Propun ca fiecare dintre voi sa posteze o poza ca sa ne cunoastem mai bine! FARA RUSINE INDIFERENT CA SUNTETI 15 ani sau 40 ani!
Propun ca fiecare dintre voi sa posteze o poza ca sa ne cunoastem mai bine! FARA RUSINE INDIFERENT CA SUNTETI 15 ani sau 40 ani!
corect ... io am avut poza ... dar am fost sfatuit sa o scot si mi-am dat seama ca nu e bine ... ! varsta : 17 ani !
he..he..he.. de la Toronto e usor ! :lol:
Adaug acum - varsta : aproape 21.
De ce nu postati pozele? Sa nu-mi ziceti ca va e frica! he..he...he 8)
promit ca am sa incerc sa postez o poza
:lol:
Nu cred ca vreti poza mea, sunt prea alb-rosu sa ma suportati zilnic. Iar varsta...Secret.
Varsta 24 ani.
Toronto, dar nu ar fi mai bine, sa ne dam si adresa si nr. de telefon; si ca sa fim cat mai exacti si unde stam pe stadion.
Nu cumva vrei sa dau si adresa unde stau sa ma cautati? :wink: Sau sa va spun unde stau cand vin prin Stefan cel Mare?
18 ani , prefer sa nu pun poza din motive de securitate
. Am ceva probleme cu lupii din Ploiesti .
Multi inainte. Mai traiesc lupii din Ploiesti? Credeam ca nu. Ce ai patit cu ei? I-ai calcat pe coada?
Ehh ce sa patesc , sunt stelist in orasul lor galben-albastru , doar atat. De aproape un an ma cauta ![]()
Nu stiu sa atasez poza!!! ![]()
Of saracutul de tine. Salveaza-ti poza pe comp si apoi intra in profilul tau, jos unde scrie "Upload Avatar from your machine", da-i browse si cred ca acum te descurci...Fii insa atent si la marimea imaginii (la pixeli ma refer).
Ehh ce sa patesc , sunt stelist in orasul lor galben-albastru , doar atat. De aproape un an ma cauta![]()
am avut si eu probleme cu lupii.. a iesit o incaierare pe toata cinstea ... am luat niste pumni si picioare .... dar am pus mana si eu pe unul si mi-am scos parleala
bai, voi chiar n-aveti altceva mai bun de facut? vreti sa va vedeti in poze sa va cunoaste-ti mai bine, vedeti pana unde ajunge-ti, sa nu va "dati la fund'
)))
Misha tu nu pui poza ? ![]()
Misha nu-mi spune ca si tie iti este frica sa pui poza pe forum???
Misha tu nu pui poza ?![]()
Grinch asa arati tu? Ca si Gollum? :wink:
cand o sa puneti si voi poze...o sa pun si eu :twisted:
Misha tu nu pui poza ?![]()
Grinch asa arati tu? Ca si Gollum? :wink:
Eu arat ca si Grinch ma
Poza? Altadata! Varsta - 36.
Eu am aproape 21 de ani...dar nu voi pune poza pe forum deoarece nu cred ca intereseaza pe cineva fata mea...in rest numai bine...ceea ce conteaza cel mai mult ce simti pentru echipa nu o poza...
Hai da-o naibii de treaba! Chiar asa va este frica? :lol:
nu este de frica toronto!!!! dar chiar nu-i vad sensul!!! sa ma cunoasca lumea pe strada: uite ala e golan la Steaua samd.sa ma pandeasca cainii la scara blocului sa-mi fure fularu...tu stai in toronto lumea este pasnica acolo, in ro nu prea!!!!!
De aia ti-e tie frica Radule? Sa nu te molesteze dinamovistii? Nici chiar asa. Eu umblu prin Timisoara imbracat in tricoul cu Dinamo sau, iarna mai ales, cu fularul cu Dinamo, si inca traiesc...