FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu dati banii la Dinamo (CanCan)!

fcsteaua.ro24.04.2008 21:48

Sfat. AISS trimite mailuri si le cere fanilor echipei din Ghencea sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre asociatia suporterilor

Nebunia depunerii de fise fiscale e in toi si va tine pana pe 15 mai. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) explica destinatarilor mesajelor pe emailuri ca "Dinamo Bucuresti este finantata de statul roman. Fara banii contribuabililor romani, clubul Dinamo ar avea mai multe plati de facut pentru ingrijirea stadionului, pentru mentinerea bazelor sportive etc. Ai posibilitatea de a hotari destinatia a 2% din cei 16% opriti de statul roman ca impozit pe venit. Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre culori, catre pasiune, catre Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti", explica scrisoarea.

In continuare, AISS explica traseul ce trebuie urmat pentru ca banii sa ajunga la ei. In finalul epistolei, este aratata destinatia banilor: "Raspunsul este simplu: asociatia ii foloseste in aceleasi scopuri in care isi foloseste fondurile, precum ar fi: deplasarea la Praga a 100 de suporteri, umplerea tribunei a doua cu 2.000 steaguri la meciul cu Dinamo, sarbatorirea la Preoteasa a 60 de ani de Stelism", explica pe larg conducatorii asociatiei.

Detalii aici:

www.AISS.ro

LARI24.04.2008 22:54

Una din doua: ori le-ati trimis si lor mail, ori sunt si ei inregistrati pe site... Oricum, mi se pare tare faza!

Desi stiam ca cei doi redactori de la sectia sport de la ziaru' asta erau rapidisti... Oricum, e de bine!

Bravo atat pentru initiativa cu 2%, cat si pentru faptul ca aceasta a ajuns stire! EXCELENT!

Tupac Amaru25.04.2008 05:32

Problema e mult mai simpla. Daca Dinamo e finantata de statul roman (adica de noi), atunci trebuie, pur si simplu, desfiintata. Fara prea multe vorbe!

coco_jr25.04.2008 06:01

E posibil sa ma insel dar dupa cate stiu eu nici Dinamo, ca si Steaua,(sectia de fotbal) nu mai primeste bani de la minister.

makaan25.04.2008 06:12
E posibil sa ma insel dar dupa cate stiu eu nici Dinamo, ca si Steaua,(sectia de fotbal) nu mai primeste bani de la minister.

Te inseli...la dinamu inca mai vin bani de la ministerul militiei

coco_jr25.04.2008 06:19
Te inseli...la dinamu inca mai vin bani de la ministerul militiei

Pai daca e asa, conform regulilor fifa Dinamo ar trebui sa joace in divizia D pentru ca un club departamentar nu poate juca intr-o Liga profesionista.

greco25.04.2008 08:20

Hai sã vã spun o poveste... în 2004 (cred), CS Dinamo, clubul miliției, și-a fãcut din bani publici instalația de nocturnã la stadionul din ªos. ªtefan cel Mare. Cine a profitat pânã la urmã cel mai mult de acea nocturnã? FC Dinamo? De ce? Pentru cã și-ar fi fãcut oricum nocturnã din fonduri proprii, dacã n-ar fi existat darnicul stat român.

Așa cã nu vã grãbiți sã explicați cum albul e negru și negrul e alb, pentru cã Dinamo bagã în continuare adânc mâna în buzunarul contribuabilului.

DOUBLE25.04.2008 08:45

Deja trimisi 2% la AISS. :) A meritat sa stau la coada , pentru ca Nordul si Sudul sa arate asa cum se cuvine. Salutare tuturor !

MoWeed25.04.2008 09:14

Toate cheltuielile legate de stadion sunt suportate de ministerul de interne.

sorinf25.04.2008 10:59

articolul e penibil

NU DATI BANI LA Dinamo!!!!!!!!!111

E SUPER COMUNIST

pe bune

cred ca e cel mai prost publicat vreodata pe site ul acesta

sorry da asa cred

oricum eu demult cerusem aceste detalii mai de mult

dupa calculele mele o sa revina vreo 400-500 ron de la mine

nu e mult da e ceva

sfatuiesc pe toata lumea

nu aveti de pierdut decat 20 de min la admin financiara

AISS merita macar atat

la cate fac baietii e ok

nu pot insa sa nu remarc din nou penibilitatea articolului

FORZA Steaua

Living_Dead_Stripper25.04.2008 19:50

Domnu' Borcea n-ai aflat,

Ca de NOI esti finantat ?

La vara ne consultam,

Sa vedem ce transferam... ;-)

joitaru25.04.2008 22:48

Suoer tare ideea. Marti completez fis.

PASTE FERICIT TUTUROR!!!

w3bmaster26.04.2008 17:41

Mdea nici nu ma mira in fine

Forza Steaua

stelista no. 128.04.2008 22:08

Spurcatii draq ...... numai de pe banii nostri nu si-au mai platit impozitele x(