FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Nu vreau sa mai plec din Romania"

Neaga8809.06.2005 12:24
Steaua / 18.45  

Hagi: Nu vreau să mai plec din Romania

Astazi, in jurul orei 18:25, fostul antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a ateriat la Bucuresti. Simbolul Generatiei de Aur a declarat la sosire că nu mai doreste să plece din Romania. Nu vreau să mai plec din Romania. Îmi doresc foarte mult să ramin acasa Mi-aș dori foarte mult să antrenez Steaua, a afirmat Gheorghe Hagi.

www.gsp.ro

Doamne Ajuta ... si noi ii dorim sa nu mai plece din Romania si sa antreneze pe Steaua ... :) !

George Stan09.06.2005 12:48

Parca ar beni Mourinho...

La fel ca si Laca, Hagi este doar un nume mare in istoria fotbalului romanesc CA JUCATOR.

Ca antrenor... nimic remarcabil.

Sunt sceptic, dar daca vine, o sa ii acord si lui un timp "t". Recunosc ca si atunci cand a venit Zenga mi-am spus ca nu o sa faca mare branza. Chiar imi aduc aminte ca, pentru ca stiam ca va fi numit un nou antrenor, si nu aveam acces la TV, internet etc, am rugat pe cineva sa-mi trimita un sms cu numele viitorului antrenor. Am primit un mesaj simplu: "Zenga", fara nimic altceva, moment in care mi-a venit sa dau cu telefonul de pamant.

Timpul insa a trecut si Zenga a reusit cu Steaua o performanta ce mi-e greu sa cred ca va fi egalata in urmatorii 5 ani de o echipa romaneasca. Asa ca sa asteptam de la Hagi, daca va veni, sa ne duca la fel de mult in UEFA, insa nu fim dezamagiti cand vom constata ca acolo unde ne-a dus Zenga, el nu ne va putea duce.

Neaga8809.06.2005 12:50

ai dreptate .. dar nu se stie niciodata ce se v-a intampla ... ramane de vazut ... !

fanatica09.06.2005 15:48

sa dea domnul sa accepte sa antreze Steaua,pentru ca cu Hagi pe banca Steaua va avea rezultate foarte bune atat in tara cat si in europa!!!

kyd09.06.2005 15:51

Nici eu nu am avut incredere in Zenga,chiar ziceam ca nu avem nici o sansa la titlu dar parerea s-a schimbat in timp.

Sper ca Hagi sa ne duca mai departe decat Zenga iar la anul sa plece si sa vina Laca care sa ne duca si mai departe decat Hagi si Zenga la un loc.

Virgil10.06.2005 02:05

Nu am nici eu foarte mare incredere in experienta sa,dar am incredere in seriozitatea,in vointa,in puterea de munca,in inspiratia,in autoritatea,in iubirea sa pentru Steaua.

E un antrenor tanar,dornic de afirmare,care in plus a jucat la Steaua si s-a declarat stelist 200%.

Un gand imi vine in minte,dar il sterg repede cu un burete imaginar.E posibil ca Hagi sa faca jocurile lui Giovanni,daca acesta va deveni presedinte la Dinamo?

Pentru ca nu uit ca nimeni din cercul de prieteni ai impresarului nu a fost de acord ca Gica sa semneze cu cea mai titrata echipa a fotbalului romanesc.Si Hagi e pe cale sa semneze totusi.

Iese cam nashpa ce am gandit.Ar insemna ca lui Hagi i-ar curge sange de tradator si de razbunator prin vene.Sa-l tradeze si sa se razbune pe Gigi,cu care a fost oricum certat si sa-l ajute pe Giovanni?Ar putea fi vreodata Hagi,calul troian din curtea Stelei?

E posibil orice,dar eu sper ca nu.

Daca vii la Steaua,

Hagi FII

Primul jucator pe care ar dori sa-l transfere la Steaua,daca pretul va fi accesibil,este varful ecuadorian in varsta de 31 de ani,188 cm,jucator la Barcelona Guayaquil,puternic si experimentat,autorul unui gol din cele doua cu care Ecuador a invins Argentina zilele trecute.

Incep sa visez frumos.

Neaga8810.06.2005 04:17

"VREAU L

Destins. Zimbitor. La bratul sotiei. Îmbracat sport, cu pantaloni subtiri si un tricou lejer in dungi. Nebarbierit. Asa a revenit ieri Hagi in Romania după vacanta petrecută in Spania. Primele cuvinte la iesirea din aeroport: "sunt acasa Ce bine mă simt aici!". A pacalit fară să vrea ziaristii, iesind pe o altă poarta Vazindu-i fugind spre el, a inceput să rida "Stati linstiti, că vă astept.Spuneti-mi cum să stau, nu e nici o grabă". Nu s-a enervat la nici o intrebare si a incercat de multe ori să glumeasca La final, a iesit din aeroport, dar nu-și mai gasea sotia. "Unde sinteti, mai? Să mă fi lasat singur aici? Nici o problema acum sunt printre romanii mei", a zis, după care un BMW 740, condus de prietenul sau Darius a parcat in dreptul lui. Pe bancheta din spate statea sotia, imbracată intr-un costum alb, si care tinea in brate un buchet mare de flori.

Nu contează dacă Steaua ia sau nu titlul

Prima intrebare pentru Hagi. Vei semna cu Steaua? "Mă tenteaza vreau si mi-ar placea la Steaua. Asta stiu in momentul de față. Pot să ramin, dar pot să si plec din nou afara desi nu prea mi-aș mai dori". Încearcă să fie discret cind vorbeste de Steaua, dar nu reuseste: "Un club important cum e Steaua e tentant pentru oricine, nu numai pentru Hagi. Vom vedea ce va fi, depinde de negocieri. Nu vreau să avansez prea multe, pentru că la Galatasaray nu m-am uitat pe contract si am avut de suferit".

Cind aude că Lacatuș a declarat că ar antrena si gratis in Ghencea, face un pas inapoi: "E opinia lui Marius, dar nu e chiar asa". E ferm in privinta sfatului pe care i l-a dat Gică Popescu, acela de a antrena tot in strainatate: "Nu ascult pe nimeni, sunt matur, decizia eu o voi lua". Și incheie subiectul asa cum a inceput. Cu cuvinte mari: "În decizia mea nu va conta dacă Steaua va lua titlul sau nu. Steaua a fost, este si va fi un club prea mare ca să mă cramponez acum de cîștigarea unui trofeu".

www.gsp.ro

Briliantro10.06.2005 07:31

In primul rand Hagi are un caracter puternic si este poate singurul antrenor care ar putea sa ii mai domoleasca excesul de zel al lui JJ. Plus ca amandoi sunt machidoni, deci se inteleg altfel si pe deasupra Hagi e nasul lui Becali. Daca mergem pe principiul ca nasul ii e credincios finului (vezi Radoi - Becali) :wink: As putea spune ca totul va fi excelent.

In afara de caracter Hagi aduce cu el o imagine nepretuita Stelei, imagine care numai Zenga a mai lasat-o in Europa. Dar de data asta Hagi impune respect si in Romania.

Deci... BINE AI VENIT Gica !!!

Adi10.06.2005 15:19

Eu am inteles ca e posibil ca Hagi sa conditioneze venirea la Steaua de cistigarea titlului.....

Oricum daca vine la meci in atmosfera de pe Ghencea nu are cum sa renunte.

Dansan14.06.2005 03:13
Un gand imi vine in minte,dar il sterg repede cu un burete imaginar.E posibil ca Hagi sa faca jocurile lui Giovanni,daca acesta va deveni presedinte la Dinamo?

Pentru ca nu uit ca nimeni din cercul de prieteni ai impresarului nu a fost de acord ca Gica sa semneze cu cea mai titrata echipa a fotbalului romanesc.Si Hagi e pe cale sa semneze totusi.

Iese cam nashpa ce am gandit.Ar insemna ca lui Hagi i-ar curge sange de tradator si de razbunator prin vene.Sa-l tradeze si sa se razbune pe Gigi,cu care a fost oricum certat si sa-l ajute pe Giovanni?Ar putea fi vreodata Hagi,calul troian din curtea Stelei?

Na! ca avusesi dreptate! :x

Virgil14.06.2005 05:29

Din fericire ! Mai bine mai devreme decat prea tarziu ! :lol: