FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Christian Karembeu, aproape de Poli Timișoara

Gaby03.06.2005 12:38

"Atacantul Viorel Moldovan a declarat, vineri, că fostul campion mondial si european francez Christian Karembeu ar putea evolua din sezonul viitor la Poli Timisoara. Am discutat cu el de mai multe ori si mi-a spus că se gandeste la varianta Poli Timisoara. În cateva zile imi va da un raspuns, dar sunt sanse destule ca el să vina Om trai si om vedea. Noi suntem prieteni, dar important este ca el să se decidă si să vrea să vină in Romania, pentru că mai are si alte oferte de afară", a spus Moldovan. Dacă un fost campion mondial ar juca aici ar insemna enorm pentru fotbalul romanesc. El ar veni gratis la Timisoara, pentru că ultimul sau club, Bastia, nu are pretentii financiare. Dar la Timisoara vor fi multe surprize in această vara Pe lista clubului mai sunt fosti colegi de-ai mei, dar si alti jucatori valorosi din strainatate", a precizat Moldovan." Sursa: www.gsp.ro

In conditiile in care Gigi se specializeaza pe autohtoni (nici pe Mansour n-a vrut sa-l ia ca, de, sa-si schimbe omu' religia ca altfel la Steaua n-are ce cauta) eu sper sa luam titlul asta ca nu stiu in cati ani mai apucam altul ! :evil:

sorinb03.06.2005 14:00

Aceasta e o stire din ciclul "Impresarii&Jucatorii&Conducatorii spun lucruri trasnite"!

Padrese03.06.2005 15:02

Si de Caniggia nu zice nimeni nimik? :lol:

SSK03.06.2005 15:24

Oricum Figo a anuntat ca vrea sa-si incheie cariera in Ghencea...

I.N.Money04.06.2005 04:36

stai ca cica vine si Zagorakis