05.2008 20:40

************Zapata***************

Banel****Ghionea****Radoi****Nesu

*******Ov.Petre*****Lovin*********

Neaga*******Dica******Mendoza****

***********Pepe Moreno***********

Asta cred ca va fi echipa de start.

Dragutzul_stelistul02.05.2008 21:17

Zau ?

ai dreptate....pai Trica a vrut sa se bata cu Lacatus...yo nam mai pomenit fost jucator de la Steaua....sa se ia la cearta ( si la bataie ca nu mai aveau mult) cu cel mai iubit fost jucator stelist ....... asta ar insemna ....vro 2,3 luni pe bara ca asa ar fi normal ;)fular-campionii fular-campionii fular-campionii

zloty03.05.2008 05:46
************Zapata***************

Banel****Ghionea****Radoi****Nesu

*******Ov.Petre*****Lovin*********

Neaga*******Dica******Mendoza****

***********Pepe Moreno***********

Asta cred ca va fi echipa de start.

da cred ca asea va fi , dar Banel atata de aproape de propria poarta? :(((( mie frica pentru zapata

w3bmaster03.05.2008 19:48

Numa in Romania se da suspendare dupa 2 etape trebuia instantaneu daca era ceva

Dar vb lu Adi e primu suspendat pt declaratii

In fine Batem Dinamo ne pisam si pe unguri si tot inainte

Forza Steaua