Egalul cu Poli nu a fost doar un dus rece, iar impactul lui psihologic merge mult mai departe de semnificatia de sfarsit al lungului sir de victorii al nostru...
E vorba de mult mai mult de atat.
Pentru ca desi ramanem pe primul loc gratie rezultatelor directe am pierdut statutul de favoriti.
Puteti sa fiti sau nu de acord, dar asta e.
Pentru ca doua deplasari la Craiova si Dinamo inseamna cu totul altceva decat una la Mioveni si un meci acasa cu Gloria Bistrita.
Si sunt convins ca inclusiv Laca si baietii nostri stiu asta.
Dar, pentru ca exista un mare DAR, la urma urmei toate astea n-au nici o importanta.
Lacatus si baietii nu trebuie sa se gandeasca deloc la asta acum.
Tot ceea ce conteaza acum e ca Marius sa incerce sa faca cea mai buna echipa.
Iar cei care vor avea sansa sa joace sa demonstreze ca inteleg ce inseamna onoarea de a purta tricoul Stelei.
Atat. Vorba lui Marin Moraru: In fond nu-i nici o scofala.
Pentru ca oricat ne-am dori cu totii titlul anul asta, oricat ne-ar durea ca i-am oferit prilejul Marelui Alb Penal de pe Bega sa dea lectii de moralitate, oricat ne-ar enerva declaratiile cretinoide ale oligofrenului ginere al Marelui Blond (de data asta fara nici un fel de ironie), trebuie sa intelegem ca mai mult nu putem pretinde.
Mai mult de atat nu putem pretinde de la Marius si de la baieti.
Insa Marius si baietii trebuie sa inteleaga ca au o responsabilitate imensa.
Nu aceea de castiga titlul. Tocmai ce-am precizat ca ar fi absurd sa le pretindem rezultate determinate in cazul unei obligatii de diligente.
Nu.
Ci aceea de a demonstra ca merita sa joace iar in Liga Campionilor. De a demonstra ca inteleg ca locul doi nu e pentru Steaua.
Au responsabilitatea de a arata ca noi stelistii ne implinim destinul pana la capat. Ca altii, si nu noi, se ineaca precum tiganul la mal...
E responabilitatea pe care o au nu doar fata de noi suporterii mai vechi sau mai noi.
Ci mai ales pentru copiii aia care bat mingea in curtea scolii imbracati in tricouri pe care scrie Goian, Banel sau Radoi...
Pana la urma e foarte simplu.
Jucati pentru glorie si pentru istorie. Dati totul si veti primi totul.
Si asta chiar daca nu veti castiga un titlu in care, sincer vorbind, multi dintre noi incetaseram sa mai credem la un moment dat.
Forza Steaua! Mandru ca sunt stelist!
the quiet romanian
P.S. Va doresc tuturor un Paste fericit alaturi de cei dragi!