FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce-mi doresc de la finalul de campionat

fcsteaua.ro21.04.2008 23:16

1. Titlul. Oricât de urât sau de cinic ar suna, trebuie sã fiu sincer. Nu vreau meciuri aranjate, nu vreau arbitri care sã ne ajute și nici victorie cu orice preț, dar în fiecare din cele 360 de minute rãmase de jucat principalul lucru la care mã voi gândi va fi titlul cu numãrul 24. Am spus-o chiar eu de atâtea ori, sunt lucruri care ar trebui sã ne preocupe mai mult decât sã învingem, și totuși...

Patru victorii, trei victorii și un egal, o înfrângere a noastrã și un egal al clujenilor... conteazã mai puțin. Sã fim pe primul loc când se terminã, mai clar de atât n-am ce sã zic. Reflecțiile despre valorile sportului le las pentru pauza competiționalã; cu patru etape înainte de final nu sunt în stare de ele.

2. O victorie zdrobitoare în ªtefan cel Mare. Un prieten îmi spunea acum câțiva ani, când Dinamo mergea la fel de prost, cã acest club e ca un gândac. Pânã nu l-ai strivit, poți fi sigur cã n-a murit. N-are rost sã ne îmbãtãm cu apã rece. ªtim toți cã degringolada de acolo e trecãtoare, și cã într-un fel sau altul vor redeveni o forțã, cel puțin pe plan intern.

Pânã atunci, profitând de situația curentã, îmi doresc un scor care sã amuțeascã tribunele așa cum a fãcut-o bricheta din Giulești când s-a lovit de capul lui Deaconu. Dupã atâta zgomot de fond, e nevoie ca Steaua sã le închidã gura adversarilor printr-o prestație convingãtoare și spectaculoasã.

3. Cât mai puține zlãtãrii ale suporterilor, indiferent de culori. Se poate sã nu mai auzim de cuțite, de asalturi în tramvaie și de alte asemenea acte de vitejie? Am criticat legea lui Dragomir (pentru cã era de criticat), am condamnat presa de multe ori nedreaptã, dar sã nu uitãm sã dovedim lucrurile pe care le susținem. Cã între suporter și infractor nu trebuie sã se punã semnul de egalitate.

Am auzit cã Nuțu Cãmãtaru s-a remarcat în pușcãrie prin activitãți culturale și sportive. Le urez tuturor Sandokanilor de stadion aceleași frumoase realizãri, dupã gratii.

Oare visez frumos? Mã întreb câte dorințe mi se vor îndeplini...

www.GRECO.ro

ENDer22.04.2008 00:23

Primele doua sunt realizabile, cu a treia cam greu^^

yo_marius22.04.2008 04:19

Titlul, da!

Victorie la Dinamo, da! (nu cred insa ca va fi una zdrobitoare)

Civilizarea "sandokanilor" (ce termen... cuprinzator si potrivit), nu!

nemilosul22.04.2008 05:28

eu as mai adauga :

-excluderea lui Nicolita si Lovin din lot

-intrevederi saptamanale intre Lacatus si un antrenor adevarat in care acesta din urma sa il "mediteze" pe Lacatus in ale fotbalului

CaTaLiNsm StElIsTu22.04.2008 06:17

Si eu cred ca pe Timisoreni si pe Dinamovisti,sau daca nu una din astea 2,ii papam cu fulgi cu tot.Dinamo e la pamant si si ingropata pana la jumate,inafara de Lobont nu prea mai da semne de viata nici unul,pana si Dinu sa dus de rusinea ce se abate pe-acolo..

MoWeed22.04.2008 06:46

Ce ar putea fi mai frumos decat titlul 24 dupa o victorie in groapa de gunoi a Bucurestiului?

revivo22.04.2008 07:11

Pacat ca bucuria noastra pentru acestui titlu va fi umbrita de bucuria ciobanului pe care suntem obligati sa o suportam.

Oricum, dragostea mea pentru Lacatus e mai mare decat ura impotriva ciobanului.

Pentru Lacatus imi doresc acest titlu mai mult decat oricare altul din cele 23.

ariven2122.04.2008 07:30

Din punct de vedere strict sportiv, acest sezon a fost unul frumos, pentru ca, am reusit sa remontam acea diferenta enorma la un moment dat a celor de la Cluj. e un motiv cu care eu unul ma mandresc, pentru ca am reusit ceea ce doar englezii si nemtii fac, sa creada pana in ultima clipa. Moral noi vom fi campioni, repet, din punct de vedere strict sportiv, tocmai pentru ca am reusit sa surmontam acea diferenta. Tocmai pentru ca am sperat cand altii ne dadeau invinsi fara drept de apel.

Ce imi doresc acum este sa castigam titlul 24. Si imi doresc sa nu facem un meci urat ultima etapa...Ba chiar sper sa castiga titlul acolo pe terenul lor...asta ar fi inca o umilinta pentru ei.

ASALT SPRE 24. Ultimele batalii...Timisoara, Craiova, javrele, Buzaul.

predatorpulse722.04.2008 07:32

Primele 2 obiective sunt realizabile,cu sanse mari de reusita daca baietii vor ramane concentrati si vor fi ceva mai inspirati in fata portii. Cat despre anumiti giboni de pe stadioane ei nu vor fi putea fi civilizati decat prin legi,insa legi rationale nu prostia lui mitica in care trebuie sa vii la stadion in chiloti si sa iti mananci semintele ca sa nu te ia mascatii in vizor. Cu o lege care sa se gandeasca si la suporteri, sandokanii pot fi controlati, de fapt daca au sange in ei acesti sandokani ar trebui sa urmareasca modelul englez si sa-si formeze un grup de hooligans si sa se intalnesca undeva si sa se bata.

Cautam ceva la TV acu' cateva zile si ii vad fata lui Borcea. Am stat 2 minute sa vad ce zice si vedeam cat de amarat este,va spun sincer ca abia astept sa-l vad dupa meciul nostru din groapa cand o sa planga(din nou) alaturi de turculet si celilati 7 pitici ce baga bani in pechinezi.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

ssinpadureacualune22.04.2008 08:16

Daca la sfarsit diferenta o vor face punctele de la comisie satisfactia mea va fi pe jumatate.Nu va fi un titlu complet.

Pe caini ii batem sigur,nu stiu cat de rau,dar ii batem.

Scandalurile,abia au inceput,pana la finalul campionatului vor fi meci de meci.

Imi doresc titlul castigat la 4 puncte diferenta minim.Asa va fi o satisfactie maxima!

zzip22.04.2008 08:53

1 si 2 ar fi de ajuns :))

cristian01422.04.2008 09:05

Ca multi altii si eu imi doresc din tot sufletul titlul cu numarul 24. De ce ? Pentru ca in ciuda unui sezon zbuciumat, atat pe plan intern, cat si in plan extern, la nivel de jucatori (oarecum), dar mai ales la nivel de conducere, Steaua si suporterii ei merita acest campionat.

Ah si daca s-ar putea sa fim campioni matematic in Stefan Cel Mare, ar fi cu adevarat ceva extraordinar. :yeahh:

morosanu'22.04.2008 09:11

nici eu nu vreau meciuri castigate prin alte mijloace decat cele fotbalistice,dar cand vad ca altii(Cluj,anul asta) sant ajutati la greu,echipe furate fatis dar fara pagubiti cerandu-si dreptatea vehement,atunci se schimba placa... si ma intereseaza mai putin ca am marcat din off-side,cu mana sau in min 215!!! un campionat nu se castiga doar pe teren nici macar in campionatele tari,darmite in romanica...

grizzly22.04.2008 09:24

eu pun pe primul loc o victorie in cusca cainilor. una usturatoare. si pe urma mai vedem si cu restul.

w3bmaster22.04.2008 09:35

Simplu 24 si castrarea maidanezilor ar fi perfect

Forza Steaua

I.N.Money22.04.2008 10:27

Deja se fac 4 ani de cand nu am mai obtinut o victorie in Groapa si cred ca ar fi cazul , oare ce ar fi mai frumos decat Steaua sa devina campioana matematic dupa o victorie pe terenul lor ? Sa ii vedem pentru a "n" a oara umiliti in fata noastra ?

Titlul 24 trebuie sa il obtinem , s-au intamplat deja mult prea multe in aceasta primavara si cred ca impreuna cu al 24 lea titlul le-am inchide gura acestor parveniti care traiesc pentru a respira acelasi aer cu Steaua .

DT22.04.2008 10:54

un articol neasteptat si deosebit, felicitari autorului!

ultrasi, nu huligani!

maye22.04.2008 13:03

24 si victoria cu 3 diferente in groapa de gunoi...

FORZA Steaua fular-campionii

DOUBLE22.04.2008 13:36

@mariusmihet

Bine punctat, cam acelasi lot era si in perioada la care faceti referire. ot ce putem face este sa speram ca ii tine taria de caracter si de acum incolo.

@siinpadureacualune

Campioni pentru a XXIV-a oara la patru puncte diferenta ar fi superb !

84ava22.04.2008 15:02

Off topic:

Vreau sa imi exprim toata consideratia si respectul pentru Gica Hagi pentru tot ceea ce a facut ca fotbalist,antrenor si pentru tot ceea ce face acum si ma refer la toate selectiile printre copii pe care le intreprindre in toata tara.Dincolo de contractul pe care il are cu acea firma de telefonie mobila,e de admirat dragostea lui pentru pustii fotbalisti de astazi si atentia pe care le-a acordat-o dintotdeauna in conditiile unor investitii din ce in ce mai mici in centre de copii si juniori.

Niciodata Mutu nu o sa se poata compara cu Hagi pentru ca el e UNIC.

S.B!

ANTIgigi22.04.2008 15:10

@DOUBLE

Si daca se poate si la peste 20 de puncte distanta de javrele de sub groapa ar fi si mai bine, zic eu. sa nu uitam ca anul trecut cand avea X puncte in fata noastra toata mass-media si altii ii laudau si aplaudau pentru acest lucru. Acum nimeni nu mai spune nimic, dar NIMIC. Cu atat mai mult cu cat javrele sunt pe locul.....sincer....nici nu stiu/intereseaza, cum vrei tu.

Deliric122.04.2008 15:20

Daca ma intreba cineva la inceput ce vreau de la sezonu asta spuneam ca vreau Steaua campioana si dinam0 sa nu prinda loc de CHL , pana acum e totul bine dar acum mai as vrea o victorie mare in groapa (de gunoi) cel putin 3-0 ...si asta chiar se poate , dinam0 e o echipa care se bazeaza pe 2,3 jucatori ,nu are valoare.

dinam0 esti o mizerie , esti o mizerie ! dinam0 esti o mizerieeeeeeeeeee !!!!!!!!

ssinpadureacualune22.04.2008 22:48

Gata si cu atatea dorinte.Am revenit la forma de baza.Incredibil cum un jucator ca Nicolita este in continuare titular si incredibil cum la 1-1 intra Lovin in teren.Incredibila lipsa ambitiei si de asemeni de ne conceput lipsa respectului.NOI,SUDUL oare nu am cantat suficient de bine ca sa meritam un salut la final de meci?

Rusine tuturor antrenorilor si jucatorilor pentru acest meci din toate punctele de vedere!!!

strezahuzum23.04.2008 14:31

Ce-mi doresc eu de la finalul de campionat :

1. Sa umilim jigodiile ;

2. Sa facem jigodiile sa urle de ciuda ;

3. De restul meciurilor mi se rupe. Putem sa batem cu 10-0 sau sa pierdem cu acelasi scor, nu mai conteaza nimic. Doar sa batem javrele imputite si sa-l facem pe Borcea sa urle de durere, cauzata de multiple lovituri de pumn auto-aplicate.

Th3_Sc0rpi0ns26.04.2008 18:59

.....lasa-ti man ca trbuie sa incheiem....ziua.....24....este ultima ora a zilei........asa ca Steaua anul asta va treb sa incheie...si la anul sa o inmceapa:D......asa ca nu va mai faceti griji.....cel putin un egal in groapa facem....dai naibii de caini numai de gura is buni da pe teren....le mai trebuie vreo 10 ani in Liga a doua;))...asa ca titlul e in mana noastra...cu doua puncte in fata si cu doua etape inainte de final....is prosti daca il pierd....iaca ca suntem pe locul intai inainte de pasti...si acolo vom fi si la fluierul final......Steaua-Gloria Buzau;))

:steag_sah_mic::notangel: dica10

Gata si cu atatea dorinte.Am revenit la forma de baza.Incredibil cum un jucator ca Nicolita este in continuare titular si incredibil cum la 1-1 intra Lovin in teren.Incredibila lipsa ambitiei si de asemeni de ne conceput lipsa respectului.NOI,SUDUL oare nu am cantat suficient de bine ca sa meritam un salut la final de meci?

Rusine tuturor antrenorilor si jucatorilor pentru acest meci din toate punctele de vedere!!!

....am vazut la mai multi dintre voi......ce naiba avetzi voi cu Nicolita....in primul rand cand juca bn ii scanati numele....acum ca a cazut intr-o depresie psihuica....ii dati cu sutu ...asa nu putetzi sa ziceci ca sunteti suporteri stelisti....caci daca lar sustine ar fi altfel....de ce Steaua nu a trecut doi ani la rand de grupe...ca nu a fost sustinuta de suporteri adevarati...de niste falshi catre se cred suporteri Steaua...da asta e romanul....nul poti schimba