FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Merita I. Rada si V. Badea sa continue la Steaua?

AdrianUltras2529.04.2008 11:26

Am citit azi prin ziare o stire cum ca noul bulibasa de la Rapid, taher, ar fi in discutii cu Steaua pentru 2 jucatori.Iar creditorul Stelei ar fi confirmat cum ca cei 2 sunt Badea si Rada.

Daca Badea a demonstrat ca nu prea are ce cauta la Steaua, nu inteleg care e treaba cu Rada.

Fundasul a demonstrat ca se poate conta pe el.

A venit la echipa cu o zi inainte de inceputul campionatului si a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Stelei tot turul.Si asta desi era obijnuit sa joace intr-un sistem cu 3 aparatori centrali.

Inca de la inceput insa creditorul si-a aratat ura pe care o are fata de acest jucator.Probabil nu a uitat acele poze facute de Rada pentru un calendar pe vremea cand era la echipa de sub pod.

Dar asta nu prea conteaza.Rada a demonstrat ca e un jucator valoros, un om pe care ne putem baza si care a tratat fiecare meci cu seriozitate.

E o prostie sa renuntam la un astfel de jucator.Si e o prostie si mai mare sa aruncam un astfel de jucator in curtea unei posibile rivale la titlu.

La fel am facut si cu Bostina, care s-a dus la caini si a devenit unul dintre cei mai buni pasatori(daca nu omul cu cele mai multe pase decisive) al echipei din groapa.

E foarte pacat ca nu avem un patron care sa stie fotbal.

Sunt mai mult ca sigur ca un om ca Berlusconi i-ar fi dat de mult afara pe cei ca Nicolita sau Badea si ar fi adus si tinut la echipa oameni ca Rada.Si ar mai fi impus si un sistem cu cel putin 2 atacanti ca doar asa le sta bine echipelor mari.

c.ronaldo1729.04.2008 11:34
La fel am facut si cu Bostina, care s-a dus la caini si a devenit unul dintre cei mai buni pasatori(daca nu omul cu cele mai multe pase decisive) al echipei din groapa.

wtf? Bostina nici nu mai prinde banca de rezerve la Dinamo. A dat vreun gol de cand e la catei?

MoWeed29.04.2008 11:40

Rada si-a facut treaba in tur si ar fi meritat sa joace mai mult in retur(macar in momentele in care l-a bagat pe Baciu putea sa-l introduca pe Rada). Nu cred ca ar fi prea buna o eventuala cedare a lui sub pod...dar probabil are ciobanul ceva cu el alta explicatie nu-mi gasesc

Cat despre Badea poate sa-l dea ca anul asta nu a jucat absolut nimic. Si oricum avem atacanti mult mai valorosi ca el in lot. Pacat ca ii folosim ca mijlocasi sau in spatele unicului varf.

@AdrianUltras25

Bostina tare multe a facut sezonul asta.... e cel mai bun pasator in echipa de pe locul 6(asta daca joaca deoarece de la un timp am inteles ca e rezerva)

st_194729.04.2008 11:45
wtf? Bostina nici nu mai prinde banca de rezerve la Dinamo. A dat vreun gol de cand e la catei?

A dat cu Sanatatea Cluj. [:P]

MALDINI_STEAUA29.04.2008 11:47

Badea din partea mea poate sa plece...dar daca va pleca Rada se va face o mare greseala.Eu inca cred ca este nevoie de un jucator ca Rada.Sper sa nu plece de la Steaua , inca nu a terminat ce a inceput aici.

bodanelu29.04.2008 11:50

@AdrianUltras25 nu e problema ca a pozat in revista acea... problema e alta. Rada este jucatorul lu` Gica Popescu, lucru pe care nu`l agreaza ciobanul, nici verii lui.

@MoWeed Rada e jucator de picior stang. Nu poate juca decat fundas central stanga. si in toate meciurile, fundasul schimbat a fost cel dreapta... si ma refer la schimbariile cand a intra in joc Baciu

MoWeed29.04.2008 11:56

@bodanelu

Oricum macar 5-10 minute pe meci putea sa-l bage ce naiba.

Si crede-ma cand a venit il uram din tot sufletul pentru trecutul lui de sub-podar, dar omul si-a facut treaba si a facut-o bine. Merita macar cate 10 minute, sau sa-l mai inlocuiasca pe Ghionea in vreun meci....

Teoria ta cu Gica Popescu e foarte buna. Daca imi amintesc bine in tur chiar se plangea ca i-a dat teapa Hagi cu rudele lui la transferuri(referindu-se la Rada). Dar Gica Popescu nu era asociat cu fratii Becali?

oanna_r3d_and_blu3_4ever29.04.2008 11:59

eu zic ca ar trebui sa ramana aman2 la Steaua...

Rada a demostrat ca shtie fotbal si merita sa fie la Steaua..

Badea a inceput bn la Steaua dar pe parcurs s'a cam dus pe rapa..:| dar poate ishi revine...

bodanelu29.04.2008 12:03

@MoWeed daca Radoi e titular si Ghionea pe banca, prima optiune e Ghionea, apoi Baciu, apoi Rada.

Daca sunt amandoi titulari, prima optiune devine Baciu care, parerea mea, si-a facut datoria ca fundas la Steaua. nu a comentat ca e rezerva, a jucat bine de fiecare data cand i s-a dat ocazia. Mai putin un meciu cu Farul in care a intrat si a produs un penalti.

Nu stiu daca mai e asociat sau nu, dar nu cred ca mai e. Am impresia ca G. Popescu s-a rupt de fratii Becali cand a rupt si Mutu contractul cu ei...

MALDINI_STEAUA29.04.2008 12:09

Adevaru e ca Baciu ma cam surprins cu evolutiile sale ( in bine ma refer ).Ati vazut ce interventii decisive a avut la Craiova , chiar mi-a placut cum a jucat.Totusi sunt de parere ca Rada nu trebuie sa plece , trebuie sa ramana la Steaua.

dangeor29.04.2008 12:19

Din pacate Rada nu prea mai are loc, desi a facut un tur foarte bun. Eu si acum l-as prefera lui Ghionea. Totusi, si Baciu a aratat ca ne putem bizui pe el la nevoie. Cat despre Badea, are nevoie de putina reciclare dupa accidentare.

AdrianUltras2529.04.2008 12:22

c.ronaldo17, MoWeed

e pe locul 6 si datorita paselor lui Bostina.daca nu era mai jos.

si cred ca toti am fi vrut asta. :yes:

Bodanelu

s-ar putea sa ai dreptate la faza cu Gica Popescu.desi nu inteleg de ce ar avea boala pe el.ca doar e prieten cu giovaniiii. si firma lui Popescu e a lui giovaniii.

Dangeor

exista o foarte mare posibilitate ca din vara sa ramanem fara cativa fundasi centrali.

Goian ar putea pleca.la fel si Radoi.totul depinde de euro.

Maldini Steaua

am zis de mult timp ca Baciu e un om pe care se poate conta.e serios si muncitor.merita la Steaua!

bodanelu29.04.2008 12:24

sunt motive se cred ca nu o sa plece Rada, la fel cum sunt motive sa cred ca o sa plece

Goian, la fel ca Dica, cam 100% pleaca dupa europene. Raman fundasii: Radoi, Ghionea, Baciu. Si aici cred ca o sa fie oprit deaorece mai avem nevoie de inca un fundas.

Dar, exista jucatorii tineri care sunt la Buzau: Tudose si Ninu, Al. Iacob, Filip. Daca sezonul viitor se pune baza si pe ei... cred ca Rada si chiar Baciu o sa plece. Daca nu pleaca si Radoi si/sau Ghionea.

AdrianUltras2529.04.2008 12:27

Bodanelu

Tudose e foarte bun.Imi place foarte mult.

tin minte o faza din meciul gloria-dinamooe din tur.bratoo a scapat singur si a bagat o cursa spre poarta buzoiana.Tudose a fugit dupa el si nu numai ca l-a ajuns dar l-a si deposedat in careu foarte curat.nu degeaba a fost ales capitan al gloriei.

andrutziks29.04.2008 13:21

Eu una nu-mi doresc sa plece nici Badea nici Rada.Cred ca sunt 2 fotbalisti foarte importanti pentru Steaua.Badea a mai dat cate un gol.A ajutat foarte mult echipa,de asemenea si Rada.Ar trebui sa fim alaturi de ei si sa ii sustinem ca sa nu plece niciunul de la Steaua.Ar fi pacat ca Rada sa se intoarca din nou la Rapid.Pentru rapidisti ar fi o castigare dar pentru Steaua ar fi o pierdere,deoarece pierde un jucator bun.Nu-i mai incoltiti atat daca chiar sunteti suporteri adevarati. fular-campionii Forza Steaua!!!!

amarel29.04.2008 13:33

Badea daca ar pleca nu ar fi mare paguba, in schimb daca pleaca Goian, si cred ca dupa europene v-a pleca afara undeva, ar trebui pastrat RADA . Mie unul mi-a placut cum a jucat RADA atat cat a jucat !!

MoWeed29.04.2008 13:48
sunt motive se cred ca nu o sa plece Rada, la fel cum sunt motive sa cred ca o sa plece

Goian, la fel ca Dica, cam 100% pleaca dupa europene. Raman fundasii: Radoi, Ghionea, Baciu. Si aici cred ca o sa fie oprit deaorece mai avem nevoie de inca un fundas.

Dar, exista jucatorii tineri care sunt la Buzau: Tudose si Ninu, Al. Iacob, Filip. Daca sezonul viitor se pune baza si pe ei... cred ca Rada si chiar Baciu o sa plece. Daca nu pleaca si Radoi si/sau Ghionea.

Tudose si Iacob sunt foarte buni. Ar fi buni sa fie macar rezerve la echipa mare...

.Ax3L.29.04.2008 19:08

ma parca nul stiti pe cioban rada a fost luat asa de terfeleala pana isi revenea Mirel si Ghionea

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2008 19:25

Rada nu ar trebui dat,omul a jucat bine atata timp cat a facut-o!

glow30.04.2008 08:08

Rada este un jucator extrem de valoros de care vom avea mare nevoie in sezonul urmator fiindca personal cred ca sunt sanse de fff mari ca Goian sa plece dupa Euro, iar in ce-l priveste pe Vali Badea este foarte tehnic, abil si ar trebui sa beneficieze de mai multa incredere ca sa poata arata adevarata lui valoare.

Sunt de parere ca trebuie sa ramana la echipa :excl::thumbsup:

razvan_stelist200730.04.2008 08:28

nu cred ca ar trebui sa plece.ambii sunt jucatori buni,rada in tur a fost impreuna cu Goian de netrecut,iar Badea a dat gol cu uta,cand am avut nevoie de el si a intrat pe final a dat gol sau si-a facut bine treaba.