FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipa

novac19.04.2008 11:56

Avem pana in acest moment urmatorii membrii:

novac, Fane_casieru', axl, forever_STEAUA (astept confirmarea de la ea), Yoyoyoi si alina_mihaela.

LE. Catalin (Il Soladatino) este noul nostru coleg in HR incepand de ieri (10 Mai) - cand a inceput sa "vada" ce scrie pe aici

Targetul principal este sa aducem 100 de membrii noi pana la 15 August dupa cum urmeaza: 10 luna asta, 20 luna viitoare, 30 si 40. Este minimul de membrii pe care sper ca-i vom atrage ... si plecam in concediu ca de aia este vara! :yeahh:

Din septembrie (cand sper ca vom primii si materiale promotionale/flyere/pliante) ne vom apuca serios de treaba.

Succes!

Fane_casieru'19.04.2008 13:22

In momentul de fata am inca 6 membri care trebuie sa-i inscriu...probabil saptamana asta ii "inregimentez" pe toti, mai trebuie sa-mi aduca doi dintre ei si copia dupa buletin.

novac21.04.2008 08:11

Baga pe ei Fane ... si daca se poate incearca sa-i determini sa-si plateasca si 2 luni in avans .... nu avem nevoie de oameni care din prima luna sa nu-si plateasca rusinea aia de 10o.ooo lei vechi. In 2 luni apuca sa citeasca si sa ... inteleaga ce-i pe aici. Oricum ar trebui ca la prima neplata (neanuntata in prealabil ... forta majora, lipsa de bani)) a cotizatiei sa-i fie blocat automat accesul pe "intern". Se va duce repede sa plateasca!

Miercuri sunt la Iasi ... poate ma ajuta cineva sa-l gasesc pe Catalin (IlSoldatino) ... ca avem treaba.

Sa aveti zi buna!

axl21.04.2008 19:59
Avem pana in acest moment urmatorii membrii:

novac, Fane_casieru', axl, forever_STEAUA (astept confirmarea de la ea), Yoyoyoi si alina_mihaela.

Bun.

Mai oameni buni, eu nu stiu sa vand. N-am nici cel mai mic talent sa conving oamenii, in privinta asta sunt un incurca-lume. Am trecut prin vreo 4 experiente de genul asta si toate au esuat lamentabil. In plus, sunt lenes. Apoi, mi-ar fi rusine sa vorbesc unor necunoscuti, e o fobie de-a mea. In mare, ca sa nu ma spovedesc pe-aici, nu cred ca-s in stare sa fac mare branza la departamentul asta.

O spun franc si-o spun aici pentru ca mi-e rusine sa i-o spun lui Novac in fata, si-mi cer scuze pentru asta, dar ar fi in stare sa ma convinga ca ma insel, mai sunt si usor influentabil, si asta ar fi o greseala pe termen lung.

Concluzia mea e ca nu-s omul potrivit pentru recrutare, punct.

La IT nu ma pricep, la logistica-s foarte departe, acolo se umbla cu materiale si eu-s in maNgalia. Ar ramane mk/pr, si-aici mi-ar placea sa incerc, am si oarece studii inclinate in directia asta, asta daca este nevoie de mine. Daca nu, prefer sa ma retrag inca in glorie (a se citi inainte de a da buleala) si sa raman doar cu moderarea pe site(un lucru pe care se pare ca-l fac binisor).

Novac, inca o data, iarta-mi ceea ce unii ar putea numi lasitate, adica faptul ca nu ti-am spus-o monitor in monitor.

P.S. Mi-a luat cam juma' de ora sa scriu chestia asta.

Yoyoyoi22.04.2008 06:50

axl, nu e nevoie sa convingi poporul sa se inscrie sau sa faca altceva. In PR poti doar sa dai informatii la cerere, lucru la care cred ca te pricepi. Vor fi altii mai "tupeisti" cum e Novac, de exemplu, care pot face treaba de recrutare. Insa e nevoie si de oameni care sa poata da detaliile dorite de eventualii membri. Si aici poti interveni tu.

novac09.05.2008 05:26

axl ... ramai aici ca o sa-ti gasesti de lucru mai mult decat poti duce si o sa-ti gasesti singur utilitatea ... macar ca sa-i gonesti pe colegii nostri destepti si priceputi de pe topicul de consiliere si ... indoctrinare (nu l-am deschis inca, ma gandesc la ceva "iscusit").

Ca m-am saturat de postarile dastepte, sfatoase si cu tenta de superioritate ale unor colegi, prin tot forumul gasesti asa ceva ... sigur vor aparea ... sa ne strice noua mangafaua :P. Din fcs trebuie sa atragem membrii si sa-i convingem nu sa-i gonim ... voi aveti o anumita autoritate, respect (datorat actiunilor impartiale - aplanari conflicte/ medieri/ impartirea corecta a "dreptatii" de-a lungul timpului) si ... obisnuinta de a discuta cu ei :D vor "asculta" de voi daca le spuneti ca "facem treaba" in AISS.

@Catalin sunt putin suparat pe tine ca m-ai lasat mai mult de o ora sa-ti vorbesc despre AISS si ce cred eu ca ar trebui facut pana sa-mi spui ca esti Redactor sef al fcs, ca multe dintre problemele ridicate de mine au mai fost semnalizate de-a lungul timpului si ca vom face treaba. Trece sigur daca-mi dai o bere la FM-ul/ AISS de la Iasi de la inceputul lunii Iunie. Si vezi ca trebuie sa avem si rezultate: peste 34 de noi inscrisi din Iasi si zonele inconjuratoare =))

@forever_ ... WE NEED YOU! Am inteles ca ai o perioada nebuna a vietii si ca esti ocupata pana peste cap cu constructia casei ... :thumbsup: succes, vreme buna, meseriasi strasnici si sa va bucurati de munca voastra! Sa ne chemati si pe noi la party-ul de inaugurare :P Vreau si eu un raspuns (pozitiv) de la tine ca atunci cand vei termina de surubarit ne vei aloca si noua o buna bucata din timpul tau liber ... somnul ratiunii naste monstrii/moanstre!

@Fane ... hai odata! Termina de amenajat baile romane, plateste eventual si un maseor mulatru pentru doamna (garantat vei manca mai mult/bun si fara scandal!) si HAI PE EI!!!

@alina_mihaela, te-am barfit "nitelus":P cu varata si ... mai ai 29 de zile pana incepi sa vorbesti/muncesti pe teme de AISS/recrutare. Daca nu se intampla acest lucru te vei trezi cu mine la usa la mama ta sa-i iexplic ce si cum :whistle:

@yoyo succese maxime cu intalnirea de astazi! rupele capu', povesteste cu ei, zapaceste-i, incanta-i dar ia-le banii & buletinele. Sper sa apara si "caprioara speriata" - nenea ala stresat care a inhatat materialele si a taiat-o cospirativ :D

PS. Eu sunt intr-un vartej care se tot intensifica (din cauza job-ului pe care-l iubesc) ... intre Paste si 1 August toti copchii nebuni sparg banii pe prostii in pregatirea concediului - tuning&muzica pentru jucaria lor cea mai de pret. Cand o iau razna de tot va rog sa-mi mai dati una dupa cap!

Din Septembrie ne apucam vartos de treaba! :kisstogether:

Yoyoyoi09.05.2008 06:09

de ce s-au sters mesajele de aici? :chair:

George Stan09.05.2008 14:42

La ce mesaje te referi?

novac10.05.2008 03:12
de ce s-au sters mesajele de aici? :chair:

yoyo, dupa cum ti-am spus ieri pe mess, nici eu nu tin minte sa fi fost alte mesaje pe topicul acesta ... singurul modificat este (cred) mesajul meu care si-a schimbat forma (ultima postare dinainte de Pasti).

.... am scris/editat ieri mesajul de mai sus (polologhia aia lunga prin care incerc sa "dialoghez" cu voi ... traiesc un sentiment ciudat ca parca mi-am deschis blog :D), de vreo 3-4 ori si am sters mesajul (meu) de deasupra pt ca devenise inutil (dublu post + bla-bla pe aceiasi tema).

Yoyoyoi18.05.2008 07:20
La ce mesaje te referi?

cred ca am gresit eu "gaura" :) Scuze :P