Nu am nici eu foarte mare incredere in experienta sa,dar am incredere in seriozitatea,in vointa,in puterea de munca,in inspiratia,in autoritatea,in iubirea sa pentru Steaua.
E un antrenor tanar,dornic de afirmare,care in plus a jucat la Steaua si s-a declarat stelist 200%.
Un gand imi vine in minte,dar il sterg repede cu un burete imaginar.E posibil ca Hagi sa faca jocurile lui Giovanni,daca acesta va deveni presedinte la Dinamo?
Pentru ca nu uit ca nimeni din cercul de prieteni ai impresarului nu a fost de acord ca Gica sa semneze cu cea mai titrata echipa a fotbalului romanesc.Si Hagi e pe cale sa semneze totusi.
Iese cam nashpa ce am gandit.Ar insemna ca lui Hagi i-ar curge sange de tradator si de razbunator prin vene.Sa-l tradeze si sa se razbune pe Gigi,cu care a fost oricum certat si sa-l ajute pe Giovanni?Ar putea fi vreodata Hagi,calul troian din curtea Stelei?
E posibil orice,dar eu sper ca nu.
Daca vii la Steaua,
Hagi FII
Primul jucator pe care ar dori sa-l transfere la Steaua,daca pretul va fi accesibil,este varful ecuadorian in varsta de 31 de ani,188 cm,jucator la Barcelona Guayaquil,puternic si experimentat,autorul unui gol din cele doua cu care Ecuador a invins Argentina zilele trecute.
Incep sa visez frumos.