axl ... ramai aici ca o sa-ti gasesti de lucru mai mult decat poti duce si o sa-ti gasesti singur utilitatea ... macar ca sa-i gonesti pe colegii nostri destepti si priceputi de pe topicul de consiliere si ... indoctrinare (nu l-am deschis inca, ma gandesc la ceva "iscusit").
Ca m-am saturat de postarile dastepte, sfatoase si cu tenta de superioritate ale unor colegi, prin tot forumul gasesti asa ceva ... sigur vor aparea ... sa ne strice noua mangafaua
. Din fcs trebuie sa atragem membrii si sa-i convingem nu sa-i gonim ... voi aveti o anumita autoritate, respect (datorat actiunilor impartiale - aplanari conflicte/ medieri/ impartirea corecta a "dreptatii" de-a lungul timpului) si ... obisnuinta de a discuta cu ei
vor "asculta" de voi daca le spuneti ca "facem treaba" in AISS.
@Catalin sunt putin suparat pe tine ca m-ai lasat mai mult de o ora sa-ti vorbesc despre AISS si ce cred eu ca ar trebui facut pana sa-mi spui ca esti Redactor sef al fcs, ca multe dintre problemele ridicate de mine au mai fost semnalizate de-a lungul timpului si ca vom face treaba. Trece sigur daca-mi dai o bere la FM-ul/ AISS de la Iasi de la inceputul lunii Iunie. Si vezi ca trebuie sa avem si rezultate: peste 34 de noi inscrisi din Iasi si zonele inconjuratoare =))
@forever_ ... WE NEED YOU! Am inteles ca ai o perioada nebuna a vietii si ca esti ocupata pana peste cap cu constructia casei ...
succes, vreme buna, meseriasi strasnici si sa va bucurati de munca voastra! Sa ne chemati si pe noi la party-ul de inaugurare
Vreau si eu un raspuns (pozitiv) de la tine ca atunci cand vei termina de surubarit ne vei aloca si noua o buna bucata din timpul tau liber ... somnul ratiunii naste monstrii/moanstre!
@Fane ... hai odata! Termina de amenajat baile romane, plateste eventual si un maseor mulatru pentru doamna (garantat vei manca mai mult/bun si fara scandal!) si HAI PE EI!!!
@alina_mihaela, te-am barfit "nitelus"
cu varata si ... mai ai 29 de zile pana incepi sa vorbesti/muncesti pe teme de AISS/recrutare. Daca nu se intampla acest lucru te vei trezi cu mine la usa la mama ta sa-i iexplic ce si cum 
@yoyo succese maxime cu intalnirea de astazi! rupele capu', povesteste cu ei, zapaceste-i, incanta-i dar ia-le banii & buletinele. Sper sa apara si "caprioara speriata" - nenea ala stresat care a inhatat materialele si a taiat-o cospirativ 
PS. Eu sunt intr-un vartej care se tot intensifica (din cauza job-ului pe care-l iubesc) ... intre Paste si 1 August toti copchii nebuni sparg banii pe prostii in pregatirea concediului - tuning&muzica pentru jucaria lor cea mai de pret. Cand o iau razna de tot va rog sa-mi mai dati una dupa cap!
Din Septembrie ne apucam vartos de treaba!