FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali nu mai e patron !

Virgil08.06.2005 16:32

Gigi nu mai vrea sa fie raspunzator pentru operatiile financiare ale clubului.Actualul proprietar al clubului va ramane cu 20% din Steaua,devenind doar un simplu actionar,cu mai putine procente decat omul de afaceri George Gaita.

Incepand de ieri,latifundiarul a cedat o parte din actiuni nepotilor sai.De mai mult de o luna de zile,la birourile clubului din hotelul "Marriott" au inceput sa soseasca tot mai des controale financiare de la institutiile abilitate.Acestea existau si inainte si se faceau periodic,insa,in ultimele saptamani inspectiile au devenit zilnice,spre disperarea patronului Ciobanul,dar si a angajatilor care se ocupa de latura administrativa.

Repartizarea numarului de actiuni pe detinatori este urmatoarea : 39% nepotii lui Becali,26% George Gaita,20% Ciobanul,15% Tea Sponte.

www.totalsport.ro

ADRIAN PACURAR08.06.2005 16:38

si catusele se aud zornaind , asta e una din probleme , omul nu doreste sa riste parnaia...

Virgil09.06.2005 07:02

Lucian Becali are 35%

In urma renuntarii lui Ciobanul la 19% din actiunile pe care le avea la club, structura actionariatului arata astfel: Lucian Becali detine 35%, Vasile Geambazi, 34 % (ambii nepotii lui Gigi), George Gaita, 26%, Victor Piturca, 4% si Ciobanul, 1%.

Piti mai are procentele alea, dar o sa le vinda si el in curind, a spus latifundiarul din Pipera.

2005/6/9 1:40:00

www.totalsport.ro

ADRIAN PACURAR09.06.2005 07:09

s-a saturat de lupte cu toata lumea , se teme mult ca acum unii ii vor batul in coada si cu legea uneori nu te joci si din cauza asta , nea Gigi s-a retras...

Padrese09.06.2005 07:23

Nu se lupta cu nimeni ci ataca el pe toata lumea, nu va mai luati dupa paranoia lui.

Iar faza cu actiunile ma face din nou sa fiu trist pt ceea ce a ajuns clubul, ca un cioban sa faca el smecherii cum vrea pentru a nu ajunge la inchisoare.

Adi09.06.2005 07:43

Eu unul sunt din ce in ce mai sigur ca Gigi va trece pe la PNA, cel putin pentru 24 de ore ca Sechelariu, dar daca va sta la rece vreo 5-10 ani noi Steaua ca facem???? O sa fim condusi de nepotii lui Becali???? Si de unde vor veni banii? Ca daca ajunge Gigi la inchisoare,nu mai vedem nici un leu de la el, iar pe nepotii lui in doare in cot de Steaua........ O sa ajungem si noi ca Craiova???

Padrese09.06.2005 08:31

Doamne ce facem dak intra Jiji la puscarie?

Nu o sa ne desfiintam, vor veni oameni cu bani care sa investeasca in Steaua de asta sa fiti siguri pt ca Steaua aduce imagine mai mult decat oricare club din Romania.

Adi09.06.2005 08:37

Problema e ca Steaua va fi atunci a nepotilor lui Becali si nu cred ca ei vor renunta atit de usor la echipa.

Virgil09.06.2005 10:38

Din spatele lor,tot Gigi va conduce.

fanatica09.06.2005 15:51

eu una nu cred ca Becali a renuntat la Steaua!

chiar daca majoritatea actiunilor apartin nepotilor lui Becali,tot el conduce in umbra!

si daca e asa cum spuneti voi ca vrea sa scape de PNA,sunt sigura ca dupa ce nu va mai avea orice problema legala va prelua din nou Steaua!!!orium e bine ca tot al are banii!

dar eu tot nu cred!!!

Virgil10.06.2005 01:45

Cine zice ca a renuntat ? Mai are 1%.