Steaua a demonstrat pe teren ca este cea mai buna echipa din campionat. Am fost primiti cu multa rautate pe teren, insa nu conteaza faptul ca echipele care joaca impotriva noastra sunt motivate. Desi am marcat nu sunt arma secreta a Stelei. S-a nimerit doar ca eu sa fiu acolo si ma bucur ca am reusit sa inscriu. Fazele fixe sunt exersate in mod constant la antrenamentele noastre.
Mihaita Plesan
As fi inteles sa fim supusi la un control anti-doping la un meci cu CFR. Daca cei de acolo cred ca acesta este secretul nostru, gresesc. Sper sa facem 3 victorii si un egal pana la final si ar fi bine ca la meciul cu Dinamo sa avem posibilitatea unui egal. Ne-am obisnuit sa fim injurati si huiduiti pe alte stadioane, insa nu asta conteaza. De trei ani de zile exersam fazele fixe si am facut-o cu toti antrenorii care i-am avut pana acum.
Mirel Radoi
Am meritat victoria si nu interesaza faptul ca adveresarii nostri au fost motivati de altcineva. Toate echipele sunt motivate impotriva Stelei. Cine nu vrea sa bata Steaua? Sincer sa fiu, mi-a stat inima la ocazia lui Jula, din prima repriza, insa este bine ca meciul sa terminat cu victora noastra.
Adrian Neaga