FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Campioni 2001 - in imagini

George Stan03.06.2005 17:24

In asteptarea meciului de sambata viitoare, care, speram cu totii ca ne va aduce din nou acolo unde ne este locul, iata in imagini bucuria traita la finalul sezonului 2000-2001.

Am devenit matematic campioni in urma unui 5-0 cu Otelul Galati. La finalul meciului - bucuria de rigoare.

bucuria%20la%20final.jpg

Fale - intelectualul echipei si Radu - un baiat despre care multi au spus ca e un mare talent insa ce s-a demonstrat a fost doar ca e un mare macho

fale%20niculescu.jpg

Claudiu BlockNotes Raducanu - omul care nu stia prea multe in afara de a marca goluri si Mirel Radoi ce incepea sa se impuna ca lider de echipa.

Raducanu%20si%20radoi.jpg

Toti pe gard la cantat cu galeria. De la stanga la dreapta: Paraschiv, Licar, Tudor, Raducanu, Radoi, Dumitru (cel ascuns dupa reclame :) )

toti%20pe%20gard.jpg

Din pacate, atunci iesea in fatza un personaj ce acum ne mananca zilele: Ciobanul - in imagine cu burtoiul pe afara.

Gigi%20cu%20burtoiu.jpg

Galeria a fost bineinteles pregatita:

campionii%20suntem%20noi.jpg

-------------------------

Si a urmat meciul din ultima etapa, daca scorul mai conteaza va reamintesc ca a fost 3-3 insa pentru cei 30 000 de spectatori fiesta de la sfarsit a fost mai importanta

Un detaliu interesant: Recunoasteti jucatorul pitestean din imagine :)

sut%20lascarache.jpg

Danciu-gol...

bucurie%20gol%20danciulescu.jpg

In tribune fiesta continua:

suporteri.jpg

Victor Piturca purtat pe brate. Cine ar fi crezut ca acel titlu va ramane singura sa performanta la Steaua?

Piturca%20aruncat.jpg

Un om cu o medalie:

Piturca%20cu%20medalia.jpg

Dansul campionilor:

portocaliu%20danciulescu%20balan%20tudor

Latifundiarul se baga din nou in poze. Observati ca este inca putin in spatele lui Paunescu caruia avea sa-i faca vant in scurt timp.

gigi_paunescu.jpg

Pustiul lui Trica. Ar fi interesant sa-l revedem si la sarbatorirea celui de-al 22lea titlu.

trica%20mic.jpg

FC Steaua Bucuresti

CAMPIOANA Romaniei

2000-2001

cu%20trofeul.jpg

Va urma...

Radu mic03.06.2005 19:46

poate si anul acesta vom fi la fel de bucurosi ca in 2000!!! ori cum eu ca suporter sunt cu inima impacata pt ca am facut tot ce am putut pt castigarea acestui titlu...greselile apartin oii negree cu burta goala!!! Acum totul depinde numai de jucatori, daca vor sa fie campioni trebuie sa manace pamant sambata daca nu...vor manca multa bataie!!!!! au masini si celulare...se confisca tot baieti!!!! anul acesta vrem titlul in numele marelui antrenor si om Walter Zenga!!! asa ca la munca!!! Jiji LASA-ne!!!!

Padrese04.06.2005 00:20

Steaua - Arges 3-3 de atunci e unul din meciurile care nu le voi uita toata viatza.Cu stadionul arhiplin (probabil mai mult de 30 de mii de oameni pe 28 de mii de locuri)Cu Nordul strigand - cine-i campioana si cu tribunele raspunzand Steaua,cu un gol al lui Piturca cel mic, cu 2 goluri ale lui Neaga, cu elicopterul care a adus cupa.

Ce amintiri frumoase :D

ADRIAN PACURAR04.06.2005 04:17

Imi aduc aminte ce nebunie a fost , inainte am vazut ceva din meciul echipelor mici ,dar stadionul a fost arhiplin si multa lume a ramas la porti , a fost o nebunie totala.

SteFan04.06.2005 06:02

Eu atunci am ajuns in ultima clipa la stadion si a trebuit sa sar la garduri cum nu am mai sarit in viata mea ca sa reusesc sa vad meciul :D

Virgil04.06.2005 08:01

Nici eu nu voi uita acel meci.Cu Peluza Nord condusa de Jean Pavel intreband pe rand cele doua tribune : cine puge sula ? Dinamo,se raspundea din stanga,Rapid,se striga din dreapta.A fost ultimul meci al lui Neaga in tricoul lui FC Arges.Tribunele l-au aplaudat,iar Neaga fericit a raspuns cu gol in poarta...noastra.

La un moment dat scorul ajunsese 3 - 0,dar ai nostri au oprit motoarele si era cat pe ce ca fiesta de la sfarsitul meciului sa fie umbrita de esec.

S-a terminat 3 - 3 si tribunele i-au aplaudat pe stelisti si argeseni laolalta.Impresionant.

Nu-i voi uita nici pe mancatorii de seminte,care scuipau linistiti cojile in capetele noastre.

PS Jucatorul argesean din imagine sigur ca e Nicolae Dica.

Meciul cu Argesul a fost ultimul jucat la Steaua de capitanul de atunci,Marius Baciu,cel care avea sa se transfere in Franta,la Lille.