FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SUNTEM CAMPIONI !!!!!!!!!!!!

horse3711.06.2005 12:18

MULTUMIM BAIETI! VA IUBIM!

dbd11.06.2005 13:25

forza Steaua

va iubim

capionii din Ghencea

ce a ce meritam

:o :lol: :o :o

SHAYAN11.06.2005 14:00

Suntem cei mai buni,suntem campioni!Steaua o merita din plin,stelistii si-au aratat adevarata valoare!

Mergem in Liga Campionilor!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I.N.Money11.06.2005 14:09

acum AM AJUNS AKASA...:x...SUNT CEL MAI BUCUROS...SUNTEM CAMPIONI !!!!

Just-Do-It11.06.2005 14:30

Forta Steaua pana la moarte ! Am crezut mereu in voi

http://www.Steaua.trei.ro

dawid11.06.2005 15:09

bravo Cristea, bravo Dica, bravo baieti !

cristachitza11.06.2005 15:15

sunt un suporter al Rapidului dar va felicit, ati meritat titlul, ati fost cea mai buna echipa in acest sezon

comentarii despre finalul de sezon puteti citi si pe "www.jurnimea.3x.ro", va multumesc

dogy11.06.2005 15:30

nu inteleg ceva, cum naiba se face ca totdeauana Cristea la meciuri importante marcheaza si Dica marcheaza aproape tot timpul cu capul, mai bine nu erau bagati in teren :twisted:

smen11.06.2005 15:34
nu inteleg ceva, cum naiba se face ca totdeauana Cristea la meciuri importante marcheaza si Dica marcheaza aproape tot timpul cu capul, mai bine nu erau bagati in teren :twisted:

Care-i problema ta ?

dbd11.06.2005 15:35

buey dogy...sunt chestii care pe voi cutii nu va duce capul sa le intelegeti :wink: ...glumeam....chiar e interesant...de ce oare ? :roll:

Virgil11.06.2005 17:10

Dupa o perioada de seceta care a durat exact 4 ani,titlul de campioana nationala a poposit astazi pentru a 22-a oara in Templul Fotbalului Romanesc !

O performanta obtinuta cu sudoare,emotii si cu cinste !

Am fost singuri impotriva tuturor.Am avut traseul cel mai greu,pentru ca fiecare dintre cele 15 combatante dorea sa demonstreze ca poate fi egala Stelei.

Nu ma lamentez,nu voi spune ca acelasi lucru nu s-a intamplat cu principala noastra rivala.Suntem campioni si asta e lucrul cel mai important.

Am avut taria sa luptam si sa demonstram ca suntem cei mai buni pana in ultima secunda de joc a campionatului.

Suntem mari !

CAMPIONII SUNTEM NOI !

I.N.Money11.06.2005 19:14

Bv baietzi....SA MOARA Borcea D SUPARARE SA DUCETZI P*** IN Stefan CEL MARE.....Steaua Bucuresti CAMPIOANA 2004=2005

Virgil12.06.2005 03:32
Dupa o perioada de seceta care a durat exact 4 ani' date='titlul de campioana nationala a poposit astazi pentru a 22-a oara in Templul Fotbalului Romanesc !

O performanta obtinuta cu sudoare,emotii si cu cinste !

Am fost singuri impotriva tuturor.Am avut traseul cel mai greu,pentru ca fiecare dintre cele 15 combatante dorea sa demonstreze ca poate fi egala Stelei.

Nu ma lamentez,nu voi spune ca acelasi lucru nu s-a intamplat cu principala noastra rivala.Suntem campioni si asta e lucrul cel mai important.

Am avut taria sa luptam si sa demonstram ca suntem cei mai buni pana in ultima secunda de joc a campionatului.

[b']Suntem mari !

CAMPIONII SUNTEM NOI !

Unul dintre moderatori a facut o completare postului meu anterior.Dintr-o neatentie regretabila a scris numele Steaua cu initiala mica.Am incercat sa corectez eroarea dar nu am reusit.Sper ca va citi acest post si o va face el!

In cele din urma cred ca am inteles.Cel care a facut modificarea este probabil un administrator al site-ului.

E treaba lui ca sugereaza ca am fi mici.

Pentru mine acest club nu se reduce la conducere,pentru mine el este reprezentat de cei 30 000 de oameni care au stat alaturi de jucatori pe ninsoare abundenta,pe ploaie,pe frig,pe caldura.De aceea numele sau trebuie inceput cu majuscula.

Altfel il pot categorisi pe cel care a minimalizat cu buna stiinta respectul fata de clubul nostru sfant,ca asemanandu-se cu Gigi : "sunt banii mei,fac ce vreau !".In cazul de fata : "e site-ul meu,eu trasez linia pe care mergem !".Pacat,pentru ca indraznisem sa cred ca e un site democratic,pe care iti poti spune in mod civilizat gandurile.

mikiBIG12.06.2005 05:03

o singura intrebare: CINE E CAMPIOANA??

Steaua E, Steaua E!!!!!!

cu toate acestea la golul lui Mansour am tremurat de frica si ma gandeam ca daca e sa pierdem meciul asta cei de la Dinamo or sa ia titlul(o imagine de cosmar)! dar mi-am revenit repede pentru ca am avut incredere in echipa. deci titlul este al nostru!!!!!!

elvis12.06.2005 07:05

Multumim Steaua!

...23!

fanatica12.06.2005 07:12

BRAVO Steaua!!!

BRAVO Walter!!!

inca o data Steaua a demonstrat ca e o campioana!!!am demonstrata ca suntem peste toti!!!

dupa un meci in care jucatori aproape ca mureau pe teren,Steaua devine pe merit pentru a 22 oara:CAMPIOANA Romaniei IN 2005!!!!!!!!!!

FELICITARI Steaua!!!!CAMPIONII DIN Ghencea!!!!!!!!!

ADRIAN PACURAR12.06.2005 07:34

Nu pot sa spun decat atat :" CAMPIONI AM FOST , CAMPIONI VOM FI , PANA VOM MURI!"

BlackWoolfy12.06.2005 09:48

Urmeaza................23 dar pana atunci trebuie sa ne bucuram de 22 :lol: :lol: :lol:

alecs_radoi12.06.2005 10:09

CAMPIONII CAMPIONII OLEEEE OLEEEEEE OLEEEEEEEEE!!!!!!!Steaua 22!!!!!!!!!!!!

Just-Do-It12.06.2005 13:49

Campionatul e la noi. S-a facut in cele din urma dreptate si Dinamo a ramas doar cu titlul de campioana blaturilor. Abia astept Supercupa sa vad cum si-o iau iar javrele. http://www.Steaua.trei.ro

Padrese12.06.2005 23:46
Nu pot sa spun decat atat :" CAMPIONI AM FOST , CAMPIONI VOM FI , PANA VOM MURI!"

CAMPIONI AM FOST CAMPIONI SUNTEM CAMPIONI VOM FI

PANA VOM MURI Steaua Bucuresti

Virgil17.06.2005 11:13

Bravo padre !

reddog26.06.2005 11:57

Mda, mda... Felicitari pentru titlul. Dar la anul sper ca nu mai aveti pretentii. :wink: