FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[done]interdepartamental Mkt-hr

George Stan20.04.2008 19:40

Novac, impreuna cu echipa lui de recrutare, va realiza niste prezentari la Cluj (si posibil prin alte orase).

Vor folosi mapele facute de novac. El a cerut voie departamentului de marketing sa le foloseasca. Nu cred ca esteo problema, avand in vedere ca nu putem avea alte solutii intr-un timp scurt.

E vorba de CCA 30 de mape pe care le va da la aceste prezentari.

Inca astept de la el data primei astfel de prezentari.

O sa revin cu detalii si cu cerinte asap.

George Stan20.04.2008 19:52

Ok, ce vreau de la voi:

1. Un material de 2..3 pagini cu realizarile AISS, intr-o forma grafica decenta: realizarile AISS, idealuri etc, nimic pompos, ceva prietenos.

Aceste pagini vor fi tiparite, puse in mape si date la aceasta prezentare, impreuna cu un cd.

2. O coperta de cd cu sigla AISS, pentru cd-ul de prezentare, dar ceva general nu specifica pewntru o prezentare anume. Kustino, tu tre sa stii cum si unde se fac chestiile astea.

Trebuie ca totul sa fie gata pana pe 28 Aprilie. (totul tiparit)

George Stan20.04.2008 20:19

3. Sa-mi spuneti daca nu puteti ca sa stiu daca ma apuc sau nu sa o fac personal.

George Stan21.04.2008 11:27

4. Sa-mi raspundeti macar.

andyro22.04.2008 16:01

Salut George,

Dupa cum poate stii eu sunt in vacanta pana ~1 mai, asa ca foarte multe nu pot sa iti zic, sunt sigur ca ceilalti membri ai departamentului de MK si PR vor reusi sa duca acest dificil task la bun sfarsit :D.

Strict teoretic si personal,

- astfel de intalniri arata de ce era util ca departamentele de MK/PR si recrutare sa fie unul singur (acolo novac va reprezenta imaginea AISS, iar daca el va spune acolo niste tampenii, noi vom fi cei care vor trebui sa repare)

- nu sunt de acord cu folosirea acelor mape, oricarei mape cu sau fara foi, si am explicat foarte clar de ce pe acel topic. Unii oameni TREBUIE sa invete sa respecte niste reguli, chiar daca asta inseamna ratarea unor oportunitati.

- nu e treaba mea cum se intampla acea intalnire, dar as vrea macar cateva detalii - am niste prieteni in Cluj, stelisti, care poate vor dori sa participe.

SSK22.04.2008 21:36

Cum cred eu ca ar trebui sa arate aceste mape:

1. Cateva pagini cu proiectele AISS: Preoteasa, Praga, marea de steaguri. Nu multe vorbe, cate-un paragraf - doua la fiecare, dar multe poze. Pentru ca pozele sunt de efect si uneori spun mult mai mult decat 1000 de cuvinte.

2. Rezumate sau direct comunicatele noastre, incepand cu cele contra Becali si terminand cu Scrisoarea deschisa. Arata pe de o parte ca suntem o voce care conteaza, iar pe de alta precizeaza anumite pozitii ale AISS de-a lungul timpului.

3. O Pagina (vor fi mai multe) cu Membrii Onorifici: poza cu noi si Belo, scanat autograful lui catre noi, o carte de vizita a lui Miodrag Belodedici.

4. Proiectele noastre de viitor. Doar schitate, fara multe detalii.

Cateva fraze "de efect" gen "AISS are membri in peste 20 de judete ale tarii etc etc etc" (a se folosi statistica foarte utila facuta de Marmota.

In rest, daca mapele vor arata intr-un fel sau altul CHIAR mi se pare mai putin important. Respect identitatea vizuala a AISS, dar trebuie sa avem cu ce sa ne videm marfa. Iar identitatea vizuala nu convinge membri.

NU VREAU sa dau nastere unei polemici pe aceasta tema si retineti ca NU sunt impotriva chestiilor bune si profesioniste pe care vreti voi sa le faceti in acest domeniu. INSA, cred ca exista anumite lucruri "de baza" care ne vor ajuta mai mult in atragerea unor membri care nu sunt "creativi" pe la Burnett sau McCan.

lbj22.04.2008 21:50
Cum cred eu ca ar trebui sa arate aceste mape:

1. Cateva pagini cu proiectele AISS: Preoteasa, Praga, marea de steaguri. Nu multe vorbe, cate-un paragraf - doua la fiecare, dar multe poze. Pentru ca pozele sunt de efect si uneori spun mult mai mult decat 1000 de cuvinte.

2. Rezumate sau direct comunicatele noastre, incepand cu cele contra Becali si terminand cu Scrisoarea deschisa. Arata pe de o parte ca suntem o voce care conteaza, iar pe de alta precizeaza anumite pozitii ale AISS de-a lungul timpului.

3. O Pagina (vor fi mai multe) cu Membrii Onorifici: poza cu noi si Belo, scanat autograful lui catre noi, o carte de vizita a lui Miodrag Belodedici.

4. Proiectele noastre de viitor. Doar schitate, fara multe detalii.

Cateva fraze "de efect" gen "AISS are membri in peste 20 de judete ale tarii etc etc etc" (a se folosi statistica foarte utila facuta de Marmota.

In rest, daca mapele vor arata intr-un fel sau altul CHIAR mi se pare mai putin important. Respect identitatea vizuala a AISS, dar trebuie sa avem cu ce sa ne videm marfa. Iar identitatea vizuala nu convinge membri.

NU VREAU sa dau nastere unei polemici pe aceasta tema si retineti ca NU sunt impotriva chestiilor bune si profesioniste pe care vreti voi sa le faceti in acest domeniu. INSA, cred ca exista anumite lucruri "de baza" care ne vor ajuta mai mult in atragerea unor membri care nu sunt "creativi" pe la Burnett sau McCan.

McCann boss! :kisstogether:

Kustino23.04.2008 08:05

SSK a intrat in dep mrk ?

George Stan23.04.2008 09:01

ssk e in grupul de coordonare.

dar asta e mai putin important.

important e ca acest topic se inchide si o sa o rezolv eu intr-un fel.