Cum cred eu ca ar trebui sa arate aceste mape:
1. Cateva pagini cu proiectele AISS: Preoteasa, Praga, marea de steaguri. Nu multe vorbe, cate-un paragraf - doua la fiecare, dar multe poze. Pentru ca pozele sunt de efect si uneori spun mult mai mult decat 1000 de cuvinte.
2. Rezumate sau direct comunicatele noastre, incepand cu cele contra Becali si terminand cu Scrisoarea deschisa. Arata pe de o parte ca suntem o voce care conteaza, iar pe de alta precizeaza anumite pozitii ale AISS de-a lungul timpului.
3. O Pagina (vor fi mai multe) cu Membrii Onorifici: poza cu noi si Belo, scanat autograful lui catre noi, o carte de vizita a lui Miodrag Belodedici.
4. Proiectele noastre de viitor. Doar schitate, fara multe detalii.
Cateva fraze "de efect" gen "AISS are membri in peste 20 de judete ale tarii etc etc etc" (a se folosi statistica foarte utila facuta de Marmota.
In rest, daca mapele vor arata intr-un fel sau altul CHIAR mi se pare mai putin important. Respect identitatea vizuala a AISS, dar trebuie sa avem cu ce sa ne videm marfa. Iar identitatea vizuala nu convinge membri.
NU VREAU sa dau nastere unei polemici pe aceasta tema si retineti ca NU sunt impotriva chestiilor bune si profesioniste pe care vreti voi sa le faceti in acest domeniu. INSA, cred ca exista anumite lucruri "de baza" care ne vor ajuta mai mult in atragerea unor membri care nu sunt "creativi" pe la Burnett sau McCan.