Ce va fi la anul?
trebuie sa alegem un nou antrenor pentru echipa
probabil ca nu vom fi luati in seama de cei din conducere ,insa doresc sa aflu ce vrea suporterul stelist pt echipa favorita
nominalizarile sunt urmatoarele si am adaugat un comentariu la fiecare,pe care eu il consider corect.
ordinea nu e in functie de bunatate sau de altceva
e o ordine intamplatoare
1.Gh. Hagi __ un antrenor care a demonstrat ca nu e nici prea bun dar nici prea rau.la Galata a reusit sa castige cupa intr-un campionat dominat de Fenerbahce.
avantaje:l-ar avea de partea lui probabil pe Ch. Popescu care nu ar mai impiedica jucatorii pe care ii doreste echipa sa ajunga in Ghencea
2.Dan Petrescu __un antrenor serios care isi vede de propria meserie si o face cum poate el mai bine.poate are fi mai bun pentru astfel de momente sa calmeze putin atmosfera.e bun pt Steaua pt ca scoate ce e mai bun din jucatori ,fie si ei ca florentin Dumitru
3.Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] __ nu a avut prea mari realizari in cariera sa de antrenor ,ceea ce ii dovedeste lipsa de experienta.multi suporteri il doresc pt ceea ce a fost ca fotbalist.va spun:Steaua are nevoie de un antrenor bun ,nu de o fosta glorie ce fotbalist(ceea ce nu il face neaparat si un antrenor bun)
4.Dumitru Dumitriu __sa ramana la Steaua??? nu cred ca il doresc cei din conducere?e foarte increzator si foarte serios.insa s-ar putea sa fie si el ca si Walter o victima a lui dom' patron...
5.Walter Zenga????? ___ nu cred...o victima nevinovata care si-a facut meseria a fost eliminat de caracterul "de laudat" al lui Mirel Radoi si de stralucita minte a lui nea' Jiji..."Au executat singurul nevinovat"
6.Sorin cartu ??? __ nu prea imi vine sa cred ...trebuie sa aiba mai multa legatura cu Steaua
altcineva va rog sa completati voi...
MaryusZ[Tsu-nami]