FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce-si doresc stelistii mai mult.

Virgil06.06.2005 04:58

Pe home site se afla pusa urmatoarea intrebare pentru amatorii de vot :

Ce-si doresc stelistii mai mult ? O victorie a Romaniei in meciul cu Olanda sau o victorie a Stelei in meciul cu Poli ?

82% au votat pentru victoria Stelei.

E clar ca cei care au votat pentru diferenta de 18% in favoarea Romaniei in meciul cu Olanda,sunt orice altceva,numai stelisti nu.

FANATIK RED-BLUE06.06.2005 19:14

Iubirea pentru Steaua inainte de toate.

FORZA Steaua, VINCI PER NOI!!!

ionut34507.06.2005 09:56

Cred ca erau si stelisti care doreau ca Romania sa bata Olanda, dar probabil s-au gandit atunci cand au votat ca Romania n-are oricum nici o sansa in fata Olandei. :evil:

fanatica07.06.2005 14:05

era normal ca majoritatea sa voteze pentru victoria Stelei,dar trebuie sa recunoastem ca si soarta nationalei ne intereseaza!pana la urma daca am demosntrat cu fotbalul intern ca se poate,trebuia sa demonstram si cu nationala;poate de asta au fost ci cativa care au preferat victoria Romania in olanda!

SSK07.06.2005 18:26

Si eu am votat pentru victoria Stelei, dar mi-ar fi foarte greu sa spun ca iubesc Steaua mai mult decat Romania. Comparatia oricum este aiurea.

Eu unul am gandit astfel :

1. Romania nu o sa bata

2. Romania si daca bate mai mult se amageste, ca nu ajunge la Mondiale

3. pentru Steaua, e un meci de "acum ori niciodata"

Initial, am votat si gandindu-ma ca daca Romania pierde, poate se schimba ceva "la varf" acolo si avem vreo sansa in viitor... Recunosc ca daca as sti ca in cazul unui esec sambata Becali pleaca, as renunta bucuros la titlu ! Dar daca tot stiu ca nu pleaca, asta e...o sa iesim campioni ! :twisted: 8) :twisted:

Adi08.06.2005 05:15

Sincer sa fiu meciurile cu Olanda si Armenia imi dau fiori: Ma gindesc cu groaza ca e posbil sa se accidenteze cineva dintre stelisti si noi simbata ce facem? S-au accidentat Radoi si Dumitru. Radoi oricum era suspendat si nu-i mare pierdere, dar Dumitru este o pierdere grea, apoi mai este si Dorinel care trebuie sa joace pentru toti. Va juca si cu Armenia si ma tem sa nu fie prea obosit pentru simbata. Sper ca Piti sa nu-l foloseasca deloc, mai ales ca Petre si Niculescu au plecat acasa fiindca "s-au accidentat".