FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ar trebui Dorinel sa se retraga de la Nationala?

Adi09.06.2005 08:04

Eu cred ca DA. Si-a facut datoria pe deplin pentru Rominia. Ce vina are el ca nu mai exista valori care sa-i calce pe urme? Daca tot nu avem valori, poate ar trebui si Hagi, Popescu, Petrescu sa incalte din nou ghetele ca sa ajute la formarea unei noi Nationale? Nu e corect ca el sa stea intre copii de 20-25 de ani, sa-si dea viata pe teren, in timp ce ei umbla la stiptease si apoi sa-i arunce tot noroiul in cap( meciul cu danemarca), ca mai apoi sa-l roage sa ramina. El nu e obligat sa ia parte la insuccesele noii generatii "mai valoroasa decit cea anterioara". Dorinel nu trebuie sa sufere fiindca Contra, Pancu si altii dorm pe teren si scapa 8 din 10 goluri din faze fixe. El nu merita asa ceva.

Apoi, din respect pentru Hagi ar trebui sa se opreasca la 124 de selectii.

Inca un an la Steaua si ajunge: ai familie ai copii, ti-ai facut datoria.

Neaga8809.06.2005 10:00

lol ... dupa parerea mea nu trebuie sa se retraga ... mai ales ca dupa cum a zis .. .se simte in stare sa mai joace !

Gaby09.06.2005 10:11

Recordurile sunt facute sa fie intrecute. Iar Dorinel poate sa-l intreaca pe Hagi la numarul de selectii. Nu este nici o blasfemie la adresa acestuia. Pur si simplu, Dorinel a jucat (si joaca) pana la o varsta mai inaintata decat Hagi.

Virgil09.06.2005 10:35

Sa se retraga Dorinel?In nici un caz.Trebuie sa fii nebun sa nu convoci la nationala jucatorul care-si da si sufletul pentru echipa.Si Piturca nu e nebun.Dorinel va juca si va depasi recordul lui Hagi.Ce?Acest record e sacru?

Dorinel il va depasi pe merit si nu pentru ca asa vrea cineva.

Dorinele stiu ca il respecti pe Hagi,dar daca te respecti pe tine,DEPASESTE-L!

elvis09.06.2005 12:34

NU!

Da clasa oricui, poate contribui la reconstructia Nationalei, iar de recordul lui Hagi mi se rupe!

Hai Steaua!

George Stan09.06.2005 12:57

In mod normal DA. Nu mai are viteza, nu mai poate face ce facea in 94.

Numai ca la noi nu este o situatie normala. Suntem in asa o criza de valori incat efectiv Dorinel e cel mai bun jucator de pe teren meci de meci. Nu tine ocupat locul nimanui, e la nationala pe munca si valoarea sa si pe aceste criterii poate sa ramana cat o sa-l tina picioarele.

MUNTI! MUNTI! MUNTI!

fanatica09.06.2005 15:44

eu cred ca decizia ii apartine in totalitate!daca el se simte in stare sa mai joace atat la Steaua cat si la nationala,de ce nu ar mai juca!cu sigurnata ca vom mai avea nevoie de el la nationala,pentru ca el e singurul jucator care face diferenta pe teren,si in plus e singura noastra legatura cu generatia de aur!

e un adevarat jucator de valoare,de la nationala,care ii invata pe "pustii"de 17 milioane de dolari de la roma si juve,fotbal!!!

daca el va decide sa ramana,si se pare ca asta si vrea,noi vom fi bucuirosi sa-l sustinem pe stadion si sa-i aplaudam la scena deschisa evolutiile de adevarata clasa!!!

basty_goofy14.06.2005 02:41

'Io' cred ca Munti n-ar trebui sa se retraga de la nationala. De ce ? Hagi a fost un jucator bun, cel mai bun, dar Munti are acesta forta de a juca la varsta mai 'inaintata'. De ce se sperie lumea de intrecerea recordului lui Hagi ? Eu zic ca recordurile sun' facute ca sa fie intrecute. Hagi a fost cel mai bun jucator, Munti cel mai longeviv. Nu-i vina lui ca Dorinel ca Hagi n-a mai jucat... Odata si odata si recordul lui Munti va fi batut, iar nimeni nu o sa-i ceara acelui jucator in cauza sa se opreasca !!! :D